sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Käpyjuttuja

Liisan kanssa piti keksiä joka päivä jotain uutta askarreltavaa. Yhtenä päivänä Liisa keräsi suuren sankollisen käpyjä ja niistä keksimme tehdä tämmöisiä käpynauhoja. Paksuun pellavalankaan käpyjen solmiminen onnistui pienillä sormilla oikein hyvin. Liisa koristeli omansa vielä tekemällä pieniä vaaleanpunaisia puuvillalanka-rusetteja joka väliin. Oikeastaan näistä tuli ihan kivoja ja Liisan omat sopivat hyvin romanttiseen leikkimökkiin. Kuvaa ei ehditty ottaa, sillä ne on jo lähteneet ripustettaviksi. Näitä nyt roikkuu meillä siellä sun täällä tuulessa heilumassa.

Armas Kippuravarvas voi erittäin hyvin, mutta kuvia siitä ei tahdo saada, kun sillä on niin kova kiire koko ajan. Toiset kissat ei vieläkään hyväksy sitä, mutta Armas ei anna periksi. Sinnikkäästi se yrittää lähestyä niitä. On se niin suloisen näköistä, kun tuo karvapallo pieni häntä terhakkaasti pystyssä syöksyilee pitkin lattiaa. Siitä on tulossa oikea neulojan kissa. Joka aamu olen saanut kerätä käsitöitäni lattialta ja keriä lankoja huonekalujen ympäriltä. Ihan lankahullu katti, mutta niin ihana.
......
Niin, minäkö muka arvontahullu. Mistä huomasitte ? :) Minkäs minä sille voin, että blogeissa on niin paljon mukavia arvontoja ja tietenkin minun pitää osallistua kaikkiin :) Välillä aina osuu voittokin kohdalle, niin kuin tässä juuri on käynyt. Laitan kuvaa, kunhan paketti saapuu :)

12 kommenttia:

 1. Tulin toivottamaan sinulle mukavaa sunnuntaita : )
  Ihana ovikranssi ja kisuli : )

  VastaaPoista
 2. Kiva ovikranssi!
  Minäkin haluaisin kissan, mutta meillä ollan allergisia

  VastaaPoista
 3. Näppärät kädet ja terävät aivot yhdistettynä tekee taidetta vaikka kävyistä. ;)))
  Armas on ihana ja kun on vilkas, niin siitä tulee oikea passattava.
  Tipi oli pienenä vilkas ja nyt se aloittaa herätellä aamukolmelta. Jos et rapsuta puren periaatteella. Toivon että se talvella olisi koko yön unisempi :)

  VastaaPoista
 4. Pikku Armas söpöliini, nöpönenä höpöliini.Niin halittavan näköinen.

  Kuinka sinä niitä arvontoja löydätkin, sulla on joku vainu......

  VastaaPoista
 5. Pikku Armas söpöliini, nöpönenä höpöliini.Niin halittavan näköinen.

  Kuinka sinä niitä arvontoja löydätkin, sulla on joku vainu......

  VastaaPoista
 6. Miekin tulin kehumaan hienoa kranssia ja söpöä kisua :)
  Mie en osallistu arvontoihin, kun en koskaan voita mitään. Yhdessä vaiheessa osallistuin kaikkiin mahdollisiin ja kun en mitään voittanut, en mihinkään enää osallistu.

  VastaaPoista
 7. Armas on kerrassaan suloinen pikku otus:)

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon! Olet voittanut Koti Kainuunkadulla -arvonnassa itsellesi jotain pientä ja mukavaa! Laitatko osoitteesi tulemaan osoitteeseen jaanakauppinen@yahoo.com, niin pistän postissa tulemana palkintosi! Onneksi olkoon vielä kerran!

  VastaaPoista
 9. Söpöläinen Armas<3
  Toivottavasti toiset pian sen hyväksyisivät.
  Mukavaa keskikesää! t. sesse

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommentistasi! :) Tulin vastavierailulle, sillä vaikka olen kyllä nimimerkkiisi törmännyt blogeissa pyöriessäni, niin tännepä vaan en ole aiemmin eksynyt. Ja voi mitä ihanaa sinulla täällä onkaan: aivan upea Peppi Pitkätossu tuossa alempana ja kaikkia muitakin todella mahtavia pehmoleluja, kauniita myssyjä - siis käsittämättömän ihania esim. auringonkukilla koristeltu myssy ja se venemyssy - ja tietysti suloisia kissakuvia! :) Tulen kyllä tänne toistekin, kun täällä on näin paljon ihanaa katseltavaa. :)

  VastaaPoista
 11. Kiva ovikranssi mummolassa!
  Voi miten sydäntä riipii, kun näen tuon suloisen lapsukaisen, kissavauvan.
  On se onnen kissa kun sai kodin teiltä ja ehkä ne toisetkin kisut sen vielä hyväksyy.
  Mukavaa viikon loppua! :)

  VastaaPoista