torstai 13. lokakuuta 2016

Mörkösukat


Eräs tuttuni halusi pojalleen mörkösukat ja minähän yritän tehdä mitä pyydetään. Kun en tiennyt mitä oikein toivottiin, niin tein varulta kahdet mistä valita. En saa aikaiseksi siistiä kirjoneuletta, joten tein kuviot silmukoita jäljentämällä. Toiset Nallea, toiset 7-veikkaa.  Aika nopeat tehdä ja hyvin näyttivät kelpaavan.


Joulu lähenee hurjaa vauhtia, joten täytyy yrittää päkertää näitä pehmojakin. Mihin nämä päivät vaan hupenee. Tuskin on aamulla sängystä noussut, kun on taas ilta ja aika painua pehkuihin. Joku täällä blogeissa sanoikin, että maapallo on tainnut ruveta pyörimään hurjempaa vauhtia. Minäkin uskon niin ;)

27 kommenttia:

  1. Aivan ihania mörkösukkia, Muumi-fani tykkää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se tehtävä, jos lapsi haluaa mörköjä =)

      Poista
  2. Oi miten ihanaa virkatut pehmot on, niin kuin aina. Tykkään todella paljon. Kivat tuli sukista myös.
    Ihanaa lokakuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy yrittää tehdä näitä nyt joulun alla, jos siitä saisi vaikka omat joulurahat =)

      Poista
  3. Nyt on mörköfanilla onnen päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakin pelkäsin lapsena mörköjä, enkä olisi niitä kyllä sukkiini halunnut =)

      Poista
  4. Hienot ovat - aivan esikuvansa näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä tiedä ovatko näköiset, kun en ole nähnyt mörköjä kuin aivan pimeässä =) Nykyisin vieläpä hyvin harvoin =)

      Poista
  5. Ihanat möröt ja varmasti mieluisat. Nuo pehmosi ovat todella suloisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain piti keksiä tekemistä, ettei koko päivä mene sängynpohjalla =)

      Poista
  6. Kivoja,tosi kivoja mörkösukkia ja taas pehmoja ilmestynyt. Sinä ilmeisesti sait lisäenergiaa Turkin reissusta! Toden totta mihin ne päivät niin kiiruusti kuluvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päinvastoin, pari viikkoa kun sairastin oikein kunnolla, niin nyt on puhti pois kokonaan. Mitään ei tunnu saavan aikaiseksi, yritän nyt kuitenkin tehdä näitä käsitöitä.

      Poista
  7. Onpahan täällä tapahtunut sitten viimekäyntini. Mua vaivaa joku ihme laiskamato kun ei jaksaisi mitään. Laiskuuden piikkiin laitan senkin etten ehdi mukamas kommentoida kenekään blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama laiskamato on iskenyt tännekin. Ei viitsisi tehdä yhtään mitään. Oliskohan niillä apteekissa sopivaa matolääkettä jos kävis kysymässä =)

      Poista
  8. Ihanat mörkösukat, samoin nuo veitikat. Tosiaan aika kulkee nykyään siivellä. Juurihan oli maanantai ja nyt lauantai =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppotekoiset sukat =) Jos pitäis vielä töissä käydä, niin päivät olis varmaan paljon pitempiä, ainakin työpaikalla =) Joskus tuntui ettei se 8 tuntia kulu millään.

      Poista
  9. Upeat möröt! Ja taas taattua Sude-laatua apina ja koiruus<3

    Kyllä se varmaan niin on, että pallo pyörii tiuhempaan, kun mullakin tuntuu olevan vaan vähemmän tunteja päivissä, vaikka lisää toivoisin...

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väittävät, että vanhetessaan ihminen tarvitsee vähemmän unta, mutta kyllä se minulla ainakin on ihan päinvastoin. Taitaa siitä johtua päivä lyhyys, kun tulee nukuttua niin pitkiä päiväunia =)

      Poista
  10. Sinulla se tuo seurapiiri vaan laajenee, kun nyt jo mörköjäkin siellä pyörii! ;) Mutta kauniita mörköjä eikä onneksi kovin pelottavan näköisiä. :D Apinaa ja koirulia ei ainakaan tarvii kenenkään pelätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin joulun alla onkin mukava tehdä näitä "lapsellisia" töitä.

      Poista
  11. Kivat mörkösukat. Eikä yhtään pelottavat. Meillä on myös ollut täällä ihmetyksessä tuo ajan kuluminen. Miten sitä ennen ehti töissäkin käymään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töitten lisäksi ehti vielä hoitaa kodin ja lapset ja aikaa jäi vielä itsellekin. Mitenkähän se oli mahdollista, kun nykyään ei ehdi mitään tekemään =)

      Poista
  12. Olet niin nuoren naisen näköinen koiran kanssa levätessä, mutta niinhän sinä vielä oletkin : )
    Kuule, sattuisiko sinulla olemaan valmiina jotain ylimääräisiä pehmohahmoja. Poika matkustaan joulukuun alussa Kolumbiaan katsomaan biologisia sukulaisiaan ja vaikka sanoo, että ei aio viedä tuliaisia, minusta on pakko. Ajattelin, että käsityösi olisivat kauniita ja kevyitä. Maksan tietysti täyden hinnan, mutta ajattelin, että jos tilaan, et ehdi tehdä. Siksi kyselen valmiita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorihan minä vielä olenkin, vasta 64 v =) Äitini kuoli 60 vuotiaana ja meidän lasten mielestä "johan se oli niin vanhakin " =)
      Ei minulla mitään ihmeempiä kiireitä ole. Valmiina ei ole mitään, mutta jos haluat, niin ehdin kyllä tekemään sinulle tässä välissä. Sanot vain minkä haluat. Muutama joululahjatilaus on sisässä, mutta niihin on vielä aikaa ja viimetingassa tilaaville en ala tekemäänkään. Ei noista stressiä viitsi ottaa itselle =)

      Poista
    2. Laitoin tilauksen sähköpostiisi : )

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Lasten sukkiin on kiva tehdä jotain jujua, kelpaavat paremmin sitten jalkoihinkin

      Poista