perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskissoja


Ja ettenkö muka laittanut pääsiäistä. =) Kokonaisen kanan virkkasin munakoriin ja aikaakin meni varmaan se 10 minuuttia. Kaapista kaivoin vielä yli 50 vuotta vanhat kelta-valkoverhot ja kaupasta ostin mämmituokkosen, johan sitä siinä on. Olenkohan tulossa vanhaksi, kun en viitsinyt enää pahemmin pääsiäistä hössätä.

Pyhät meneekin opistolla maalaillessa, sillä nyt on iskenyt oikein maalausinto päälle. Se on silloin tehtävä, kun siltä tuntuu =)


Onhan minulla näitä eläviä pääsiäiskoristeita. Kerrankin sain ne samaan kuvaan. Mummo tapansa mukaan ikkunan sisäpuolella, sitä ei ulkoilma enää pahemmin kiinnosta.

Mummo oli jo niin huonokuntoisen oloinen välillä ja ajattelin että syksyyn ei enää elä.  Päivittäinen harjaus ja vitamiinipillerit saivat onneksi taas turkin kuntoon ja kissan reippaammaksi. Vielä on varmaan vuosia jäljellä, vaikka niitä on jo 14 takanapäinkin.


Vanhapiika-Mausu on nyt 10 vuotiaana vihdoinkin saanut oman pennun. Pienen pehmosiilivauvan =)
Meille tuli postissa mieluinen paketti ja Mausu omi lelun heti omakseen.


Se kantaa siiliä piiloon ja nuoleskelee puhtaaksi, aivan kuin emokissa hoivaa pentuaan.  Niin rakas lelu, eikä siihen muut saa kajota. Mausulla ei ole koskaan ollut pentuja, joten tämä on nyt saanut paikan sydämessä.


Välillä Mausunkin tarvitsee käydä asioilla ulkona ja sillä aikaa mummo-kissa kävi varkaissa. Yritti suolestaa Mausun lapsen, mutta onneksi ehdin hätiin. Oli siinä Mausulla taas pesemistä, kun piti saada vieras haju pois lapsesta =)


Ai että mistäkö tämmöisiä leluja saa ?
Pepsi ja Max kissat pitivät arpajaiset Tassulinnassa, enkä taida kehdata kertoa kuka sen voitti  ;)
Mukana tuli emännälle puisia keittiötarvikkeita ja hyvin ollaan kaikki mielissämme näistä. Kiitos Pepsille, Maxille ja emännälleen ♥

Kohta minut varmaan diskataan ulos kaikista arvonnoista, kun olen nyt voittanut niin monesti. ;D Vaan kun on ollut niin mukavia palkintoja, niin pakkohan niihin on ollut osallistua . =)

Leppoisia Pääsiäispyhiä Kaikille ♥

20 kommenttia:

  1. Voi Mummo <3 Toivottavasti mummolla riittää kuitenkin taistelutahtoa vaikka sitten olla löhöskellä ja viettää vielä hyviä vuosia. Onnilla aloitettiin eilen insuliinipiikitys ja hirveästi jännittää saadaanko sokerit ruotuun.

    Mukavaa pääsiäistä Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtaa olla hankalaa kissan piikitys. Meidän mummolle ei onnistuis millään. Edes takkuja ei antanut harjata pois, vaan jouduin nekin salaa saksilla leikkaamaan. Mummo onkin nyt pulskistunut ja voi hyvin, onneksi ♥ Tsemppiä teille Onnin hoidossa.

      Poista
  2. Sehän on aivan mahtavaa, että sulla on hyvä tuuri arvonnoissa. Minusta on aina kiva huomata, että joku tuttu on voittanut jotain kivaa.
    Ihania nuo sun kisut <3
    Oikein rentouttavaa pääsiäisen aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäinen onkin mennyt mukavasti lankojen ja maalien parissa ja uusiin arvontoihin osallistumisissa ;)

      Poista
  3. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle ja kisuille! Onkohan Mummon siilissä kissanminttua...meidän kissoilla on yksi minttu-hiiri, niin sitä ne (varsinkin nuorempi Rasmus)nuolevat niin, että on aivan märkä....välillä laitan sen sitten laatikkoon piiloon (ja kuivumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä eivät ole välittäneet aikasemmin kissanmintusta, mutta tässä siilissä on joku erikoisen miellyttävä tuoksu ilmeisesti.

      Poista
  4. Sinulla on kyllä paras arpaonni kaikista! Kannattaisi varmaan lotota :) Kivan kettutaulun olit maalannut, mukavia maalauspäiviä myös pääsiäiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä halua lotota. Menis elämä pilalle jos vahingossa voittais jonkun suuren summan rahaa =)

      Poista
  5. Hienoa Mausu että pidät siilestä tosi hyvää huolta, kun minä en saanut sitä pitää! Sain tosin oravan ja hoidan sitä huolella. Onnea hyvästä arpaonnesta! - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mausu hoitaa siiliä edelleenkin hyvin, vaikka mummo-kissa sen välillä ryöstääkin ja viskoo pitkin huonetta =)

      Poista
  6. Voi, Mausua, hyvä että ehdit pelastaa pienokaisen :)
    Iloista pääsiäistä ja mukavia maalaushetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mausun lapsi on edelleenkin kunnossa ja hyvässä hoidossa =) En tiedä mitä siellä on sisällä, sillä ei nuo aikaisemmin ole ainakaan kissanmintusta innostuneet.

      Poista
  7. Ihanaa, et Mausu on saanut oman vauvan! Muutenkin kivoja arpajuttuja siellä. Tuollaisen lastan kanssa voisi vaikka innostua ruuanlaittoon... Tassukin on viimein päässyt toteuttamaan itseään metsäkissana täällä saaressa. Sitä vaan harmittaa kun on märkää. Leppoisaa pääisäistä teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä odotellaan vielä että pientareet sulais ja hiirenkolot paljastuis. Pääsisivät "lähiruokaa" nauttimaan kun koko talvi on menty purkkiruoalla.

      Poista
  8. Minäkin söin mämmituokkoseni viikkoa ennen pääsisäistä. Isäntä söi suklaamunat. Nyt vaan ollaan ja öllötellään, ihan ilman kissoja. Sä oot kolme kattia rikkaampi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla noita on mitä jakaa, nimittäin kissoja, vaan empäs raaski yhtään pois antaa =) Meillä jouduttiin kans itse syömään suklaamunat, kun ei käynyt yhtään trullia. Tyttö katsoi lelut ja minä söin suklaat, eipä tee vähään aikaan nyt suklaata mieli.

      Poista
  9. Ihan mukavastihan tuossa on pääsiäistä laitettu ja kissat tekee juhlan kuin juhlan. Kiva kuulla niistä!
    Onnea synnttäreiden johdosta ja lapsenlapsesi on ihan oikeassa iästäsi.
    Kettutaulu on taas niin upea, että tekee mieli sanoa, että hyvä, että sinua väsyttää, jos et "muuta jaksa tehdä kuin maalata" : )

    VastaaPoista
  10. Kissat on niin olennainen osa minun elämääni, että täytyyhän niistäkin välillä kirjoittaa =)
    Nyt olen tehnyt vain tämmösiä höpöhöpö kuvia. Ihmishahmojen maalaamiseen tulee niin keskityttyä, että olen sen jälkeen aina mahdottoman väsynyt ja seuraava päivä menee ihan levätessä, kumma juttu.

    VastaaPoista
  11. Ai miten hauska juttu Maususta ja lapsesta :D Ja onnea voitosta.

    VastaaPoista