sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Kevätväsymystä


Valon määrä lisääntyy koko ajan ja yrittää herättää minutkin talvihorroksesta. Kroppani on kuitenkin toista mieltä, väsyttää ja masentaa, eikä tuo jatkuvasti harmaa taivas auta olotilaa ollenkaan. Yhtenä päivänä kuitenkin paistoi aurinko ja Maija nautti tilanteesta täysin rinnoin. Osaisipa itsekkin nauttia noin rennosti. Eiköhän tämä olotila mene kuitenkin taas ohi kun aurinko löytää tiensä meidänkin taivaalle. Aurinkoisia päiviä meille kaikille toivottaen ...sude



32 kommenttia:

  1. Kiitos toivotuksista, niitä tarvitaan 😊 Energiavarastot kaipaavat välillä tankkausta. Tässä vaiheessa vuotta on helposti tasot minimissä.

    Ihana kuva kisusta, juuri noin ne nauttivat keväästä ja auringosta. Jos mulla ei olisi näitä rakkaita ihania lapsukaisia,jotka vielä kovasti tarvitsevat äitiä, kaipaisin kissaa elämääni vieläkin enemmän. On ne ❤

    Toivottavasti helpottaa, ja aurinko tuo kaivattua uutta energiaa ❤💯

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä väsymystä näkyy olevan liikkeellä, mutta onneksi se on ohimenevää. Eiköhän se olo tästä piristy taas.

      Poista
  2. Tammikuusa päivittelimme Vanhan herran kanssa, että on niin pitkää jollotusta ennen pääsiäisenpyhiä. Pitkää ja pimeää. Eilen huomattiin, että nyt on jo maaliskuun loppu. Melkien kolme kuukautta mennyt niin, ettei ole edes kunnolla perässä pysynyt. Aika kuluu, mieli muuttuu ja maailma valostuu. Kääri itsesi täkkiin ja mene Maijan viereen ottamaan valohoitoa. Älä polta naamaasi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun saiskin raahattua itsensä ulos muutakin kuin kauppareissulle. Kunhan takapihalta lumet sulaa ja pääsen taas kotiloita poimimaan, niin tulee oltua ulkonakin enemmän ;) Vielä on niin paksu hanki että jonkun aikaa joutuu odottamaan.

      Poista
  3. Täällä paistaa aurinko, mutta on niin kylmä ja kova tuuli. Olen koiratalolla tuttujen koiravahtina, ei kauheasti houkuta ulkona olla tuon tuulen takia...koirat kyllä on aidatulla pihalla paksuine turkkeineen :) Ja kävimme kyllä metsässä lenkillä äsken, ennen kuin mies lähti kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koira oliskin hyvä olemassa, pakottais lähtemään lenkille muutaman kerran päivässä. En vaan uskalla enää ottaa koiraa kun Eetu-koiran kuolema otti minulla niin koville.

      Poista
  4. Kylläpäs Maija osaakin ottaa auringon /lämmön itseensä.nauttien suunnattomasti:))
    Kyllä me tarvotaan,läpi loskaisen kevään,sitten alkaa ihanasti silmuja puhkeamaan,ruoho alkaa viheriöimään,linnut laulaa yötä päivää...
    ja me puhkeamme kukkaan,juuri niin !!sinä ja minä....ja pari muuta
    Noita päiviä ootellessa...
    levähdellään ,kerätään voimia:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se tästä taas kesään mennessä olo kohennu. Tämä on niin tuttua joka keväistä, johan tähän on tottunut. Toivoa paremmasta on siis luvassa =)

      Poista
  5. Kevät väsymystä tosiaan on liikkeellä. Onneksi tuo aurinko alkaa paistelle joka päivä enempi ja enempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joutuukohan tässä kaivautumaan syvemmälle vällyjen alle, ettei aurinko häiritse ;) Nythän on tännekin luvattu aurinkoisia päiviä. Yritän ottaa mallia Maijasta ja nauttia.

      Poista
  6. Minä olen töistäni väsynyt. Eilen muuten huolsin pyöräni ja huomenna pääsen sillä töihin, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin alkaa tiet sulamaan ja kohta pääsee pyörällä. Se kyllä helpottaa kulkemista huomattavasti, mutta vielä joutuu potkimaan sohjossa ja mutavellissä pyöräpotkurilla.

      Poista
  7. Kyllä se tästä helpottaa, kun alkaa vihertää. Löysin eilen parvekkeelle puun oksia, joista sitten toivottavasti alkaa silmut aueta. Ja jo sekin helpotti, kun olivat kaduilta hiekat siivonneet, ei joka paikasta kylläkään. Näkyy olevan taloyhtiökohtaista, kellä on puhtaat kadut talon edessä.
    On se keljua kun mutavellissä ja sohjossa joutuu liikkumaan, joka kevät oli sellaista ennen. Kumisaappaat oli paras jalkine melkein aina.
    Täytyis käydä kysymässä tosiaan pyörälle huoltoa, meni talvi eikä tullu käytyä hiljaisempaan aikaan. Nyt siellä voi olla ruuhkaa.
    Toivotaan taas uusia tuulia jotka vie väsymyksen pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tottunut huoltamaan pyöräni itse kun ei ole miestä talossa eikä rahaa maksaa vieraallekkaan. Moni muukin "miestentyö" sujuu kun on pakon edessä joutunut opettelemaan =) Meillä sataa tällä hetkellä lunta taivaalta, joten sitä vihreää nurmikkoa saa kyllä jonkusen tovin vielä odotella, mutta kaippa se sieltä vielä nousee.

      Poista
    2. Hienoa, että osaat tehdä polkupyörälle jotain. Mulla oli niin pitkään "pyöränhuoltaja" niin en osaa muuta kuin pumputa ilmaa renkaisiin. Nyt on pyörä seissyt 3 v varastossa, että hyvä on tehdä sille jotain muutakin esim renkaat uusia.
      Hirveä voimattomuus tuli siitäkin kun en saanut ripustettua verhojakaan, kun en yltänyt. Ois pitänyt olla yksi porras tikapuissa enemmän. Eikä jaksa vääntää ruuveja tuoliin paikoilleen. Sitä on niin malttamaton, että kaikki pitäis saada heti laitettua, mut ei voi. Nyt ne on kyllä laitettu, onneksi "lapset" ovat pitempiä ja vahvempia :) Mutta asioilla on taipumus järjestyä pikkuhiljaa :)

      Poista
    3. Ei minultakaan ihan kaikki onnistu. Palovaroitinta en yltänyt laittamaan kattoon, vaan piti odotella että joku pitempi ihminen tuli kylään ja laittoi sen ;) Autoakaan en osaa korjata kun en ole semmoista koskaan omistanut.=D =D

      Poista
  8. Kevätväsymystä ja -masennusta tosiaan löytyy täältäkin. Aikaansaamattomuus vaan lisää molempia. Täällä pääkaupungissa näyttää olevan aika ärsyttävän hidasta saada hiekotushiekat pois kaduilta. Nenä tukossa ja silmät kutiaa.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan niin vetämätön olo eikä mitään saa aikaiseksi. Onneksi ei tarvitse enää jaksaa töissä käydä vaan saa löhöillä rauhassa kotona.

      Poista
  9. Kyllä on ihana kuva ja ihan selkeä kevätnautinto. Se kevät on niin kivaa heräämisen aikaa. Meillä eilen +10 ja tänään luvattu enemmän. Ja ei kun ulkoilemaan ja puutarhaa kaivelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vielä paksut hanget, mutta onneksi tiet ovat jo sulana. Helpottaa huomattavasti elämää kun pääsee polkupyörällä kauppa-asioille.

      Poista
  10. Ja sitten se kypärä päähän pyöräillessä! Kuulikko! T.Isosisko

    VastaaPoista
  11. Ah, mie oon kanssa kevätväsymysihminen ja tuntuu, että auringonpaiste väsyttää vaan lisää. Syksy on miulle se vuodenaika jolloin herään henkiin kun ilma kirpenee ja raikastuu.
    Tsempit, kevät menee ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä jaksaa paremmin ja elokuunlopun pimeät lämpimät illat, ne vasta onkin jotain =)

      Poista
  12. Yeah bookmaking this wasn't a bad determination outstanding post!

    My web site; 풀싸롱
    (mm)

    VastaaPoista
  13. Excellent way of describing, and good piece of writing to obtain data concerning my
    presentation subject, which i am going to convey in school.
    click me here 풀싸롱
    ( LG )

    VastaaPoista
  14. Been looking for this article for long time ago and finally found here. Thanks for the tips and sharing this post. appreciate!Please check out my website too and let me know what you think.
    토토사이트

    VastaaPoista
  15. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. 슬롯
    (mm)

    VastaaPoista
  16. webgirls In terms of fighting yeast infections, patients often times have their work cut out on their behalf. The reason being candida albicans can simply come to be long-term and continuing. With that in mind, in the following paragraphs, we will present a variety of some of the best established yeast infection treatment and avoidance suggestions close to.

    VastaaPoista
  17. https://gameeffect.xyz A lot of people have adored the video game of baseball for many years. You will find followers worldwide, from devoted tiny-leaguers to perish-difficult spectators. This article has ideas to demonstrate how enjoyable baseball really is.

    VastaaPoista
  18. bitcoinカジノ You see them on magazines as well as on TV, women and men who appear to be their hands and thighs and legs will explode since their muscle groups are really massive! There is no need that you should acquire your whole body to that levels in the event you don't wish to, as being the easy techniques in this post will help you construct muscle tissue within a wholesome method.

    VastaaPoista
  19. ブックメーカー ビットコイン Getting a workout companion can drastically enhance your muscle-creating results. Your lover might be a valuable way to obtain motivation for sticking to your exercise routine period, and forcing anyone to maximize your initiatives while you exercise. Using a trustworthy companion to determine with can also help help keep you risk-free as you will always have got a spotter.

    VastaaPoista