perjantai 26. lokakuuta 2018

Nyt ei ajeta enää pyörällä


Nyt sitä sitten tuli ja paljon, eipä olisi ollut väliksi vielä. Kuva on naapurin parvekkeelta. Asun tässä alueella jossa sitä taisi tulla lyhyellä ajalla eniten. Liikenne oli tunti tolkulla aivan poikki jopa pääteillä, miten lie sitten sivuteillä

Minä otin ennakkoa jo eilen. Kävelytiellä tekivät ojaremonttia ja olivat laittaneet kaikenmoisia esteitä tielle. Minä tietenkin onnistuin törmäämään semmoiseen ja suistuin vauhdilla pyöräni kanssa pää edellä parimetriseen monttuun. Se muuten sattui. Pari autoa ajoi kylmästi ohi, mutta kolmas pysähtyi ja ihana nuori mies tuli auttamaan. Oli kuulemma näyttänyt niin hurjalta että hän pelkäsi pahinta. 

Illalla vielä niin kipeeltä tuntunutkaan, mutta aamulla en meinannut sängystä ylös päästä kun joka paikka oli kipeenä. Suuria särkeviä mustelmia joka paikassa ja polvi turvoksissa, päätä ja ranteita särki, mutta vielä en tästä lääkäriin lähde kun mitään ei kuitenkaan ole mennyt poikki. Onneksi ojan pohja oli paksussa mudassa, muuten olisi käynyt pahemmin. Ylös päästyäni näytin kuin pikkulapselta joka on päässyt leikkimään mutalammikossa. Jopa laukun sisällä oli kunnolla mutaa.

Eniten harmittaa että pyörä meni ajokunnottomaksi. Etuvanne vääntyi niin pahasti mutkalle ettei edes taluttamaan pyörää pysty. Milläs minä nyt tuonne kauas ruokakauppaan kuljen. Tytär sanoi että nyt minulta otetaan polkupyöränajokortti pois ja annetaan tilalle rollaattorikortti. =D


Tänään olen sitten pysytellyt koti-oloissa potemassa ja kutonut vain sukkaa. Eihän täällä aika pitkäksi pääse kun minulla on tämä erityisen vilkas apulainen, joka pääsee kaikkialle pudottelemaan tavaroita.

22 kommenttia:

  1. Hui kamala, kaikkea sitä sattuukin, varmasti on kipeät paikat tuollaisen tärskyn jälkeen..vaan onneksi ei sentään luita mennyt poikki♥ Ihana on tuo sinun apulainen:)♥ Mukavaa syyspäivää ja ihanaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä enää mitään hätää ja kohta ei ole kuin komeat mustelmat muistona ;)

      Poista
  2. Auts!! Toivottavasti apulainen auttaa parantumaan nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apulainen on hyvin pitänyt huolen etten jää sänkyyn makaamaan liian pitkäksi aikaa ;)

      Poista
  3. Hui kauheeta! Komppaan luitten suhteen - onneksi ei mennyt mitään katkipoikki mitä mun sukkapuikko teki eilen... :(
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus saa olla niin tyytyväinen paksusta pehmeästä mutakerroksesta, vaikka se ei lähtenytkään vaatteista vielä ensimmäisellä pesukerralla =)

      Poista
  4. Voi ei! Kaikkea sitä sattuu. Pyöräily on muutenkin vaarallista talvella, itse teininä koulumatkalla kaaduin pyörällä ja sain lievän aivotärähdyksen, oksennutti ja päätä särki. Vieläkin sen muistan ! Ja siitä on sentään vuosikymmeniä :)Sen jälkeen olenkin jotenkin aristellut talvi-pyöräilyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polkupyörällä lentäminen on taitolaji ;) Minulta se ei vielä oikein suju, vaan tulen liian äkkiä alas maahan.

      Poista
  5. Auts, onneksi nuorimies sattui paikalle.
    Onpa siellä jo paljon lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä riittää lunta nyt vaikka toisille jakaa, onneksi ensi viikolla on luvattu lämpimämpää säätä. Tällä hetkellä on niin liukasta ettei meinaa uskaltaa ulkona liikkua.

      Poista
  6. Anna heti polkupyäräkorttisi tyttärelle ja pysy tukevasti maanpinnalla, älä sen alla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerkiihän sinne maan alle kyllä myöhemminkin ;) Ystävällinen naapuri lupasi rollaattoriansa lainata, mutta jos nyt ei kuitenkaan ihan vielä, en minä kehtaa.

      Poista
  7. Kuulostipas hurjalta tuo sinun onnettomuus. Onneksi ei mennyt luita poikki ja ihanaa kun sieltä kuitenkin nuori pelastaja tuli auttamaan.
    Onpas sinulla söpö apulainen siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin komee ja ystävällinen pelastaja, että voisin lentää vaikka uudestaankin ;D ;D ;D

      Poista
  8. No kylläpäs sattui ja onneksi ei luita poikki. Ja sait apua. Ota nyt rauhallisesti että paranet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyörä on nyt niin rikki, ettei sillä pysty ajamaan, pakko siis ottaa iisimmin. Nolottaa vaan pyytää toisilta kyytiä jatkuvasti ja kävellenkään ei meinaa jaksaa kipeillä polvilla. Vaan eiköhän nälkä opeta kävelemäänkin kylälle kauppaan =D

      Poista
  9. No,voi hyvä Jysäys! Olisi voinut käydä vielä paljon pahemmin. Kyllä mummon pitää olla jatkossa varovaisempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paksu mutavelli pelasti pahemmilta haavereilta. Pitäis kai ruveta jo uskomaan että olen vanha ja kompura, mutta kun ei se vaan mene päähän ;D

      Poista
  10. Voi hurja! Nyt sitten pitää jättää pyöräily tauolle, varrsinkin kun talvi tulossa. Todella hyvin ymmärrän sen tuskan kun ei voi pyöräillä kauppaan. Sama tilanne ollut itelläkin, ja minä vaan ajelin pyörällä "kieli keskellä suuta" vaikka millä kelillä.
    Onneksi säilyi luut ehjänä, vaikka kipeätä tulikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti talvella tulee kunnon potkurikelit. Minulla potkureita on kaksin kappalein =)

      Poista
  11. Onneksi on maailmassa ihania ystävällisiä ihmisiä, jotka pysähtyvät auttamaan. Onneksi on apulainen kipuja lievittämässä ja lankaa sekä puikot. Hanki talvirenkaat seuraavaan pyörään ja ehdottomasti kypärä päähän! Parahinta vointia ja toipumista!

    VastaaPoista
  12. Kyllä minulla oli joka suhteessa onni matkassa. Kunhan saan pyöräni korjattua, niin sitten taas mennään. Tätä mummoa ei pysäytä mikään ;D

    VastaaPoista