torstai 30. maaliskuuta 2017

Kissan omistamisen "ihanuus" ;)


Klo 4
Raaskin lopultakin mennä nukkumaan, sillä luin niin jännää kirjaa, ettei sitä voinut kesken jättää.

Klo 5
Mummokissa moukuu oven takana. Olihan se noustava päästämään sisälle. Hiiri suussa se syöksyi suoraan sänkyni alle. Nuku siinä sitten, kun toinen narskuttaa autuaallisesti hiirenluita suoraan alapuolella. Lopulta hiiri oli syöty ja katti hyppäsi tyytyväisenä kehräämään sänkyyn selkäni taakse.

Klo 6
Herätys. Mummo oksentaa sängyssäni veristä , karvaista mössöä. Tietenkin sitä moskaa oli sitten minunkin päälläni. Eihän siinä auttanut muu kuin nousta vaihtamaan puhtaat lakanat, veriset lakanat likoomaan ja itse pesulle.

Klo 7
Lopulta me molemmat mummot päästiin  nukkumaan ja nukuttiinkin sitten klo 14 asti. Onneksi eläkeläiset voi  nukkua silloin kun huvittaa =)Kaikesta tämmöisestä huolimatta ......kissoistani en luovu ♥

20 kommenttia:

 1. No voi Maijaa, kun ahnehti liikaa. Kaneli on sairastellut niin että oli jo kaverista tosi huoli. Rahaakin meni tukku eläinlääkäilla mutta nyt hän on taas terve ja onnellinen . Kissaani en minäkään kyllä pois antaisi mistään hinnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ikivanha takkuturkki Smirre-mummo. Se on Maijan iso-äiti :)

   Poista
 2. Teillä on ollut vilkas yö siellä, mutta onneksi saitte nukkua päivällä pitkään. Ihanaa kun ei ole kellonaikoihin sidottu ja saa nukkua silloin kun huvittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joudun yleensäkin nousemaan yöllä noin tunnin välein, kun joku tahtoo ulos ja toinen sisälle. Yhtä-aikaahan ne tietenkään ei voi ovesta kulkea =)

   Poista
 3. Voi ei mikä yö sinulla on ollut. Kissat <3

  VastaaPoista
 4. :D Kissojen kanssa ei tule aika pikäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tule ei. Kyllä ne siitä huolen pitää ;)

   Poista
 5. Mummo on päättänyt pitää sut virkeänä, ettet sammaloidu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me mummot. Molemmilla rupee jo paikat kremppaamaan eikä ruoka pysy aina sisällä ;)

   Poista
 6. Meillä kissat taisivat molemmat olla yön ulkona. Tosin sitten kun olivat aamulla tulleet sisälle, niin Rasmus meni yläkertaan nukkumaan ja Hipsu meni rapsuttamaan hiekkalaatikkoa, totesi sen omasta mielestään liian likaiseksi ja kyykistyi laatikon viereen , sen alla olevan sanomalehden ja vieressä olevan pikkumaton rajalle ja laski puolilöysät siihen, ennenkuin kerkisin kissaakaan sanoa.... Nyt matto odottaa pesua koneessa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ovat paljon ulkona nyt kun ilmat lämpeni. Vaan kun tulee vessahätä, niin kiireesti sisälle hiekkalaatikolle ja sitten takaisin ulos. Parempihan se varmaan on niin, kuin että kävisivät kakkimassa naapurien kukkapenkkeihin =)

   Poista
 7. Mistäs sitä ei lemmikkiensä takia tekisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ;) Meillä kissat syö kalliimpaa ruokaakin kuin minä itse =)

   Poista
 8. Kyllähän se pitäisi Mummokissankin tietää, ettei vanha vatsa kestä enää mitä tahansa! Yök mikä yö teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummossa alkaa jo muutenkin näkyä kaikki vanhan kissan merkit, mutta en raaski vielä lopettaa, kun on kuitenkin vielä niin pirteä ja seurallinen.

   Poista
 9. Eihän Mummokissa tahallaan sitä tehnyt ja onneksi saitte nukutuksi. Muutenhan kissat on hipihiljaa : )
  Toivottavasti kukaan ei ole ehdottanut kissoista luopumista : (

  Kuva ruusunoksan suojaamasta kisusta on todella kaunis : )

  Hyvä, että se pikkukisukin tuli sieltä puusta alas ja jospa se ajatteli, että katsotaan, onko noilla ihmisillä yhteishenkeä : D

  VastaaPoista
 10. Juu, hipihiljaa =D Kun Mausu tahtoo ulos, se kiipeä päälleni ja KARJAISEE "MÄÄÄYH", Mummo rämpsyttää ovenripaa ja Maija kiskoo verhot alas. Nousen joka yö aukaisemaan ulko-ovea noin 5-6 kertaa. Aamulla kuuden kieppeissä vasta rauhoittuu ja sitten nukutaan porukalla pitkään. Poika onkin ihmetellyt, miksi aina olen nukkumassa kun hän soittaa. Soittais yöllä, ei meillä silloin nukuta =D
  Mummo on tuommoinen takkuturkki, kun se vihaa kampaamista ja harjaamista. Väkipakolla yritän kuitenkin välillä takkuja selvitellä.

  VastaaPoista
 11. Voi niin tuttua! Meillä ei sattuneista syistä nukuta pitkään (paitsi kissa), mut olen aina sanonu et kyllä sitä yhden yön pärjää nukkumattakin, tarvittaessa vaikka kaks. Kun kissoista on kysymys :)

  VastaaPoista