maanantai 1. helmikuuta 2010

Haaste ja sukkiaKissapii blogissaan heitti minua haasteella ja onhan siihen vastattava.

Haasteen säännöt:

1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4.Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.


Minun kuvani on jo parin vuoden takaa, ja kas kummaa, ei kissakuva. Tämä on itse neulomani balleriina-nukke kirjasta :"Neulo ja huovuta leluja". Ihan hyvä kirja , jos tykkää näperrellä leluja.
Yleensä minulta ei paljon muuta löydy kuin kissakuvia.

Vaikea oli keksiä kelle jatkaisin , sillä melkein kaikki näkyy jo tähän vastanneen.

Minä haastan nyt uuden blogituttuni Kisumumman ja vanhemman tutun Tupunan. Heidän valokuva-albumiinsa haluan kurkata. Kahta muuta en nyt nimeä, mutta jos vapaa-ehtoisia on, niin tulen kurkkimaan kuvianne.


Sitten sukka-asiaan.Sain Susulta arvonnassa Kipuapulankaa (70% lampaanvillaa,30% silkkiä). Nyt siitä on yösukat valmiina ja yksi yö koe-nukuttu. Täytyy myöntää, että kyllä tämä tavallisen villalangan voittaa. Kutoessa tuntui karkeahkolta ja neulos tuli rouheaa, mutta jaloissa ,aiaiai. Niin ilmavat ja kevyet, samalla pehmoiset, ettei huomaa sukkia jalassa olevankaan. Hyvin kuitenkin pitivät jalat lämpimänä, mutta eivät hiostaneet ollenkaan. Tavallista vaivaani suonenvetoakaan ei tullut viime yönä ollenkaan. Olen oikein, oikein tyytyväinen sukkiini. Nyt vain päiväksi tuulettumaan, niin saan illalla taas puhtaat sukat jalkaani, villa kun puhdistaa itse itseänsä. Välillä vain varovasti saippualla pesaisen, ettei mene lampaanvillan hyvät ominaisuudet pilalle.


Telkkarinkatselutyönä valmistui nämä Junasukat Novitan Woolista. Jotain pitää näpertää televisiota katsellessa ja tämä on tarpeeksi simppeli neule.
Nyt ei olekkaan mitään aloitettuna, harvinainen tilanne.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo Kipuapulanka. :)
  Oletko muuten kokeillut suonenvetoon magnesiumtabletteja? Minulla tulee aina oikeaan kylkeen lihaskramppeja ja nuo magnesiumtabletit ovat auttaneet niihin. Jos vain pääsevät loppumaan niin viimestään viikon päästä alkaa taas kramppaamaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitti haasteesta. :)

  Olen myös neulonut Susulta ostamastani kipuapu langasta sukat, pidän päivällä, pitäisköhän koettaa yölläkin!?

  VastaaPoista
 3. Minulla on myös jemmassa tuota kipuapua, mutten vielä tiedä, mitä siitä tekisin.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kiva tuo neulomasi nukke. Moni pikkulikka tuon haluaisi. Pitäispä minunkin joskus kokeilla tuota Kipuapulankaa.

  VastaaPoista
 5. Heips! Kiitokset haasteesta. Nuo sukat kuulostavat todella ihanilta. Mulla on nykyään aina villasukat jalassa. Mutta harmittaa vaan niin, kun en itse osaa sukkia kutoa.

  VastaaPoista
 6. Kiva, jos sukista on iloa ja apua! Mä vähän pelkäsin mitä sanot kun arvontapalkintona lähetin rumaa, karheaa ja pahanhajuista lankaa:-) Moni on tosiaan kertonut Kipuavun auttavan myös suonenvetoihin.
  Aloita äkkiä pari käsityötä. Mulla oli pari vuotta sitten muutama tunti ilman yhtään keskeneräistä ja verenpaine nousi pilviin!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo nukke :)
  Kipuapu-lanka kuullostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista