perjantai 25. marraskuuta 2016

Nyt valmistuu


Oikein urakalla aloin näitä puolivalmiita viimeistelemään ja valmistakin tulee. Tämän Simpukkahuivin aloitin jo syyskuussa Turkin-matkalla sieltä ostamastani langasta. Ihanan pehmeä ihoa vasten, tosin akrylia kokonaan.


Tässä kuvassa väri on lähempänä oikeaa. Itse tykkään tästä väristä tosi paljon. Nopea mallihan tuo oli virkata. Vähän yli 100gr käytin lankaa, sillä tein aika suuren siitä.


Novitan rumalangasta sain vielä rumempaa lisäämällä siihen violettia kuten ylemmissä sukissa. Kuvassa tuo violetti näkyy sinisenä. Tummanharmaa miestensukissa pelasi paljon paremmin. Eikohän nuo tule käytettyä kuitenkin. Eikä nuo puolivalmiit vielä tähän loppuneet =)


Pikkuiset mustekalat lammessa ui..... =) Eräs ystäväni halusi joulukuussa syntyvälle vauvalle mustekalan. Ensimmäisen tein ohjeen mukaan ja siitä tuli niin ruma ja mitätön. Ei minusta ole ohjeita seuraamaan. Heitinkin ohjeen menemään ja tein uuden isomman. Paremman näköinen minusta. Annoin kuitenkin molemmat, että voi myöhemmin leikkiä äiti- ja vauvamustekala leikkejä.
......
Eilen kävin muutaman vuoden tauon jälkeen sairaanhoitajalla kuulemassa kokeiden tuloksia ja sain aivan mahtavaa palvelua. Olin varautunut 10 minuuttiin, mutta olinkin siellä 1,5 tuntia juttelemassa. Laitettiin terveysasioita vähän ajantasalle. Hoitaja kysyi , että mitä minä nyt tänne kirjoitan . Käskin laittaa, että tämän ihmisen elämäntavat ovat ihan persiistä, mutta ihmeen terve se vaan on ;D Parasta  kuitenkin oli kun lopuksi hoitaja vielä rapsutteli jalkapohjista känsiä pois , hieroi ja rasvasi jalat oikein kunnolla. Tuntui tosi ihanalta. Sanoin hänelle, että jos hän vielä keittäisi pullakahvit, niin olo olisi täydellinen. Ei keittänyt =DDD

25 kommenttia:

  1. Onpas nätti huivi eikä sukatkaan mitään rumia ole, vaikka itse et niistä tykkäiskään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse rakastuin tähän huivilangan väriin heti

      Poista
  2. Simpukkahuivi on nätti ja pirteä. Ihan mukavan näköisiä ovat sukatkin. Varmasti lämmittävät pitäjän varpaita.
    Hyvää palvelua olet tosiaankin saanut. Nyt voit astellakin kevein jaloin kohti joulua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullakahvit jouduin kyllä juomaan muualla, mutta jos seuraavalla kerralla ottaisinkin kahvitermarin mukaan terveyskeskukseen =)

      Poista
  3. Ai kun natti huivi!
    Miksi rumalankaa? Kivaahan siita tuli.
    Miksi nykyaan kaikki tekee tuon vahvistetun kantapaan?
    Mina en siita tykkaaa kun tulee liian paksu ja tonkko,
    teen tavallisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykkää noista Novitan raitalangoista, tulee liian tasaista raitaa =) Enkä osaa muunlaista kantapäätä tehdäkkään. Minulla kyllä kuluu sukat aina puhki juuri kantapäästä, joten ei niissä ohuempi kestäiskään =)

      Poista
  4. Ihania käsitöitä on taas valmistunut siellä. Kävi hymyilyttämään tuo sinun sairaanhoitajalla käyntisi :)
    Kivaa viikonloppua Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee möläyteltyä milloin mitäkin suustaan, mutta onneksi ihmiset ovat yleensä huumorintajuisia, eivätkä suutu ;) Välillä kyllä saan pitkiä kummeksuvia katseita, pitävät kai jonkin sortin hulluna =DDDD

      Poista
  5. Komee huivi sulla. Mihinkähän hiivattiin mun huivini on kadonnut?! Mulla käy yks nuori naisentekele silloin tällöin ja sen jäljiltä oon aina sukkia / pipoa / mattoa / tyynyä / pullaa jne köyhempi ;) Ihana , kun käy ja ihana, kun kelepaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin käy semmoinen ja minä oikein tyrkytän mukaan kaikenlaista. Hyvä kun vie, saan vähän tilaa lisää itselleni =D

      Poista
  6. Aivan ihana huivi. Väri minun makuun =) Olen itsekin katsellut tuota mallia. Vaan kun olen sen nähnyt vain kuvissa, mietin osaisinkohan??
    Kauniit sukat olet myös tehnyt ja suloiset mustkalat. Minullkin on varastossa noita lonkeroita odottelemassa ottajiaan... Mukavaa pikkujoulua !!

    VastaaPoista
  7. Tosi helppo ja joutusa malli. Täytyy osata vaan virkata ketjusilmukoita ja pylväitä ja laskea kymmeneen =) Se kymmeneen laskeminen on siinä se vaikein osa =)
    Kumpa saisikin kutsun johonkin pikkujouluihin, mutta vuosiin en ole sitä viettänyt kuin kissojen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee kokeilla kun saan tehtyä kaikki suunnitellut hys hys jutut...

      Poista
  8. On sulla vauhti päällä! Huivimalli on monta kertaa vilahtanut siellä sun täällä, mut sun huivi on parhaan värinen! Mun mielestä noi sukat on ihan kivan värisiä. Miten niin ruma?
    Mahtavaa huolenpitoa terveyskeskuksessa!
    Hih - mul on täs puoli tuntia luppoaikaa ennen piparitalkoita ja hetken harkitsin virkkuukoukkuun tarttumista. Sit kohtaus meni ohi ku muistin tulla kurkkaamaan sun blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkista olis saanut ihania liukuvärjättyjä lankoja, kun olis vaan ollut enemmän rahaa =) Novitan langoista en enää tykkää ja niitten liukuvärjätyt ovat minusta suorastaan rumia, en tykkää en.
      Meillä ostetaan kaikki jouluruoka valmiina kaupasta, jää enemmän aikaa käsitöille ;D

      Poista
  9. Kyllä kannatti käydä hoitajalla jos tuollaiseen vauhtiin siitä pääsee. Olet tosiaan pistänyt vauhtia tekemällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain vitamiinipiikin peffaani ja kyllähän siitä piristyi ihmeesti ;)

      Poista
  10. Niin ihania taas, olet kyllä hurjan taitava. Sude laitan sinulle sähköpostia tuota pikaa, toivottavasti se mikä on asia, ilahduttaa <3 Mukavia talvipäiviä blogiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heräsin juuri päivä-unilta ja niin mukavaa postia oli tullut sillä aikaa, KIITOKSIA =)

      Poista
  11. Onpa kaunis punasävy huivissasi. Lämmin ja lempeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lankakin on ihanan pehmeää ja kutittamatonta. Tätä ostan lisää jos vielä pääsen Turkissa käymään.

      Poista
  12. No olipa huono palvelu kun ei pullakahveja keittänyt ;) Todella kaunis huivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla kerralla taidan ottaa kahvit ja piparit jo kotoa mukaan ;)

      Poista