keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Pakkanen vei kesäkukat


Yöpakkasia on jo meilläkin ja kaikki on paleltunut pihalla. Jotain oli ruukkuihin keksittävä ja kun kissanruoka vie nykyään niin suuren osan eläkkeestä, niin jostain on pihistettävä. Niinpä hiivin metsään ja poimin sieltä vähän oksia ja jäkälää ( ilman maanomistajan lupaa ) . Kyllä nämä kaupan callunoille pärjää ihan hyvin.


Linnun olen joskus noukkinut kirpparin ilmaislaatikosta ja sienen on tytär pienenä ollessaan askarrellut kivistä. "Kaikki kannattaa säästää, sillä sille voi joskus olla käyttöä". Onneksi säästin sienen muutossa, vaikka meinasinkin ensin jättää vanhaan pihaan =) Saimpa ihan ilmaiset pihakoristeet.


Kyllä meille vielä muodostuu ihan sopuisa perhe. Näin lähelle on Ahududu jo päässyt hiipimään nukkuvia isoja tyttöjä. Samalle ruokakupille ei vielä kuitenkaan ole asiaa. Silloin tulee nopasti tassua ja kynttä.


Nyt olen lähdössä maalailemaan ja jokainen kissa pitää eristää toisistaan, ettei palatessa löydy ruumiita.


8 kommenttia:

  1. Voi noita sinun kisuja <3 Ihanaa lokakuuta sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä on elämä käynyt tapahtumaköyhäksi kun päivän huippuhetkiä on seurata kissojen kähinöintiä =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten päinvastoin: aktiiviset ja aina menevät ihmiset eivät tajua, että kissojen kähinöinnin seuraaminen se vasta terapeuttista onkin!

      Poista
    2. Onhan se varmaan terapeuttista, mutta kyllä minä vähän muutakin säpinää kaipaisin elämääni nykyään.

      Poista
  3. Kisut osaavat ottaa elämän rennosti.
    Meilläkin oli yöpakkasta ja ukkeli skraapasi ikkunat autosta aamulla. Odotan aina ensilunta mahdollisimman pian lehtien putoamisen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarttis lumen ja sohjon tulla ennen joulua että minä pääsisin pyörällä käymään kaupassa. Turhan pitkä matka lähteä kävellen rahjustamaan.

      Poista
  4. Ilmaiset ja paljon kauniimmat ku kaupan callunat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkien on syytä olla ilmaisia kun kissat tuntuvat syövän minut perikatoon. Miten voikin kolme kissaa syödä niin paljon, eikä tietenkään mitään halvinta ruokaa, Wiskassia sen olla pitää.

      Poista