sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Epäonnistunut tekele


Minulta pyydettiin yksisarvista ja ajattelin että jos teen valmiista ohjeesta niin tulee parempi. Ei se nyt ihan mennyt niin, minusta tämä on kamala. Enää en tee toisten ohjeilla kun en saa niistä mieleisiäni.  Purkamaankaan en tätä ala, mutta täytyy tehdä uusi, ehkä parempi onninen =)



Lankoja penkoessa löysin jouluna aloittamani jämälankasukatkin. Tarviihan sukkia kesälläkin jos sattuu kovin sateisia päiviä. Ihan itselleni kun tein niin raaskin käyttää vain niitä kaikista pienimpiä jämälankanöttösiä. Samalla lailla ne lämmittää kuin täydestä kerästäkin tehdyt.

Monta uutta käsityötä on taas tullut aloitettua, mutta valmista ei tahdo tulla kun pitää laitella kukkaruukkuja ja välillä levätä kunnolla.


Viikon aarre =D  Kirpparilla osui silmiini tämä lämpömittari, joka on niin kamala että on jo suorastaan ihana. Asteitakin näyttää miinus 40:stä  plus 40 :neen asteeseen. Onhan se hyvä tietää jos sisällä on 40 astetta hellettä tai pakkasta =D. Hinta oli vain 2,50€  joten mukaanhan se lähti. Tuskin tämä kuitenkaan vuosiksi jää meille asumaan. Saa väistyä kun löytyy joku uusi ihana kamaluus =D

24 kommenttia:

  1. Somahan tuo yksisarvinen on ❤❤ Ihanan pirteät jämälankasukat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi tälle tehtiin noin iso pää, ruma. Tulee enemmänkin muumi mieleen. Lisäsin sieraimet ja suun että yhdennäköisyys muumeihin vähän häviäisi. En tee toista samanlaista ;)

      Poista
  2. Minusta tuossa yksisarvisessa ei ole mitään vikaa. Se on söpö. Jämälankoja on kiva kuluttaa ja kivat sukat tulikin. Joskus kirppareilta tekee mukavia löytöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruma se on =). Minä ostelen kirppareilta usein hölmöjä tarpeettomia tavaroita joita on hauska vähän aikaa katsella. Sitten ne joutaa takaisin kierrätykseen ;)

      Poista
  3. Ystävällisen näköinen yksisarvinen. Kukkakin päässä ja suu hymyssä. Minä tykkään. Mielenkiintoinen ja hauskakin lämpömittari. Ei ainakaan
    mikään pelkkä tylsä mittari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä löydy samanlaista lämpömittaria joka naapurilta ;D

      Poista
  4. Ihana kamaluus - vau, mikä sanansutkaus. Yksisarvisista en ymmärrä mitään, paitsi että pitää kuulemma olla neitsyt semmoisen nähdäkseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkös minä ole impi uudestaan kun ei ole miestä ollut kohta kolmeenkymmeneen vuoteen =D =D =D

      Poista
  5. Ihan yksisarviselta tuo tekemäsi näyttää. :) Nykyajan pehmoissa on usein suhteettoman iso pää, tämä on aivan hyvä versio. Uskon kyllä, että sinä osaat tehdä myös vieläkin kauniimman. Mukavia alkukesän päiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin yritän tässä joskus tehdä paremmnan. Itse kun suunnittelee niin saa mieleisensä, vaikkei se aina olisikaan toisten mielestä niin hyvä =)

      Poista
  6. On ne sööttejä nuo yksisarviset, ja tuo sinunkin tekemä. Itseasiassa en minäkään niistä mitään teidä.
    Eipä ihmekkään kun oon ollut 35 v naimiaisissa :)))
    Kyllä aina katson lankahyllyillepäin kaupassa käydessä, mut en oo vielä edistynyt tutkimaan että mitä niistä voisi tehdä. Mieli tekis tehä jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on lankoja enemmän kuin paikallisen ruokakaupan hyllyssä ja kaikille kyllä keksin tekemisen. Aika vaan ei tahdo riittää kun ideoita on liikaa =D

      Poista
  7. Hupaisa ja persoonallinen hepo, eihän kaikkien tarvitse olla täysverisiä, kyllä sitä joku pieni halaa mielellään. Jämäsukat lämmittävät jo väreillään varpaita. Kirpputorin löydöt ilahduttavat aikansa, pikkurahalla. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olipa kivasti sanottu......hupaisa hepo =)

      Poista
  8. Tosi kiva tuo lämpömittari. Juu ei ole oikein minustakaan onnistunut tuo yksisarvisen pää. Oma apu - paras apu on pakko sanoa, näin on käynyt minullekin.

    VastaaPoista
  9. Ohjeen kuvassa se oli kuvattu toisesta kulmasta, enkä huomannut kuinka tyhmä se on. Empä tee toista tuommoista. Lämpömittari näyttää jopa toimivan, nytkin 28 astetta sisällä lämmintä. Onneksi kohta viilenee.

    VastaaPoista
  10. Yksisarvisesta tuli kivan näköinen, persoonallinen. Ja kivat on sukatkin. Joskus sitä on turhankin kriittinen aikaansaannostensa suhteen, vaikka jälki on loppujen lopuksi ihan onnistunutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tuo kelpaa jollekin parivuotiaalle joka ei vielä tiedä miltä yksisarvinen näyttää =D =D =D

      Poista
  11. minun silmäänkin ihan mukiin menevä:)
    Tietenkin virkkaus-mestarin tarkka-silmä näkee toisin.
    johan oot tehny ihat sukat."riemunkirjavat":))))))))))))))
    ihana jellona:)
    nyt kiusaan sinua:)
    tarkkailehan postilaatikkoasi,,,,täältä reilun viikonpäästä lähtee jotain sinulle tulemaan,,,,enempää en kerro..jottain jännitystä ,pittää elämässä olla:))))))
    Ihanaa touhukasta,ja virkistävää kevättä,sinulle Sude!!

    VastaaPoista
  12. Oi, kuulostaa mukavalta :) Joka päivähän minä käyn postilaatikolla, mutta ei siellä yleensä ole kuin mainoksia. Mukava tietää että jotain muutakin on tulossa.

    VastaaPoista
  13. Yksisarvishömppänä ihastusta on ilmassa. <3 se on muute totta, että välillä se oma soveltaminen on ohjetta fiksumpaa ja saa mieleisemmän.
    Ihanaa kesäiltaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi yksisarvinen pitää tehdä, ei tuosta ole mihinkään.

      Poista
  14. Osaatko päätellä samalla kun vaihdat langan seuraavaan? Minä en, mutta noissa jämälankajutuissa se taitaisi olla loistojuttu. Pitäisi perehtyä.
    Tuo lämpömittari on just nyt P.O.P., kun Suomen LEIJONAT voitti MM-kultaa! :)

    VastaaPoista
  15. Itse väkersin viime kesänä yksisarvisen tällä ohjeella https://www.ravelry.com/patterns/library/unicorn-sateenkaaren-ratsu. Löytyy muistaakseni myös Lankavan sivuilta ja Suuri käsityö- lehdestä. Oli eka amigurumi tai virkattu pehmo minä tein ja siitä tuli ihan kiva. Ihailen suuresti sinun kettujasi, apinoitasi ja muita virkkattuja hahmojasi! itselleni ei ollut ihan selvää esi. mihin kohtaan jalat ja kädet (tai ehkei yksisarvisilla ole käsiä no kuitenkin 😊) kiinnitetään. Kelpasi kuitenkin 5v-lahjaksi.

    VastaaPoista