torstai 22. maaliskuuta 2018

Siskon peitto


Siskoni lähetti kuvan hänelle vuosia vuosia sitten neulomastani peitosta. Kehui tykkäävänsä siitä vieläkin. Aloin katsomaan että voisin tehdä toisenkin ,tällä kertaa itselle. Vinoneliöitä aina oikein neuleena , joka toinen väri pääväriä, reunat virkkaamalla. Tämmöiseen saa hyvin menemään pienetkin nöttöset. Täytyy muuton jälkeen alkaa vähän lajittelemaan lankoja värin mukaan.Maijan mielestä nämä muuttohommat ovat niin mukavia. Koko ajan löytyy jotain pyöriteltävää tai rapisteltavaa. Pikkuhiljaa olen alkanut pakkailemaan, sillä uusi asunto on jo tiedossa. Kipeän polven takia pääsen kuitenkin muuttamaan vasta toukokuulla. Toivottavasti se siihen mennessä paranee huomattavasti. Tavoitteena on tällä hetkellä viedä roskiin joka päivä vähintää kaksi kassillista roinaa ja sitähän kyllä piisaa =D


15 kommenttia:

 1. Kissoista tuntuu olevan hauska selvitellä tavaroita ja löytää uusia juttuja. Ja ne laatikot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija rakastui tähän kiiltävään joulupalloon. Siinä on muovinen ripustuslenkki josta sitä on helppo kantaa suussa paikasta toiseen =)

   Poista
 2. Hienoo että uusi asunto tiedossa. Onko sellanen kun toivoit?
  Paranemista polvelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normi vuokrakaksio. Sijaitsee vaan lähimmästä ruokakaupasta kahden kilometrin ja kahden ison mäen takana, ei hyvä autottomalle huonojalkaiselle. Toinen vaihtoehto olisi ollut lähempänä, mutta siinä olisi ollut tosi ikävä seinänaapuri, joten valitsin kahdesta pahasta sen pienenmmän ;D

   Poista
 3. kyllä tuo peitto on kertakaikkiaan komea! Minä tiedän millaista polvikipu on! Toivottavasti paranee pian. Kiva kun on koti löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän on saanut menemään tosi paljon jämä- ja purkulankoja ja hyvin näyttää kestäneen ajansaatossa. Virkatut ei kestä yhtä hyvin.

   Poista
 4. Onpa upea peitto. Toivottavasti sait kivan uuden kodin. Tsemppiä pakkauspuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä pakkaaminen on suoraan peestä ;( Varsinkin kun vähintään puolet roinasta saa kantaa suoraan roskikseen ja polvi ei tykkää. Onhan tämä toisaalta mielenkiintoista kun löytyy vallan unohtuneita tavaroita ;)

   Poista
 5. Aivan ihana peitto! Suloinen Maija❤ Kiva kun uusi koti on löytynyt! Mukavaa alkavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
 6. Saas nähdä mitä Maija tykkää jos se joutuu uudessa kodissa sisäkissaksi, ei taida onnistua enää vanhalle katille.

  VastaaPoista
 7. Kiva kiva! Hyvä homma, että asunto on löytynyt. Kyllä kaikella on tapana järjestyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen kokemus minullakin on tässä kuudenkymmenen vuoden ajalta, mikään ei ole jäänyt järjestymättä edes jotenkin =)

   Poista
 8. Katti on sen näköinen, että "Mistäs tämä joulupallo tähän putkahti - nyt pitäisi kuule emäntä olla suklaamunia!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija on enemmän joulu- kuin pääsiäiskissa. Jouluna on enemmän leikkikaluja tarjolla =)

   Poista
 9. Tosi kaunis peitto! Jännä nähdä, mitkä värit valitset omaasi, kunhan pääset tekemään uudessa asunnossasi. Voimia muuttouhuihin! :)

  VastaaPoista