sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Kissan kaveri


Kaupoissa alkaa jo joulu näkymään ja niin myös minun käsitöissäni. Musta kissa sai kaverikseen penkille joulutontun. Molemmissa käytin sekalaisesti akryyli- ja villalankoja, mitä nyt sattui sopivaa väriä kopasta löytymään.
   
Täytynee laittaa näitä lähempänä joulua Fb:n ryhmiin myyntiin kun ei meidän kylällä enää ole paikkaa missä voisi myydä. Autottomana ei viitsi kauemmaksikaan lähteä rahtaamaan. Alkaa olla valmiina jo semmoinen laatikollinen töitä, että eroon on päästävä.

                                          


Syysväsymys ja -masennus meinaa taas nostaa päätään. Kaipa siitä taas selviää niin kuin muinakin vuosina. Onhan minulla nyt tuo ADHD-kissa joka pitää minutkin liikkeessä. =) Koko ajan on villikko pahanteossa. Kaiken pureksii tai pudottaa mihin vain yltää. Eilen yritti syödä jopa vanhapoikakaktuksenkin, ei edes piikit suojaa kukkia. Koko ajan saa olla pelastamassa joko kissaa tai tavaroita. Huhuh, mukava kuitenkin kun on tuommoinen ikiliikkuja talossa.

13 kommenttia:

 1. Tuollainen ihana Pepsi -kissa olisi kyllä tänne saatava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpäs näkyykin olevan aikalailla Pepsin näköinen =)

   Poista
 2. ADHD-kissa :) Sinä se osaat sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minulla ennenkin kissanpentuja ollut, mutta ei yhtään näin vilkasta ja nopeaa. Selkeesti on parantunut vaivoistaan, ei sairas kissa jaksaisi noin riehua =)

   Poista
 3. Pikkuisissa on aina vahtiminen, oli sitten kyse eläin- tai ihmispienokaisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukissat vaan eroavat ilmislapsista siinä, että pääsevät korkeammalle ja nopeammin =)

   Poista
 4. Taitaa kaikilla pikkukisuilla olla adhd :) Hän pitää sinut siellä virkeänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaan on super adhd ;) Ehtii joka paikkaan ja aina saa olla pelastamassa. Ei edes tiskikonetta voi laittaa päälle etteikö sieltä ensin ota kissaa pois. Ihana se kuitenkin on =)

   Poista
 5. Ihanat kissat ja tonttu! Siis sekä virkattu että eläväinen. Eihän niistä voi muuta sanoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä välillä aamuisin tympäsee, kun alkaa siivoomaan kissan yön aikana tekemiä sotkuja. Tänä aamuna kaksi kaadettua kukkapurkkia, kaadettu täysi maitokuppi ja lankoja pitkin huonekalujen jalkoja y.m.y.m.. Kostoksi otin ja putsasin aineella sen korvia punkeista =)

   Poista
 6. Niin ihanat kissat ja tonttu ja apua en kestä mikä suloisuus teille on tullut. Kissanpentuja ihanampia olentoja ei ole. <3

  Kivaa syksyn jatkoa Sude <3

  VastaaPoista
 7. Sulla on uusi kissa, siis virkattu. Kivan näkönen on ja tuo tonttu on tosi nätti myös. Meilläkin käsityöydistyksen puoti jouduttiin lopettamaan ja myyntipaikka meni. Yritän nyt mennä myyjäisiin itse myymään, kun kaapit pursuaa tavaroita. Tuo myyminen on se ongelma aina kun ei ole omaa kauppaa tai paikkaa.

  VastaaPoista
 8. Ihana tonttu ja kissakin ja tuo eläväkin kissa. "Vauvan" kun ottaa niin hommaa riittää.. kyllä siitä varmaan rauhottuu kun vähän kasvaa

  VastaaPoista