keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Viirulla kaveri


Joulukuuhun on enää 6 viikonloppua, joten Viiru-kissakin sai tonttukaverin. Näitä on niin mukava tehdä ettei osaa lopettaakkaan. Kaupoissa näkyy jo kovasti joulu, joulusuklaat ovat saapuneet meidänkin kyläkauppaan kiusaukseksi.

Sielun silmin blogista luin mukavan jutun: "Mieti tarkkaan mitä toivot.....saatat saada sen".
Poikani aina tinkaa (järkeviä) joululahjatoivomuksia. Nyt minulla on lista valmiina :

1. Kissanpissahiekkaa, paakkuuntuvaa
2. Iso säkki vessapaperia
3.Merenrantahuvila (mieluummin Pohjanmaan rannikolta)

Valitkoon siitä. Kamala jos saankin tuon huvilan. Milläs minä kuljen sinne tämän kissalaumani kanssa.


Fb:ssa tämän kuvan jo julkaisinkin. Näin nätisti me öisin pelataan Mahjongia. Toista on päivisin kun katti syöksyy vauhdilla näppäimistön yli. Mitä ihmeellisimpiä sivustoja aukeaa ja googlelta tulee kyselyjä. "voimmeko auttaa". Kyllä voisivat, jonkinlainen kattilukko olis kätevä. ;)

Ihanaa kun ilmat ovat pysyneet lämpiminä ja pyörällä pääsee hyvin kauppaan.

16 kommenttia:

  1. Tarpeellisia joululahja toivomuksia...no en tiedä tuosta merenranta huvilasta :D Täällä on oikein sumuinen harmaa aamu. Mukavaa päivää Sude!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, vessapaperille olis varmaan enemmän käyttöä ja säästyis omat rahat muuhun kun sais oikein ison säkin semmoista.;D

      Poista
  2. 😁ehkä kannattaisi huvilaan lisätä, että ympärivuotiseen käyttöön. Sinne voisi muuttaa tai myydä...aurinkoista syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä halua ympärivuotista, kun joutuisin kuitenkin tekemään lumityöt siellä itse. =)

      Poista
  3. Muuten samat toiveet, mutta kissanpissahiekalla ei taistais tehdä mitään. Sen sijasta voisin toivoa ikkunanpesun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkäs se Joulupukki sitten ehtii lapsille lahjoja jaella jos se aatto-iltana vaan sun ikkunoitas hankkaa. Etköhän muuta toivettas ;D

      Poista
  4. kissalukko olisikin hyvä lahjatoive.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä niitä vaan sais olla niin monessa paikassa, että se hankaloittais jo omaakin elämää =)

      Poista
  5. Melkoisen helppoja toteuttaa nuo lahjalistan kaksi ensimmäistä. Kolmas ei ehkä niinkään. Kuinka korkeita nuo Viirut, tontut ja kaverinsa ovat? Ihan vain uteliaisuuttani kysyn kun kuvista ei hahmota. Ahkera olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vessapaperisäkki olis ihan hyvä, niin säästyis sekin raha itseltä johonkin mukavampaan =) Nuo mun pehmot on semmosen 30-32cm korkeita. Vähän vaihtelee kun ilman ohjeita värkkäilen.

      Poista
  6. Mitäköhän sitä itse toivoisi? Uuden paistinpannun, mehulingon tai saunakiulun voisin toivoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet vielä niin nuori ja sinulla on ihana mies, joten sinun täytyy toivoa jotain ihanaa ja naisellista. Ei mitään paistinpannuja, niitä voi toivoa sitten kun on vanha ja yksinelävä.;D

      Poista
  7. Ihan tavallisia asioita on kiva saada lahjaksi. Mukavaa, että kissat tulevat jotenkin toimeen keskenään ja Karvisen sarjakuva oli mainio : ) Laitan sinulle kohta sähköpostia. Varoitus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne hienot lahjat jää vain komeroihin pyörimään, mutta tavalliset asiat tulee käytettyä. Jääpähän sitten omat rahat turhuuksiin jos haluaa =) Kävin vastaamassa sähköpostiin, kiitoksia.

      Poista
  8. Tassu on kaks kertaa saanu lukittua mun pankkitunnarit. Oli vähän noloa mennä pankkiin anelemaan et ne avattais uudelleen. Ainakin sillä kakkoskerralla kun jo tiesin mistä on kysymys.
    Aina kun meen vanhempien mökille niin muistan sut ja perinteisen äitienpäivälahjasi... Matkan varrella on iso kyltti, jossa luvataan hevosen lantaa ihan ilmaiseks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, että minut muistetaan vaan hevosenpaskasta, pitäisköhän loukkaantua =D =D =D

      Poista