torstai 7. maaliskuuta 2019

Ekologista esipesua


On täällä muutakin tehty kuin rollaattorilla hurjasteltu ;) Tämmöisiä Molla-Maijoja on tosi kiva tehdä. Silmät ja ruusut olen Kiinasta tilannut ja nopeuttavat valmistumista mukavasti. Näihin saa hyvin menemään villa- ja akryylilankojen loppuja ja teen lisää heti kun aika antaa myöten.


Pyöräkelkkaani jo vähän tuunasin. Toiseen sarveen kiinnitin pari kukkaa ja toisessa on kiinnitettynä pieni huomiolamppu. Nyt erotan omani helpommin kaupan edessä olevasta rollaattorijonosta. Olishan se noloa jos nappaisi mukaansa väärän kelkan ;) Olen jo valmiiksi suunnitellut mitä lisäilen lähempänä kesää, ainakin kukkia lisää.


Nyt kun ei ole ollut tilauksia olen aloittanut monia uusia töitä. Minusta on mukava kun on monta kesken, voi jatkaa aina sitä mikä tuntuu sillä hetkellä mieluisimmalta. Parin päivän sisällä nyt tuli kuitenkin monta tilausta pehmoista ja lastensukista. Ne ensin ja tämä kasa saa jäädä odottamaan parempia päiviä.


Meillä kierrätetään ja säästetään kaikessa. Apulainen huolehtii astioitten esipesusta, säästyy tässäkin vettä ja energiaa ;) Välillä tuntuu että apulainen saisi olla vähemmän innokas auttamaan. Käsitöiden teossa siitä on enemmän haittaa kuin iloa. On se kuitenkin ihanaa että on tuommoinen kaveri.

Toivottavasti tänään on talven viimeiset lumisateet ja joutaishan se pakkanenkin jo hellittämään. Iloa ja lämpöä teidän kaikkien päiviin.


41 kommenttia:

  1. Aivan hurmaava Molla-Maija ja kivat on tuunaukset kelkassasi. Ei se mitään ,jos ottaa väärän kelkan. Minä olen kaupassa ottanut väärän ostoskärryn. No,näin on käynyt monelle muullekin,mutta kun siinä minun ottamassa istui vieras lapsikin. IIIK!! Huomasin vasta sittenkun lapsi alkoi itkeä. Voi kauhistus,minä kiireen vilkkaan viemään kärryjä takaisin ja sieltä ne omat löytyi. Onneksi lapsen äiti ei ehtiny huomata!! Voi tuota kisulia. Minä meillä kerran vieraita huijasin,että meillä ei astioita tiskata ollenkaan,vaan koira nuolee ne puhtaaksi:) Vieraat sanoivat,että he näkivät,että mä kyllä laitoin ne astianpesukoneeseen:)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän minultakin potkuri ja ostoskärryt ovat monesti vaihtuneet, mutta lapsenryöstöön en ole vielä sortunut =D =D =D

    VastaaPoista
  3. Niin ihania! Mun on laitettava kyllä sinulle sähköpostia!

    VastaaPoista
  4. Suloinen Molla-Maija. Miten olet saanut hänelle noin somat punaiset posket? Paljon muitakin hienoja töitä siellä on tekeillä... Hyvä esipesuri sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poskissa vähän fuskasin ja laitoin hennosti vaaleanpunaista tussia. Tämä kun ei muutenkaan sovi ihan pienille vauvoille noitten ruusujensa takia, niin isommat tuskin imeskelee nuken poskia.

      Poista
  5. Meillä koira esipesee astiat, ennen kuin ne menevät tiskioneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mene ruontähteet biojätteeksi kun elukat nuolee ne innolla =D

      Poista
  6. Mollamaija on niin terhakka tyttö. Kiharat kutrit ja kukkasia mekossa. Määkin haluaisin moisen esipesurin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä esipesureitahan on taas kohta tarjolla, kun maaliskuun mourujaiset ovat ohi ;D

      Poista
  7. Sinulla on kyllä ehdottomasti söpöin esipesijä siellä :)
    Kaunista iltaa sinulle Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toimii ihan automaattisesti. Ei tarvitse muistaa edes nappuloita painella =D

      Poista
  8. Ihana esipesijä!
    Mulla jotenkin hyydyttää käsityöt. Mitenköhän saisi innon palaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siinä mitään jos pitää välillä vähän paussia käsitöistä. Sitä mukavampi on sitten taas joskus tarttua puikkoihin ja koukkuihin. Välillä on ihan hyvä tehdä jotain muutakin. ( Minun pitäis välillä siivota ulkokomeroa, vaan kun ei innosta ).

      Poista
    2. Pakko kommentoida tuota siivoamista, että voisin helposti tulla "raivaamaan" ulkokomerosi, mutta omia hommia en meinaa saada alkuun. Toisten luona puuhastelu on jotenkin mukavampaa...

      Poista
    3. Mieluummin minäkin toisten kaappeja raivaisin ;) Omista ei löydy mitään kivoja yllätyksiä, roinaa vaan .

      Poista
  9. Tosi ihana Molla-MAija. No tietysti Maijakin on ihana, kissat on.
    Mutta pesukone livenä ei ehkä kaikkien mieleen ole, minusta oikein hyvä käyttää kissavoimaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kaikki ei varmaan tykkää että kissat nuolee astioita, mutta kyllähän ne sitten tiskikoneessa puhdistuu kunnolla taas. Ahududua ei estä mikään, ruokalautasia saa olla vahtimassa koko ajan ettei mene sapuskat parempaan suuhun.

      Poista
  10. Ihanan iloinen Molla-Maija ! :) Kissa/käsityökasasta tulee mieleen Peppilaulu; kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikunkeikun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla pitää aina olla kasa keskeneräisiä, muuten tuntuu olo tyhjältä ja puutteelliselta =)

      Poista
  11. Suloinen Molla-Maija korkkiruuviletteineen niin kesäisessä mekossa! Hyvä tunniste tuollaiset ruusut! Minäkin tein samantapaiset aikoinaan Reino-tossuihini, eipähän mene saunareissulla sekaisin muiden samanlaisten kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan ilmat paranee niin teen tuohon ja polkupyörän koriin oikein kukkaköynnöksen. Eipähän ainakaan vahingossa vaihdu muiden omiin.

      Poista
  12. IHANA esipesijä:)
    sama laulun pätkä tuli mieleen;"vinksin vonkisin...
    mutta mittää et löyä jos kovin järjestelet,,oma järjestys "ehottomasti paras"
    Minäki haluan polokupyörään kesällä kukkaset...sanovatpan sitten :) siellä iso ja pikku ajelee:))
    Oikein ihanaa Naistenpäivää:)

    jk.hurjastele:) maltillisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pikkukissa järjestelee jatkuvasti kaikkia käsityötarvikkeita niin etten mitään löydä. Jatkuvasti on puikot ja sakset sun muut hukassa ja saa etsiä tuolien alta , sängystä ja milloin mistäkin. Ahududu "auttaa" käsitöissä ja muissakin hommissa =D

      Poista
  13. Ihana kissa sinulla. Eikä molla-maijassakaan moittimista.🌼🌼🌼

    VastaaPoista
  14. Nätti Molla ja touhukas apulainen.

    VastaaPoista
  15. Niin veikeä nukke, ihana. Pikkuisenko naurattaa, kun Apulainen tiskaa...Kyllä sinun kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs mun on ollessa ;) Tekemistä ainakin piisaa kun korjaan apulaisen jälkiä =)

      Poista
  16. Ihana mollamaija ja suloinen apuri =)) Hyvä tuunata menopeli jotta omansa tuntee jo kauenpaaakin. Täälläkin on surkea ilma tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä nuoriso varastelee vanhusten rollaattoreja huvikseen. =( Helpompi antaa tuntomerkit tuunatusta jos sattuu häviämään.

      Poista
  17. Wau mikä mollamaija!! Hyvin tunnista kulkupelisi noiden kauniiden ruusujen avulla !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkutytöt tuntuu tykkäävän näistä käsitehdyistä. Onneksi kelpaa muutkin kuin Barbiet.

      Poista
  18. Hei, olet voittanut arvonnassani. Laittaisitko osoitteesi sähköpostiini niin laitan palkinnon tulemaan.

    VastaaPoista
  19. Your article is very informative and helpful to me. Thank you for the post it’s really nice.this is more good! Feel free to visit my website; 카지노사이트

    VastaaPoista
  20. Thanks for the marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you’re a great author. I will ensure that I bookmark your blog and may come back from now on. I want to encourage you to continue your great writing, have a nice day! Feel free to visit my website; 배트맨토토

    VastaaPoista
  21. It s my great luck to find this place. I ll visit today and tomorrow. Thank you. 카지노먹튀

    VastaaPoista
  22. Captivating post. I Have 토토contemplating about this issue, so an obligation of appreciation is all together to post.
    Completely cool post.It 's greatly extraordinarily OK and Useful post.Thank

    VastaaPoista
  23. It gives immense knowledge on physical education, it is very helpful and quite generous to spread a good message 안전토토

    VastaaPoista