sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Syytön, kunnes toisin todistetaan


"Käsilaukkua ei saa koskaan laittaa lattialle, se tuo huonoa onnea"

Juu, meillä tämä sanonta ainakin pitää paikkansa. Minä onneton unohdin rakkaan ison käsilaukkuni yöksi eteisen lattialle. Aamulla ihmettelin kun niin haisi kissanpissalle.  No laukun päällehän se tietenkin oli hätä käyty tekemässä :(  . Eikä haju  lähtenyt millään, ei vaikka yritin saippualla pestä. Onneksi puhelin vielä toimii ja pankkikortit on muovia, kaikki muu joutuikin sitten roskiin.
 Pääepäilty on Armas. Armas on ennenkin pudotellut kaapista vaatteita ja sitten pissannut päälle.  Helskutin Armas, mutta en minä raaski sitä hävittääkkään. Huomenna on kirppari auki ja eiköhän sieltä löydy jonkunlainen uusi kassi halvalla.
Huomaa taustalta pilkistävä tapettiseinä. Uutta disaingia, mutta sen on toiset kissat taiteilleet, ei Armas :)

13 kommenttia:

 1. Voi ei. Minä jätin viime lauantaina laukun synttäreillä lattialle. Aku kuoli maanantaina. Kova suru rakkaasta lemmikistä.

  VastaaPoista
 2. No harmi. Meil sanotaa että rahat loppuu jos laukku on lattialla, mutta tuppaa ne loppumaan vaikka laukku roikkuu naulakossa:)

  VastaaPoista
 3. Tààllà lattia on aina sen verran pòlyinen, kun kenkià ei riisuta eteiseen (paitsi meillà), ettà laukun pohja toimisi pòlyràttinà. Vaikka olen minà kuullut tuon rahahommankin syyksi.

  VastaaPoista
 4. Vai sen Armas teki. Hyökkäsiköhän laukku yöllä sen kimppuun?

  VastaaPoista
 5. Tuttu sanonta, jota olen alitajuisesti noudattanut mutta yrittänyt päästä tavasta eroon. Avaimet olen jo oppinut laittamaan pöydälle vaikka vähän vielä ns. kirpaisee.

  VastaaPoista
 6. Se uskomus on siis totta. Yhdellä ystävälläni oli kissa (nyt jo edesmennyt), joka aina kävi pissalla vieraiden kenkiin jos niitä ei siirretty korkealle hyllylle tai kaappiin.

  VastaaPoista
 7. Voi Armas minkä teki! Onhan se kuitattava, jos kerran eteen tuollaisia tuodaan, sanoo Armaan luonnonlaki.

  VastaaPoista
 8. Täällä lojuu laukut lattialla, mutta ei siinä ole mitään sen dramaattisempaa käynyt, onneki. Hyi Armasta, se ei ollut kyllä ystävälisesti tehty....

  VastaaPoista
 9. Jospa Armas on kuullut sen lauseen et jos laukkua on lattialla niin tulee köyhyys ja se vaan yritti kertoa sulle siitä...

  VastaaPoista
 10. Silloin kun meillä oli vielä kissoja, käsilaukkuja ei todellakaan voinut jättää lattialle. Eikä myöskään sohvalle. Sama koski vaatteita. Hyi yöks sitä hajua.

  Ihania apinoita tuossa alempana! :)

  VastaaPoista
 11. Jätä se haiseva laukku kissalle niin saat pitää uutta vapaasti missä vain. Tai sitten sinulla on kohta kaksi haisevaa laukkua : )

  Eetu ON parempi kuin mies. Paljon kauniimpikin. Voisit muuten maalata Eetusta taulun?

  VastaaPoista
 12. Hyvää itsenäisyyspäivää, myös Armaalle :).

  VastaaPoista
 13. Mukavaa lauantaita ja joulun odotusta♥

  VastaaPoista