perjantai 17. toukokuuta 2024

Pesonen


Muutaman kerrn on kysytty tekisinkö Pesosen. Olen sitä ajatusta mielessäni pyöritellyt ja nyt jopa kokeilin tehdä. Tämä on vielä prototyyppi, kehittyy varmaan vielä paremmaksi ajanmyötä. Minä kun en tykkää tehdä ohjeista, vaan haluan suunnitella itse.

Pesonen on tehty villalangoista ja kasvoi peräti 40cm korkeaksi. Näitä tulee varmaan tehtyä lisää.


Missä Pesonen, siellä tietenkin Viirukin. Viiruja onkin muutama jo valmiina, housut vain puuttuu.  

Nyt on ollut niin ihania ilmoja että olen mieluummin ollut pihalla kukkapenkkejä laittelemassa. Illat kuluu sitten virkkaillessa. Jokohan me kesä saatiin lopultakin.

 

perjantai 3. toukokuuta 2024

Vaisu vappu


Kyllä täällä vielä hengissä ollaan vaikka kirjoitustiheys onkin harventunut.

Kovin oli vaisu vappu. Nuorena sitä jaksoi hillua ja juhlia. Nyt vaan istuttiin naapurin mummojen kanssa grillikatoksessa makkaraa grillaamassa. (Kuva on parin viikon takaa kun lunta oli vielä runsaasti pihassa). Musiikkiakin piisasi kun kurkiaurat ja joutsenet lentelivät taivaalla. Tämä kylä on juuri niitten muuttoreitin kohdalla.

Vapun suurin tapaus taisi olla kun rollaattorista puhkesi kumi. 😄 Onneksi korjaaja asuu parin kilometrin päässä ja lykin sinne heti torstaina. Nyt pääsee taas kulkemaan.

Kovin on vapunvietto hiljentynyt vuosien varrella, ei vanha enää viitsi.


Kauhavalta oikein mukava apteekkari soitti, voitin Fb:n arvonnassa Iittalan tuikkukupin ja Acon käsivoiteen. Enpäs ole pitkiin aikoihin voittanutkaan mitään joten tämä tuntui sitä mukavammalta. Täytyykin muistaa taas osallistua arvontoihin ahkerammin. 



Minä virkkailen edelleenkin näitä samoja. Toivottavasti ensi kerralla on esitellä ihan uusi malli. Kovasti olen jo miettinyt ja suunnitellut. Minä kun tykkään tehdä ihan omia malleja ilman ohjeita.

Ulkona linnut laulaa ja aurinko paistaa, ihana kevät saapui vihdoinkin.