keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Rintamerkkejä y.m.


Liityin facebookin Kyjy2019  ryhmään ja nyt on aloitettuna niin suuria töitä, että hyvä jos ehdin jouluksi saada valmiiksi. Osa on kuitenkin näitä pienempiä, sillä nämä tuntuu menevän kaupaksi ja saan taas lankarahaa =) Merimiesapina ja merenneito taas ihan omalla ohjeella jota en ole minnekkään ylös kirjoittanut. Apinan ohje alkaakin olla jo takaraivossa. Ei tarvitse enää joka kohtaa erikseen miettiä.


Neito taitaa olla sukua Arielille kun on niin saman värinen tukka. Hiusten teossa onkin aina miettimistä, sillä en halua että jää kaljuja kohtia pilkistämään hiusten raosta.  Aika hyväksi olen havainnut tämmöiset pienet taakse vedetyt pienet letit, kiinnittävät hiukset vähän alempaakin paikoilleen.


Tytär on taitava piirtämään tietokoneelle ja animoimaan kuvat. Tämä on yksi ruutu sarjakuvasta ja halusin siitä suurennuksen seinälleni. Sopii meille oikein hyvin ;)


Tyttö pääsi tekemään rintamerkit Jyväskylän pelitapahtumaan ja samalla sai äitikin pari koristetta lempikuvastaan. Tykkään varsinkin tuosta kimalaisesta ja se koristaakin takkini rintapieltä. Sopii hyvin kesään eikä olle kellään muulla samnlaista.


Pyysin naapurilta paria isoa naulaa ja tulihan niitä sitten "muutama". Iso laatikko täynnä ja kaikki minun =D. Aika ruosteisia ovat mutta kelpaavat kyllä minulle. Nyt saan amppelit ulos seinille.

16 kommenttia:

 1. Hauska tuo kimalainen, kun kaulukselle istahtaa :) Ja nauloja moneen tarpeeseen! Ihana tukka Arielilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mulla riittää nauloja koko loppu elämäkseni =D

   Poista
 2. Onpa hienot pinssit <3 Todella taitava tytär sinulla. Taiteellisuus on periytynyt!
  Kaunista keskiviikkoiltaa sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään näistä ja olen oikein ylpeä tytöstäni.

   Poista
 3. Virkkuut taitavat sujua miltei silmät kiinni sinulta, nättejä ja persoonallisia. Löytävät helpolla uuden kodin. Tyttäresikin on lahjakas ja luo taidetta omalla tavallaan. Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin pysyykin nykyään virkkuukoukku kädessä, en osaa enää ilman ollakkaan ;) Neulominen onkin sitten hankalampaa kun ei niska ja hartiat tahdo kestää sitä.

   Poista
 4. Määkin voisin haluta ampiaisen rinnuksiini. Taitava äiti = taitava tytär.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostus kädentaitoihin taitaa kulkea geeneissä. Äitini oli taitava piirtämään ja nyt tyttäreni. Poika ei piirtele eikä kudo sukkaa mutta nikkaroi koko ajan mökillään.

   Poista
 5. Eipä ole omena kauas puusta pudonnut. Hienoja töitä tytöltäsikin. Ja sinun takuuvarmat ihanuudet jo tunnetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttuuhan se innostus kun äitikin koko ajan näprää jotain. Eivät jaksa kauaa tyhjin käsin katsella =D

   Poista
 6. oho,ihanat rintanapit!!
  no kun sinun ihania tauluja ja käsitöitä katsoo....tietää 100% keneltä tytär taiteilijan lahjat periny,poijat ylleensäjust puutyö/kaikkeen muuhun värkkäykseen,onhan niitä poikia jotka virkkaa/kuttoo:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika oli hyvä piirtämään koulu-aikoina, mutta tekee nyt vaan puutöitä vastapainoksi normaalille työlleen. Hyvä tapa rentoutua sekin. Tytär on semmonen hiljanen hissukka joka purkaa onneksi tuntojaan piirtämällä ja käsitöillä.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 7. Onpa siinä naula poikineen! Ihanat nuo merenneidon hiukset! Ja ihana pörriäisnappi! Hyvää alkanutta heinäkuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla naulat riittää nyt loppu iäkseni ja osa jää varmaan vielä lapsillekin perinnöksi =D =D

   Poista
 8. Ihania nuo virkkuut❤ Pitäisi taas kehitellä jokin lelu, minkä virkkaisin vauvalle 8 kk....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset tykkääkin kovasti käsin tehdyistä leluista. Hyvin menee ihan pienellekin kun ompelee osat tiukasti yhteen eikä laita mitään vaarallista kuten nappeja tai muuta semmoista.

   Poista