sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Nike-tossut

Näitä tossuja on näkynyt paljon ulkomaisilla käsityöblogeilla. Monen yrityksen ja purkamisen jälkeen omanikin valmistuivat. Vielä on parantamista, ennenkuin olen ihan tyytyväinen. Aika söpöt ne kumminkin ovat luonnossa, niinkuin vauvojen tossut aina.
Tänään saan viedä töitäni kauppaan. Kyllä niitä onkin kertynyt aika läjä. Toivottavasti menevät kaupaksi, sillä pienikin lisä työttömän yksinhuoltajan pussissa tuntuu mukavalta. Syksyllä kauppa taas suljetaan ja tämäkin ansiomahdollisuus menee taas.
Berniina voi edelleen paksusti. Oli taas pari päivää hukkateillä ja me koiran kanssa kiertelimme peloissamme koluamassa ojien pohjia. Pelkään koko ajan , että se jää mahansa kanssa auton alle. Eihän sitä reppanaa voi sisällekkään sulkea, kun parkuu niin säälittävästi ovella.
Tulee ennätys kuuma päivä, mitenkähän tästä sulamatta selvitään.

5 kommenttia:

 1. Nuo tossut on niin ihastuttavat ja takuuvarmasti menee kaupan! Mikä siinä onkaan,kun ulkomaiset mallit ovat niin ihania ja nää kotimaiset yksinkertaisen tylsiä! Noissa ulkomaitten malleissa on aina joku juju. Voi sitä kisulia,kun nyt selviäisi odotusajasta ja synnytyksestä.Mä olen ollut monta kertaa kiissavauvojen syntymässä mukana!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut ja haluaisinkin tilata yhdet tytön tulevalle vauvalle. Paljonkohan maksaa? Voinkohan vaihtaa johonkin? Laitapa viestiä blogissani olevan sähköpostin kautta.

  VastaaPoista
 3. Näyttävätpä makeilta. Muuten, eikös noi kuitenkin ole Converset eikä Niket? Tuo punainen tähtihän on kuitenkin Conversen logo: http://en.wikipedia.org/wiki/Converse_(shoe_company)

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 4. No voihan nenä, voipi ne olla Converset. Nike vaan oli ainoa merkki-nimi, jonka tämmöinen mummeli tietää :)

  VastaaPoista