perjantai 26. heinäkuuta 2024

Iso Pikku Myy


Kerrankin ostin netistä valmiin ohjeen, tämä on Kasiulkowen Pikku Myy. En nyt kuitenkaan ole aivan tyytyväinen. Pää on aivan suhteettoman suuri verrattuna muuhun vartaloon. Kokoakin tällä on vähän yli 30 cm. Taidan tehdä uuden omilla ohjeilla. Kasvot tällä on kuitenkin hyvät, vaikkakin vaikeat tehdä, sen osan otan jatkoon.


Toinen hyvä että tällä on riisuttavissa oleva mekko. Ei siis tarkoitettu ihan pienille lapsille mekon nappien takia. Hiukset tein oman mallin mukaan koska en tykkää että " päänahka" pilkottaa lankojen välistä. Mainiot minusta nuo hänen jalkansa. 

Ensimmäinen pehmo nyt tehtynä joulumyyjäisiin. Täytyy vaan kehitellä nyt oma malli Pikku Myystä.


 

11 kommenttia:

  1. Sinä, jos kuka, osaat tehdä oman mieluisamman version. Kasvot ovat kyllä veikeät. Silmät varsinkin. Miltähän tuo näyttää ilman mekkoa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalo on vain musta möykky josta roikkuu kädet ja jalat. Tosi surkea rääpäle ilman mekkoa.

      Poista
  2. Oma ohje taitaa olla se kaikkein paras. Tosin nyt valmistunut Myy tekee varmasti myös kauppansa, mutta pienempi pää näyttäisi varmaan mukavammalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykkää ollenkaan tehdä ohjeesta, varsinkaan kun se on englabbiksi. Uudelle teen pienemmän pään ja muutenkin vähemmän työteliään.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Tykkään Pikku Myystä ja Nuuskamuikkusesta, mutta muut hahmot ovat minusta tylsiä.

      Poista
    2. Sehän on ihan sun näköinen! Ja varmaan yhtä sisukas. Pienempi pää ja muutenkin vähän pienempi kokoon hyvä idea. Tuommoiset revitään sulta käsistä, on niin ihana maskotti/lelu/matkamuisto jne. (Täällä Tampereella on muumimuseon kauppa Tampere-talolla. Menisivät kuin kuumille kiville kaupaksi siellä)..

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Ajattelinkin tehdä näitä monen kokoisia. Tunnistan kyllä itseni Pikku Myyssä 😝

      Poista
  5. Totta, tuo Myy ei ole "sinun näköisesi", tekemäsi hahmot ovat sopusuhtaisempia ja ilmeikkäämpiä.
    *
    Myy on ihana, tykkään myös Nipsusta ja teatterirotta Emmasta - Pupunen kyllä väittää nyt, että se ei ole rotta vaan enemmänkin Vilijonkan heimoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tunne kaikkia Muumi-hahmoja kun en ole koskaan oikein tykännyt niistä. Teatterirotta ob aivan tubtematon tyyppi. Pitäisköhän seurata muutama jakso telkkarista että pysyisi ajantasalla.😄

      Poista