lauantai 1. toukokuuta 2021

Vappu ryypätessä 🥳 😉


Sain toiveen syksynvärisistä miesten sukista ja tein varulta kahdet että on valinnan varaa.  Lankoina Sockia ja 7-veikkaa. Itse tykkään noista keltaisemmista, mutta miesten mieltähän en tiedä.


Vappuaattoiltana sitten ryyppäsin . 😅 Kauppamatkan puolessa välissä on niin sopivasti bussikatos että se houkuttelee minut aina lepäämään ja nauttimaan jotain juotavaa.  Yleensä täällä pikku-kylässä näillä yleisillä penkeillä ei istu kuin kalja-ukot ja nuoriso...........ja minä. Ohikulkijat tuijottavat närkästyneinä kun luulevat että istun kaljalla.. Minulla ei kyllä koskaan ole muuta kuin kahvia tai mehua purkeissani. 😜 Työvuosina tuli varmaan juotua oma osuuteni alkoholista, ei minun enää tarvitse. Paitsi jouluna ruoan kanssa vähän punkkua. 🍷


Ihailen suuresti Laura Vitan kenkiä, mutta oijoi, aivan liian kallita minulle, ei riitä eläke semmoisiin. Kiinasta sain tilattua kuitenkin edulliset kukkakengät ja ovat ihan hyvät jalassakin. Tuskin kuitenkaan kovin kestävät. Tulivat sopivasti vapuksi ja  on minulla nyt tyttömäinen olo kun näillä sipsuttelen. 🥳

Pihalla paistaa aurinko, pitäisköhän ulkoistaa itsensä sinne.





 

25 kommenttia:

  1. Hyvät sukat ja vappuun sopivasti eri suuntaan kuin ollaan totuttu. Ylempien sukkien lankaa taitaa olla itselläkin puikoilla, vaan ei nyt etene.
    Oi, noi sandaalit!♥ Niin oikean väriset!!!
    Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Socki on minusta kivaa raitalankaa ja 7-veikkaa rauhoittaa kirjavuutta.
      Kohta ei Kiinasta viitsikkään tilata mitään kun alkavat verottaa tullimaksuja pienimmästäkin ja jopa postimaksuista. Olihan sieltä ihan mukava tilailla kaikenlaista halpaa krääsää, mutta ilmankin tulen toimeen. 😏

      Poista
  2. Iloista vappua!

    Upeat sukat olet neulonut: kauniit värit ja ihanaa raidoitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppohan se on tehdä raitoja kun ne tulee itsestään langasta. 😊 Minä kyllä tykkään tästä Socki-langasta, eikä hintakaan ole paha.

      Poista
  3. Söpöt kengät ja hyvä kun käyvät jalkaankin!
    Ryyppäile vaan lattea, mitäs niistä ihmettelijöistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nimennyt tämän bussikatoksen Puolimatkan bubiksi ja mikäs siinä on istuskella auringonpaisteessa terassilla kahvia nautiskellen. Tutut bussikuskit vaan vilkuttelee ohi huristellessaan. ( Olin 5 vuotta matkahuoltotätinä ja ollaan tuttuja vieläkin.)

      Poista
  4. 🤣😂😁😀
    Kauniin syksyiset sukat 🍂🍁
    Aivan ihanat "tanssikengät",,,,
    ryypätessä,on vappu 🤒menny ,siman rusinat..niissä saattais olla promilleita;)
    Iloista Wappua! Sude !! 🥳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missähän minäkin noita pitäisin. 😊 Tanssit on tanssittu jo parikymmentä vuotta sitten kipeiden polvien takia, mutta ihailen noita muuten vain eteisessä mennentullen.
      Minun simani näyttää käyneen liikaakin ja nyt pelkään että pullot räjähtelee jääkaapissa. 😲 🥳
      Sukat ovat jo postissa matkalla.

      Poista
    2. Kiitos Sude!🧦
      ..minä laitan aina tanssikengät jalkaan ,kun alkaa,jalka vipattaa,hyvän musikiin kuuluessa ,pöydän alla napsuttelen ,haaveillen "Olavi Virran "Hopeisen kuun soidessa",tanssi pyörähdyksiä joita osaan vain virtuaalisesti =jalat pöyän alla.🤣liikutellen..kyllä piti käydä höyryjä/paineita simapulloista päästämässä,Yöllä napsahti siihen malliin,Että Väinö kävi minut herättämässä"jääkaapissa on joku??"
      Elikkä siihen Sinun kengät vallan mainiot,pieni vinkki
      🤗😊,Kauniit ,tosi kauniit

      Poista
    3. Minulla on kerran simapullo räjähtänyt jääkaappiin ja voit vain kuvitella sitä sotkua. Kaappi täynnä sokerivettä ja lasinsiruja.

      Poista
  5. Mukavaa vappua sinne toiselle puolelle Suomea. Kauniita sukkia oot neulonu. Mie ja tykkään Laura Vitan kengistä. Mut miun rahapussi ei. Eikä ne kyl mahtus miun jalkoihika. Kun omistan tälläset leveet ja rintavat räpylät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan sitä voi unelmoida että jaloissa on Laura Vitat, ihmisillä pitää olla unelmia. 😊 Pääsin sovittamaan ystävän kenkiä ja niissä oli ihanan leveä lesti, mutta ei se auta, liian kalliit kuitenkin.
      Sukkapuikot on nyt laitettu jemmaan ja vappua vietetty virkkuukoukku kädessä. 😊

      Poista
  6. I h a n a t kengät! Just hienot ja nätit. Kohta ne kiinanpaketit sitten kallistuu ku tulee se veronmaksu tai mitä lie.
    Hyvä se on matkalla hörpätä että jaksaa loppumatkan. Ja juu, on vahvemmat juomat tullut jo juotua niin ettei enää tarvitse niiden kanssa lotrata. Hyvää vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Rumat ne vaatteilla koreilee" ja minä kengillä. Loppuu minultakin Kiinasta tilaaminen, mutta eiköhän noita kenkiä olekkin jo ihan tarpeeksi.
      Minulla on niin paljon lääkkeitä ettei siihen enää passaa viinaa sotkea. Eikä ole niitä krapulapäiviä yhtään ikäväkään. Ihan pienen tilkan voin kyllä jotain hyvää ottaa juhlapäivänä, mutta tosi pienen. Miltähän se näyttäis kun mummo ja rollaattori makais sammuneina ojanpohjalla. 🤣🤣🤣

      Poista
  7. Hienot sukat, eiköhän nuo kelpaa vaikka kenelle. Raitasukat on kivat, taas sait sormiani syyhyämään. (vaikka on monta muuta työtä kesken)
    Liisa Jaakonsaari sanoi joskus aikoinaan jossain haastattelussa, että tässä iässä tarvii kolme hyvää asiaa: hyvän sängyn ja hyvät kengät ...mutta enpä muista kolmatta asiaa. Mutta nuo kaksi ensi mainittua on kyllä tosi tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on monta kassia täynnä aloituksia ja niistä voi aina valita tilanteeseen sopivan jatkokäsittelyyn.
      Tosiaan hyvä sänky ja hyvät kengät on tärkeitä jo tässä iässä, mutta minä haluan lisäksi suklaata ja hyvää luettavaa. 😊

      Poista
  8. Onhan se pysähdyttävä pysäkille hörpöttelemään ihan jo siitä ilosta, että näkee, kun ohikulkijat katsoo pitkään. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisten ihmettelystä en niin välitä, mutta olen saanut monta uutta koirakaveria siinä istuessani. Niitten mielestä olen ihan Ok-mummeli ja antavat rapsutella ja silitellä.😊

      Poista
  9. Eihän miestensukkienkaan tarvitse enää olla ne perusharmaat. Nuoret miehet varsinkin haluavat värejä.
    Ihanaa toukokuuta sinne sinullekin.

    VastaaPoista
  10. Mielummin kaffetta kuin kaljaa :)
    Tosi söpöiset kengät olet tilannut. Jossain olen nähnyt vastaavat, mutta pinkkeinä.
    Ihanaa sunnuntaita Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan tykännyt kaljasta vaikka sitä useampi sata litraa olen tuoppeihin lorottanut (asiakkaille) 🥴
      Kiinastahan näitä huonolaatuisi ja halpoja, mutta niin kivoja kenkiä saa.

      Poista
  11. Minä valitsisin nuo ruskeansävyiset sukat, vaikka molemmat ovat nätit.
    Sinulla olikin melkein samat vappujuomat kuin minullakin. Join nimittäin kahvia ja vettä, en edes simaa maistanut, vaikka oli tyttären itse tekemää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yli kymmeneen vuoteen en ole itse simaa tehnyt, mutta nyt piti taas kokeilla. Käytin kuivahiiva ja huomasin että ohjetta vähempi määrä olisi varmaan ollut parempi. Nyt on niin käynyttä ja kuohuvaista että pelottaa oikein pulloa avatessa ettei vaan räjähdä silmille. 🥴

      Poista
  12. Kauniita sukkia ja todella tyttömäiset kengät. Nyt toivon keveitä askelia uusilla kengillä ja iloista mieltä toukokuuhun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun läskieni ja ruttuisen nahkani sisällä onkin hoikka nuori neitonen. En vaan aina tahdo muistaa sitä. Kesällä auringonpaisteessa sen muistaa paremmin. 😊

      Poista