keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Joskus vaan on pakko =)


Näinä lämpiminä päivinä vanha mummo-kissakin uskaltautuu ulos, vaikka yleensä makoileekin vain sisällä. Otti jopa juoksukilpailun oravanpoikasen kanssa, mutta orava voitti, onneksi. =)

Mummo on käynyt niin takkuiseksi, oikea paakkupylly. Ei anna millään harjata eikä poistaa takkuja, räppäsee heti kynsillä ja syöksyy karkuun. Kunhan tytär tulee käymään niin kaksissa naisin nipsitään suurimmat paakut kynsisaksilla pois. Eihän se juuri kaunista, mutta varmasti helpottaa kissan oloa. Reppana, korkea ikä alkaa näkyä.


Toinenkin hääpari saa tänä kesänä apinapariskunnan häälahjaksi. Mukavahan näitä on tehdä kun tykätään. Taitaa olla jo kolmas tämmöinen pariskunta. Itsellä ei tässä ole mitään haluja miehelään, mutta tuliskohan se minullekin kolmas kerta sitten vanhainkodissa =D Eihän sitä koskaan tiedä =D



Joskus vaan on pakko ostaa jotain, vaikkei tarvitsiskaan.  Tämä kattila kun osui silmääni kirpparilla, niin tiesin heti etten voi elää ilman sitä. =) Ihan kunnossa oleva, kuin uusi ja hellalleni sopiva ja minusta niin kaunis. Maksoi alustoineen 4,50€, joten ei voinut jättää ostamatta.  Tässä kun keitän juhannuksena uudet perunat, niin maistuvat varmasti normaalia paremmilta. Onhan noita kattiloita ennestäänkin, mutta nyt on juhlapotuille ihan oma =)

Hyvää Juhannusta kaikille ja muistakaahan tehdä juhannustaikoja. Ihana ystävättäreni lähtee viemään minut tyttäreni luo aattoyöksi ja meillä vietetään raitis juhannus taikoja tehden. Joka juhannus ollaan kerätty kukkakimppu tyynyn alle ja ilmankos se niin hyvin on sitten nukuttanutkin ilman unia.

38 kommenttia:

  1. Noi apinat viehättävää mua aina vaan - hieno kirppislöytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyhän joka taloudessa erikseen juhannupottukattila olla, hihihi.

      Poista
  2. Ihania nuo apunat ja pariskunta on upea lahja hääparille. Varmasti maistuu perunat paremmalta tuossa löydössäsi.
    Ihanaa Juhannusta Sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Juhannusta Sinullekin.
      Kohta vaan loppuu apinoiden teko, kun samanlaista lankaa ei enää saa mistään päin maailmaa.

      Poista
  3. Ihana hääpari.
    No toki tuollasessa komiassa kattilassa keitetyt potut maistuu paremmalta kuin muuten.
    Oikein mukavaa juhannusta ja taikojen tekoa, kuka tietää vaikka se kolmas näyttäytyisi unessasi :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ketään ei ilmesty vieläkään mun juhannus-uniin tai sitten se on joku hampaaton puliukko kuitenkin =)

      Poista
  4. Luin monen päivän kirjoituksesi, osaat niin sujuvasti kirjoittaa. Mukavaa Juhannusta sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kirjoittaminen on oikeastaan ihan mukavaa =)
      Ihanaa Juhannusta Sinullekin.

      Poista
  5. Mä niin tykkään tuosta apina pariskunnasta. Todella suloisia.
    Ihanaa juhannuksen aikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla onkin varmaan tulossa mukava juhannus siellä ystäväsi luona, toivottavasti minullakin on leppoisaa tyttären luona.

      Poista
  6. Upean lipaston löysit. Dyykkaan aina roskikset ja lavat jos eteen tulee. Tosi kiva pariskunta, hieno lahjaidea. Juhannuksena tehdään taikoja. Kerää ne kukat tyynyn alle, mistä sitä tietää mitä luvataan. Minä aion kokeilla. Hyvää juhannusta myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin hyvin nukuttaa, kun on kukkia tuoksumassa tyynyn alla. Pitäisköhän tänä vuonna kerätä nokkosia ja ohdakkeita, kun ei nuo kauniimmat kukat ole niitä komeita miehiä mun uniini tuoneet =)

      Poista
  7. Suosittelen juomaksi PepsiMaxia tai Jaffaa - näin aion itsekin tehdä ;) Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla menee kahvia litratolkulla, tytär saa juoda Pepsit ja Maxit =).
      Mukavaa Juhannusta sinullekin kissojesi parissa.

      Poista
  8. Ihania apinoita.
    Kyllä sunkin pitää nyt laittaa niittykukkasia tyynyn alle jos se kolmas uniin tulis. Kaivoon ei parane kurkistella ettei näkki vie :D
    Ihanaa juhannusta sinulle taikoineen tai ilman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin kyllä mennä yöllä pyöriskelemään alasti kasteiselle nurmikolle, jos se paremmin tois sulhasia paikalle =) Viime juhannuksena oli niin kylmää ja sateista, että pyöriskely jäi. Ilmankos koko vuonna ei ole näkynyt sulhasen sulhasta.
      Mukavaa Juhannusta Sinullekin.

      Poista
  9. Täällä ainakin yksi hääpariskunta odottaa H-hetkeä :) Pikkuinen tyttöapina lennähti jo Englantiin. Oikein mukavaa juhannusta teille molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäävät lahjastaan.
      Hyvää Juhannusta Sinullekin ♥

      Poista
  10. Ooh ihanat apinat ja voi mummo suloisuus. Kattilan olisin ostanut minäkin, hieno!

    Oikein mukavaa ja leppoista juhannusta Sude <3

    VastaaPoista
  11. Mummokissa on oikeassa, näpit irti takuista! Ei vaineskaan, meillä on samanlainen tilanne mustan kissan kanssa, helteillä etenkään ei jaksa hoitaa turkkiaan. Mutta ei oikein tahdo antaa orjankaan hoitaa.
    Ihana kattila! Kyllä siinä juhannuspotut kiehuu hienosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yritän takku kerrallaan varovasti nyppiä pois, mutta karkaa aina käsittelystä, kyllä on hankalaa.

      Poista
  12. Toivotaan mummokissalle ihanaa kesää! Voihan se romantiikka löytyä myöhemmälläkin iällä. Vanhainkodissa voi keskittyä toisiinsa, kun muut passaa : ) Itse asiassa äitini löysi ihastuksen palvelutalossa.
    Oikein hyvää juhannusta sinulle ja tyttärellesi siellä mukavassa paikassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan se olla ihan mukavaa sitten vanhainkodissa istua jonkun siistin papan kanssa käsikädessä keinussa ja käydä yhdessä iltatrollaattoriajelulla =D

      Poista
  13. Hieno löytö toi kattila ..ei olis minultakaan jäänyt ostamatta. Ihanaa Jussia Sinulle, tyttärelle ja kissoillesi. :)

    VastaaPoista
  14. Kun panee seitsemän yrttiä juhannusyönä tyynyn, alle näkee tulevan sulhasen. Minä panen seitsemän makkaraa tyynyn alle, jos vaikka nälkä tulee. Mukavat Jussit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhahhaa, tuo ob hyvä =D Minä taidan laittaa suklaata, kun yöllä iskee aina makeanhimo =)

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Samoin sinulle, meillä ainakin on ollut niin leppoisen mukavaa.

      Poista
  16. Ihana hääpari :).

    Kukkaisniityt kuin keijusen tukkaa, sammalmättäät kuin pehmyttä nukkaa. On korkean korkea taivaankaari, taikaa on täynnä yö minttumaarin. Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juuri tuolta se tuntui juhannus-yönä kun oltiin kävelyllä.

      Poista
  17. Kissan turkki takkuuntuu kun se ei enää jaksa/pysty/halua siitä huolta pitää ja voi olla puutosta jostain aineista. Turkin leikkaaminen ei auta perusongelmaan. Toivon kuitenkin Mummolle hyvää kesää. Ja oikein hyvää ja iloista juhannusta Sinulle ja läheisillesi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on ihan vanhuutta meillä. Olen syöttänyt mummolle vitamiineja ja parempaa ruokaa kuin muille, mutta muiden turkki kiiltää, mummo senkuin raihnaantuu. Taitaa tällä se 15 vuotta olla raja, ei elä yli 20 vuotiaaksi, niin kuin jotkut kissat minulla. Pakkohan tähän on tottua että lemmikit ovat minua lyhytikäisempiä.

      Poista
  18. Mummolle mukavaa kesää, toivottavasti takuistakin päästään.
    Ihania apinoita taas on käsissäsi syntynyt ja ihanan kattilan löysit, olisi lähtenyt meillekin;)

    Uudenaikainen juhannutaika tehdään kuulemma näin: puhelimesta tinderi auki ja puhelin tyynyn alle. Sitten kun on yö käännelty kylkeä, aamulla katsotaan heppu, jonka kuva on seitsemäntenä vilahtanut esillä. Siinä se sitten on tuleva sulho. Itse luottaisin enemmän vanhaan viljapellossa pyörimiseen, lähteeseen katsomiseen ja kukkasiin. Kukat ei sitä paitsi paina korvaa tyynynalla ja tuoksuvatkin hyvälle.
    Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en osaa käyttää tinderiä, joten jään kai ilman sulhasta, ei haittaa =) Tytölle semmoista kyllä jo toivoisin. =) Hänellä kun on sulhasia vain netin välityksellä pitkin maailmaa, olishan noita joskus anopinkin mukava nähdä ihan elävältä =)

      Poista