maanantai 24. syyskuuta 2018

Monenlaisia tyttöjä


Ensimmäiset joululahjat ovat valmiina,sillä eihän jouluun enää ole kovin pitkä aika. Aluksi teen näitä toivottuja ja sitten voi alkaa suunnittelemaan jo omiakin annettavia. Tytöt teen sekalaisista langoista että saan niihin enemmän värivaihtoehtoja. Turvasilmät tytöillä ja helmet tontun silminä.


Sitten tietenkin pakollinen kissapostaus =)
Apulainen vahtii lankoja ettei rosvot vie niitä. Kyllä tästä apulaisesta on paljon iloa (ja työtä).


Tämä on minun vatsanahkani. Ei, minulla ei ole mikään kamala tauti. Apulainen vaan syöksyy vauhdilla paitaani pitkin auttamaan kun huomaa että yritän virkata.  Käynnissä on ay-neuvottelut siitä kumpi virkkaa ja kumpi ei. Että voikin pienellä kissalla olla terävät kynnet ja nopeat liikkeet.


Lopuksi on syytä tarkistaa, ettei äiti ole heittänyt liian pitkiä langanpätkiä roskikseen.  On tämä elämä helppoa kun on noin hyvä apulainen. =D

18 kommenttia:

  1. On kyllä niin söpö apulainen! Tietäähän apulainen ettei syö langanpätkiä; Maxin ollessa pentu oli siitä jatkuva vahtiminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahtia joutuu pitämään, sillä apulainen syö kaiken minkä kynsiinsä vaan saa ;D

      Poista
  2. Missäs ne kaksi vanhempaa apulaista luuraavat? Joko ne ovat keskusteluyhteydessä nuorimmaisen apulaisen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mausu enää sähähtää silloin tällöin, mutta Maija hyökkäilee pienen kimppuun, ei kiva. Pieni kun niin haluaisi tutustua isoihin tyttöihin. Jospa ne vielä joku päivä tulisivat juttuun keskenään.

      Poista
  3. Luin kaikki sinun lukemattomat tekstisi ja oli kuin kirjaa lukisi. Ihanaa, että Maija ja Mausu ovat kotona myös. Kyllä ne vielä pienokaiseen tottuu. Jotenkin surullista, että Maija oli siellä entisellä asunnolla.
    Hyvä, että hoidatte pikkuisen kuntoon. Näyttää jo niin virkeältä. Mutta älä vielä joulusta puhu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan pieni hoidettava kuntoon, vaikka lääkärissä käyntejä se vielä vaatiikin. Vielä ei olla päästy edes rokottamaan, mutta hyvää vauhtia on paranemassa.
      Maija pysyttelee onneksi tässä uudessa pihapiirissä nykyään, mutta sisällä se ei viihdy muuta kuin syömässä käy. Taisi vähän villiintyä kesän aikana, mutta eiköhän sisätilatkin ala kelvata kunhan tulee lunta ja pakkasta. Minä olen naapureille vakuutellut että kyllä se hoidossa on vaikka ulkona pysytteleekin. Ei sitä voi pakottaakkaan sisällä olemaan, karkaa vain uudestaan jos niin yritän tehdä.

      Poista
  4. Nyt jo joululahjoja valmiina. Ooh,kun vain ajattelenkin sitä lahjarumbaa. Niin ihastuttavia tyttösiä kaikki. Voi tuota kerkeeväistä pikkukissaa. Se tosiaan on kuin vauva talossa. Vaatii kaiken huomion:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu pääsee joka tapauksessa taas yllättämään, vaikka kuinka aikaisin aloittaisi =)
      Pikkukissa on tosiaan kuin pieni vauva. Yksi asia siinä kuitenkin on parempi, se ei tee pöksyynsä, vaan käy hiekkalaatikolla asioilla =D

      Poista
  5. Sinulla taitaa siellä olla todellinen pika-apu vauhdissa. Ai herran jestas sentään. Tarvitset panssarin suojaamaan ihoa riiviöltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytysköhän ruveta käyttämään pojan vanhoja jääkiekkovarusteita. Niillä olis kroppa aika hyvin suojattu ;D

      Poista
  6. Voi sinun vatsaasi, ihan reikäinen! Kissa vauvat on kyllä niin villejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on paksu läskikerros suojana niin ei ole pahemmin sattunut =D

      Poista
  7. Taas niin ihania nukkeja olet tehnyt! Minä aina vaan ihailen tekemiäsi. Noita apinoitakin, jotka istuvat tuossa eteisen tuolissa toivottamassa vieraat tervetulleiksi (silloin harvoin kun joku käy).

    Onpas se pikkukisu kasvanut kovasti sinä aikana, kun ollaan viimeksi sen kanssa nähty. ;) Ja Maijakin kotiutunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tontulle täytyy vaihta nenä, sillä se on aivan liian suuri =)
      Pikkukisu kasvaa kova vauhtia ja on nykyään oikea vauhtihirmu. Se vaan vilahtelee sinne sun tänne ja on yleensä jossain pahanteossa ;D

      Poista
  8. Nuo sinun virkkaushahmot on niin ihania ja veikeitä. Paras on kuitenkin apulainen. Tarmolla ottaa osaa käsitöiden tekoon, ehkäpä virkkaakin pian kanssasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kohta virkkaakin. Aamuisin saan aina etsiä koukkuja lattialta ja keriä lankoja takaisin kerälle =)

      Poista
  9. Oi voi joulu!? Itse taistelen sen verran, että kun lokakuun puolelle pääsisi...
    Ihania nuo virkkuut ja vielä ihanampia Ahududun kuvat. Vaikka en kissojen kaveri olekaan, niin loistavat tilannekuvat olet onnistunut ottamaan! Hurja tuo vatsasi! Oikein itsellä sattuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs vatsasta, mutta näkisitpä reiteni nykyään, ne vasta reikäset onkin. Vaan mitäpä sitä ei kärsisi rakkaittensa takia. ;) Täytynee kohta hommata paksut toppahousut kotihuosuiksi.=D

      Poista