tiistai 2. helmikuuta 2010

Ohjeen tallennus


Täältä löytyi näin nätti virkkaus ohjeineen. Pistin talteen tulevaa tarvetta varten, vaikka en kyllä ymmärrä, mihin tuotakin voisin tarvita. Nätti se kumminkin on ja selkeä ohje.
Tänne onkin hyvä hamstrata niin eivät ole kotona hyllyn täytteenä. Ohjeita on tullut tulostettua jo muutama kansiollinen ja se on kyllä ihan hullun hommaa :)

----------
Maija-kisuli oli pari päivää omilla reissuillaan ja minä sitä jo itkeskelin ja etsin koiran kanssa ojien pohjilta. Viime yönä sitten kuului surkeaa rääkymistä oven takaa ja Maija palasi kotiin.
Vain kissa-ihmiset voi tietää miltä minusta tuntui. Herkkupurkki kaivettiin heti esiin ja juhlat pantiin pystyyn siinä keskellä yötä :)
-----

8 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt niitä Whiskas-pussien laatikkoa, on hyvää vahvaa pahvia. Leikkelin vain ylimääräisiä pois, maalasin valkoisella seinämaalin jämällä, annoin kuivaa yön yli. Sitten laitoin servettilakalla servetin ja päälle ihan erikeeperillä tulostetun kuvan. Pitsiä reunoihin ja se oli siinä. Ihan varmasti onnistut.

  VastaaPoista
 2. Kiva ohje ja se Tipi oli myös hauska.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että Maija tuli kotiin! Tiedän, miten kauhea tunne on, kun lemmikki on hukassa... Ei meidän SOnffi ihan niin iso ole, kuin siinä kuvassa takan edessä näyttää, kuvakulma vääristää ja pitkät karvat saa pojan näyttämään pulskalta. On se kyllä tänne tultuaan (syyskuussa) hivennen pulskistunnut...

  VastaaPoista
 4. Niin minäkin katselen ja tulostelen ohjeita ja kaapit on niitä täynnä! Hullun hommaako,joo täällä on sitten toinen hullu :D

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis kukka. Mutta ihanaa, että Maija tuli kotiin.

  VastaaPoista
 6. Vai oli Maija pikkumaijan alkuja hankkimassa ;) En pelottele, mutta meillä on aikanaan käynyt näin. Kotona ei kiimaa huomattu ja niin saatiin pieniä kissalapsia sen yön jäljiltä.
  Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin ja pääasia että Maija tuli takaisin. Tulijaisjuhlat ymmärrän oikein hyvin, sillä niitä on järjestetty meilläkin monet kerrat. Silloin oli isot juhlat, kun Napsu tuli neljän kuukauden jälkeen kotiin.

  VastaaPoista
 7. Minäkin oon tulostellut ja kopionut kansioon ohjeita.. Niitä ei vaan muista ikinä sieltä hakea..

  Kiitos kommentistasi Junasukkiini. Ajattelin tosiaan itsekin tuota lapun väkertämistä vielä, se kun on ihan hieno tarina.

  VastaaPoista