keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Puolimatkankrouvissa


Posti taas kunnostautui hukkaamalla tilaamani uuden television. Voihan halvattu. Viikon odottelin ennen kuin aloin soittelemaan. Postissa vain ihmettelivät minne se on mahtanut joutua. Onneksi Verkkokauppa lupasi selvittää asiaa ja lähettävät toisen television. Eihän se kyllä pääsiäiseksi nyt enää ehdi, harmi.

Nyt minulla sitten on aikaa kloonata näitä hahmojani. Sain Saksasta viestiä että he varmaankin pääsevät avaamaan kauppansa kuun lopulla ja haluavat minulta apinoita, kissoja ja Peppejä. Voi että minulle tuli siitä hyvä mieli.  On niin paljon mukavampaa virkkailla kun tietää että on toivottua tavaraa.



Tänä vuonna ei ole oikein jaksanut innostua pääsiäisen laitosta.  Tämä tytön aikanaan koulussa tekemä patakinnas on niin ihana etten ole raaskinut käyttää. Pääsiäisenä se kaivetaan aina esille seinälle roikkumaan. Äidin aarre.


Kissoille tilasin Kiinasta vinkulelun, mutta eihän ne siitä piitanneet. Nyt se on sitten pääsiäiskoriste joka saa olla jopa rauhassa =) Vinkuva kana, aika söpö minusta  =D


Hullulla on halavat huvit =D Kauppamatkani on kaksi kilometriä suuntaansa, mutta onneksi puolimatkassa on katettu bussipysäkki. Olen nimennyt sen Puolimatkankrouviksi. Paluu matkalla parkkeeraan rollaattorini siihen ja hörpin kaupasta ostamani kahvin ja poltan tupakan. Varsinkin iltapimeällä ihmiset tuijottavat kovasti, luulevat varmaan että olen pysähtynyt kaljaa juomaan ;D Minua se naurattaa, sillä en piittaa nykyään enää yhtään siitä mitä ihmiset ajattelevat minusta.  

Olen saanut siinä jopa pari uutta koiraystävää. Jo kaukaa alkavat heiluttamaan häntäänsä kun tietävät saavansa rapsutuksia ja kehuja.  Taskussani on aina käsidesipullo, joten ei vaaraa pöpöistäkään.

Kohti valoisampia aikoja mennään joka asiassa. Siispä hymyillään ja nautitaan kevätpäivistä.

38 kommenttia:

  1. Hyviä uutisia on kiva saada, vaikka ne sitten teettää työtä :)) Sulla kyllä on niin veikeitä nuo virkkaukset!
    Hyviä uutisia edes muualta, jos tuo epidemia alkaa asettua. Toivetta sitten että täälläkin asettuis, eikä ainakaan suurenis enää.
    Eipä erityisemmin huvita laitella pääsiäistä, leivoin yhden rahkatortun ja se riittääkin. Eilen kävin katsomassa olisko narsisseja tokmannilla, nutta olivat ohikukkineita. Mämmiä ostin yhden ;D Yhden kortin vai laitoin. Joten eiköhän tuo mene tämäkin viikko, jos vaan pysyy terveenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sain tyttäreni kylään ja mukava on kun on juttuseuraa. Eiköhän me käydä kävelylläkin päivittäin jos ei vallan lunta sada.

      Poista
  2. Onnea uudelle tv;lle. Kunhan se saapuu perille =))
    Hyvä kun on levähdyspaikka ja juomat omasta takaa =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se telkkari ensi viikolla jo saapuis. Istumistahan varten nuo penkit on laitettu, ihmiset täällä maalla vaan eivät kehtaa pysähtyä niihin (muut kuin kaljaukot) ;)

      Poista
  3. Se on tuo telkku niin pieni pakkaus, että helpostihan se johonkin väliin putoaa ja hukkuu..
    Ompa hieno patakinnas! Eihän tuota raaskikaan käyttää :)
    Kiva että oot saanu uusia kamuja, koiruuksia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee jatkossa tilata seinän kokoisia paketteja, jos ne postissa sitten huomaisivat ne =)

      Poista
  4. Ihana kisu ja kettu.🧡🦊🧡 Kyl si vaan oot taitava.❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidoista niin tiedä, mutta mukava harrastushan tuo on.

      Poista
  5. Kyllä on taas taitavat virkkaukset. En yhtään ihmettele, että on kysyntään. Mukavaa pääsiäistä 🐣🐣🐣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apinakin on tässä vuosien varrella muuttanut muotoaan aikalailla. Tarpeeksi monta kun tekee niin alkaa jo onnistumaankin =)

      Poista
  6. Ihmisille tekee vain hyvää tuijotella lattea litkivää puolimatkalaista. Itse eivät kuitenkaan kehtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorena olin ihan sairaaloisen ujo, mutta nykyään vähät välitän mitä minusta puhutaan. Uusi elämänohjeeni on : " Kaikkien ei tarvitse tykätä minusta, eikä minun tarvitse tykätä kaikista". ;)

      Poista
  7. Ihania virkkauksia ja taatusti ovat monen mieleen.♥️
    Leppoisaa kuluvaa pääsiäisviikkoa sinulle.♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäpä se taitaa pääsiäinenkin mennä virkkaillessa, mites muutenkaan.

      Poista
  8. On varmaan tytär perinyt käsityötaidot äidiltään! Ihan hyvä antaa ohikulkijoille jotain ihmeteltävää, jatka samaan malliin. Hyvää pääsiäistä, Sude. Kyllä me selvitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää pääsiäistä sinullekin. Tytär kyllä hallitsee käsityötaidon, mutta nettipelit vievät kaiken ajan. Joskus sentään innostuu käsitöistäkin.

      Poista
  9. Tuo sinun tv:n katoaminen on yhtä mystistä kun meidän työpaikalle tilatun tulostimen kohtalo. Se on ollut kateissa syksystä lähtien ja eipä ole uutta laitettu tilaukseen :)
    Ihanaa, että sinulla siellä riittää puuhaa virkkailujen kanssa.
    Mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa aina myyjään yhteyttä jos posti kadottaa jotain. Yleensä selvittävät sieltä käsin asiaa ja lähettävät uuden tilalle.

      Poista
  10. Hyvää pääsiäiastä koronista ym. harmeista huolimatta. Tai oikeastaan eipä tuo korona paljon ole elmääni haitannut, teen, elän ja toimin kuten ennenkin tietysti varoen. Mutta kyllä on hieno idea tuo keskimatkankrouvisi. Voisin tulla kaveriksi kaffelle jos olisi lyhyempi matka. Kiva oli myös uutinen Saksasta, antaa uutta energiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuo korona pahemmin ole minuakaan haitannut. Käsiä tulee vaan pestyä useammin. Eiköhän meilläkin kohta päästä rajoituksista, palautuu muittenkin elämä entiselleen.

      Poista
  11. Todella harmittavaa tuo telkkarin katoaminen, höh. Jospa yllättäisivät ja toisivat tänään?
    Onnittelut tulevasta tilauksesta!
    Ihana patakinnas! Ei uskoisi lapsen tekemäksi.
    Mieluisaa ja herkullista alkavaa pääsiäisen aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti yllätti ja kiikutti telkkarin torstaina kotia. Asennuksesta ja vanhan pois viemisestä ei puhettakaan. Nyt sitten ihmettelen miten saan digipoksin toimimaan telkkarissa ja mihin työnnän vanhan toosan. Siinähän sitä on puuhaa pääsiäiseksi.

      Poista
    2. Ihanaa, että töllötin saapui perille! Vähän niinkuin ounastelinkin. Mutta se, että joudut miettimään vanhan pois viemisen, voi ei!!! Toivottavasti saat boksin toimimaan!

      Poista
  12. Komea kukko patakintaassa, ymmärrän ettet raski käyttää, kodin kaunistuksesihan se sopiikin erinomaisesti. Hauskaa, että matkalla voit pysähtyä huilaamaan ja nauttimaan eväitä. Hyvää pääsiäistä sinulle ja tyttärelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa vaan varastot olemaan täynnä näitä lasten piirustuksia ja puuhasteluja kun ei raaski mitään poiskaan heittää ;) Minähän juon kahvini missä lystään enkä välitä ihmisten tuijotuksista ;D

      Poista
  13. Ihana tuo kukko.
    Ilosta Ja Aurinkoista Pääsiäistä Sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran piti sentään laittaa pääsiäistä että muutama koriste kaivaa esille ja kukko on tärkeä .

      Poista
  14. Kiva postaus. Myös mukava nähdä virkkaamasia söpöjä hahmoja,kisuli ja kettu. Aivan ihana tyttösi tekemä patakinnas. Sulla taitakin olla kiva kauppareissukun on tuollainen puolimatkan krouvi:) Eikös siinä kahvin kanssa pitäisi olla vielä suklaapatukka:) Kivaa pääsiäisen aikaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki monesti on suklaatakin =)Elämään täytyy järjestää tämmöisiä pieniä ilonaiheita niin on paljon mukavampaa.

      Poista
  15. Puolimatkan krouvi on hyvä, ja kahvi piristää loppumatkaksi. Mutta se tupakka . ...
    Hyvää ja iloista pääsiäistä Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tupakka, niimpä. Taas yritän päästä siitä eroon, mutta se on vaikeaa. Silloin ei muutamaan viikkoon passaa kenekään olla lähettyvilläni sillä olen silloin äreä kuin talviuniltaan herätetty karhu. Tupakointi on niin kallistakin ettei minulla olis siihen varaa.

      Poista
  16. Hauska tarina:))
    ..puolimatka krouvi;)))
    Termariin kahvia ja voipaperiin leivät ja puolet matkasta menee kuin tanssi....
    Erittäin kauniita nuo sinun virkkuu-jutut!
    Olen iloinen puolestasi...kun virkkuukoukku saa kyytiä;))
    Rattoisaa pääsiäistä,Sinulle Sude!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun en enää kapakoissa viihdy, niin keksimpä järjestää itselleni tämmöisen ulkoilmakahvilan.Rollaattorikin kulkee paljon joutusammin kun tietää että kohta istutaan kahville =)

      Poista
  17. Niin on söpöt nuo hahmot, että mun silmissä vilkkuu vaan sydämiä. Tässä kuvia tatelkessa mietin kuinka suuria ne ovat. Mä näkisin esim. tuon ketun helposti kaulakoruna. Mä tykkään suurista ja näyttävistä koruista. Sellaisista, jotka puhuttaa ja vangitsee katseet. Kettu kaulalla olisi juuri se, mutta kyllä koolla on silloin merkitys. Noin tai alle 10 cm matkustaa hyvin mukana.

    Patakinnas on niin kaunis, etten malttaisi käyttääkään. Pitäisin aina esillä.

    Hauskoja Puolimatkankrouvi-hetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän ovat turhan suuri kaulakoruiksi nämä minun virkkuut =D Nämä isommat ovat yli 30cm ja pienempikin malli yli 20cm . Sopivan kokoisia kuitenkin lasten leikkeihin.

      Poista
    2. No juu...sen kokoinen kaulakoru olisi jo jopa haaste 😁 Kauniita ja hienosti tehtyjä leluja 👍

      Poista
  18. Tatelkessa = tarkastellessa. Peijoonin puhelinkirjoitus, kun vääntää ja kääntää...

    VastaaPoista
  19. Olen ajoittain ollut ihan epätoivoinen Postin kanssa, miten yksi firma voikaan tehdä niin paljon virheitä.
    Hienoa, että ovat laittaneet sinulle katoksen puolimatkaan :)

    VastaaPoista