torstai 22. marraskuuta 2018

Keskeneräisiä valmiiksi


Niin kiirettä pitää, ettei meinaa ehtiä kirjoittelemaan ollenkaan. Päätin tehdä nyt jouluksi näitä keskeneräisiä valmiiksi, eikä ne suinkaan tähän lopu. Naisten sukat ja lasten lapaset eivät olleet kuin koristelua vaille. Itse tykkään tästä kissakuviosta. Valmiisiin silmukoimalla tehty, helppo ja nopea.


Laitoin fb-ryhmiin näitä pehmoja myyntiin ja menekki yllätti minut täysin. Yhden ketun ehdin tehdä ja muut olivat valmiita aikaisemmin tehtyjä. Vielä on muutamia, joita lupasin tehdä ennen joulua, kun ei valmiita enää ollut varastossani. Siitä se kiire sitten syntyikin =)


Toivottavasti voittoputkin aukesi taas ;) Voitin jo toisen kerran blogi-arpajaisissa.  Nämä minulle niin sopivat korvakorut tulivat Viltsu Marin Inspiration blogista.  Olen niin kova juomaan kahvia, mukitolkulla joka päivä, joten kahvipaketit sopii korviinkin heilumaan. Pienenä ollessani äiti sanoi, että jos lapset juovat kahvia heille tulee ruskeat silmät. Ilmankos minun silmäni ovat edelleenkin ruskeat.
Kiitos Viltsu Mari korviksista ja hyvää joulunalus aikaa.

24 kommenttia:

  1. Söpöt kissasukat. Silmukoiminen ei oikein suju multa ;) Pitäisi harjoitella. Ei ihme, että ketut menivät kaupaksi, ovat hienoja. Toivottavasti pyysit tarpeeksi :D Mitä lankaa muuten käytät pääasiassa noihin virkattuihin hahmoihin, joita teet? Korvakorut ovat hienot. Meilläpäin sanotaan, että tukka tummuu, kun juo kahvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläpäin tukka näköjään harmaantuu liiasta kahvinjuonnista, minulla ainakin =)
      Teen noita apinoita ja kettuja Dropsin Muscat-langasta. Muita sitten sekalaisista mitä kotoa sopivaa löytyy. Novitan Miami on aika hyvää tämmöisiin, sitäkään ei vaan tahdo saada enää mistään.

      Poista
    2. Yritin Muscatia hankkia sieltä mistä oon ennenkin ostanut, en löytänyt. Miamista oon itse tehnyt muutamia nalleja. Leppoisaa viikonloppua. Aurinko pilkahtelee🌞

      Mulla on muuten pieni synttäriarvonta blogissa www.aarreaukusti.blogspot.com Lankaa ja puikot 🤗 Tulehan piipahtamaan

      Poista
    3. Muscatia saa ainakin Tapion lankakaupasta ja muistaakseni myös Ad libriksestä. Muscatistakin on ainakin tumma ruskea ollut loppu jo pitkään. Miamista tuleekin mukavan pehmoisia.
      Ilman muuta tulen osallistumaan arvontaan =)

      Poista
  2. Niin somat sukat ja lapaset olet tikutellut... kettukin istuu siellä niin veikeänä.
    Ihanat korvakorut olet voittanut, noita on ilo pitää korvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivan hassut korvikset minun tyyliini, jos tätä nyt tyyliksi voi kutsua ;D

      Poista
  3. Ihanat kissa sukat... tykkään.
    Kauniit korvikset voitit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkiin on mukava tehdä jotain ylimääräistä että erottuvat toisten sukista =)

      Poista
  4. Aivan ihania nuo kissakuvioiset. Olet niin taitava silmukoimaan, tuli vaan mieleeni ne onnettomat kokeiluni. Enkä ihmettele yhtään että virkkauksesi menee kaupaksi niin ihania ne on. Hienoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään silmukoinnista, sitä on mukava tehdä.
      Onneksi sain jonkun verran myytyä, sillä uuden kissan hoitokulut ovat vieneet talouteni pahasti kuralle. Siltikään en aio siitä luopua, elän vaikka kauravellillä jos tilanne niin vaatii =D Nyt alkaa onneksi kisu olla terve, vielä olis rokotukset ja leikkaus, mutta ne ehtii myöhemminkin.

      Poista
  5. Kahvipaketit pitäisi panna lähestulkoon kaikille suomalaisille korviksiksi - sen verran paljon maailman mittakaavassa kansallisjuomaamme kuluu. Hauskat korvikset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään saa niin monenlaista kahvia, että eipä ihmekkään. Minä vetelen pikakahvijauhetta, kun ole liian laiska ihan vaan itselleni kunnolista keittelemään.

      Poista
  6. Onpa hienoa, että saat käsitöitäsi myytyä. Olet niin hurjan taitava!
    Sopii sinulle täydellisesti nuo korvakorut!
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, nämä korvikset sopii kyllä minulle =) Johan noita pehmoja ehtikin kertyä aika kasa, joten hyvä niistä on päästä eroon, eikä lisätienesti ole ollenkaan pahasta tällä hetkellä.

      Poista
  7. Kiire mieluisia asioita tehden on hyväksi. Toivotaan valoisia päiviä, että voit tehdä käsitöitäsi luonnonvalossa mahdollisimman paljon : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun joku tulis vielä siivoomaan ja tekemään ruokaa mulle, niin kaikki olis mainiosti =D Minä mieluummin vain istuisin virkkailemassa.

      Poista
  8. Onnittelut söpöistä korviksista!
    Kivat sukat ja lapaset. Silmukoinnista en enää kommentoi... ;)
    Mutta komppaan LeenaS'ää, että toivottavasti saat käsitöistäsi arvoisesi hinnan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yrittänyt seurailla toisten hinnoittelua ja pyrkinyt samaan. Tutuille tietty voi antaa pikkuisen halvemmalla ;) Täällä maalla vaan kaikki mummot kutoo sukkia, joten samaa hintaa sukista ei saa kuin kaupunkipaikoissa. Siitä en minäkään tykkää, että myydään ihan pilkkahinnalla, se on toisten käsityöntekijöiden halveksuntaa.

      Poista
    2. Katselin fb:ssa jotain käsityökirppistä ja kauhistelin alhaisia hintoja. Hyvä jos saavat lankansa maksettua. En tykkää! Ymmärrän, että perus- ja raitasukat ovat kuviosukkia halvempia, mutta että niin paljon halvempia. Noup.

      Poista
    3. Meidän kylällä eräs mummeli myy aikuisten sukkia 6€:lla ja se on kyllä huippu. Minua ja montaa muutakin se suututtaa, mutta minkäs sille mahtaa.=(

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Jotain erikoista on mukava tehdä aina sukkiin =)

      Poista
  10. Kaikkea ihanaa olet tehnyt:) Ihanat korvikset, sopii kyllä kahvin lipittäjille todella hyvin:)
    Kissasi ovat niin ihania:)
    Hyvää marraskuun loppua sinulle!
    T: - Satuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että jätit kommentin, niin löysin mukavan blogisi ihanine kissanpentuineen =)

      Poista