keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Sukkasillaan


Monen muun tavoin minäkin sain Knealta Silmukat ristissä blogista hienot villasukat. Kiitos oikein paljon. Olen niitä tässä tutkistellut muutaman päivän ja täytyy sanoa, että ovat mestarin tekemät. Näissä on niin paljon erilaisia hienouksia, mitä minä en osaisi tehdä.   Kyllä huomaa että Knealta luontuu muukin kuin tavis-sukka 7-veikasta. =) Ilmeisesti nämä on aloitettu kärjestä, niin luulisin. Kaikenlaista muutakin hienoa yksityiskohtaa löytyy. ei voi kuin ihastella. Pitäisi varmaan minunkin opetella edes tuo kärjestä aloitus. Mukava vetaista jouluna nämä uudet upeat sukat jalkoihini ♥


Minulta onnistuu vain nämä tavis-sukat. Tein parit lisää kun näitä lastensukkia on kyselty.  7-veikasta näitä valmistuukin aika nopeasti. Vähän lankojen väriä vaihtelemalla ja jotain ylimääräistä räpeltämällä näistäkin saa vähän erinäköisiä.

Kyllä se nyt on todistettu, että siivous ei sovi meikäläiselle. Maanantaina yritin siivoilla vähän ja hyppelin joulutavaralaatikoiden yli. Enköstä vain onnistunut venähdyttämään polveni siinä hötäkässä ja nyt ei meinaa päästä ollenkaan kävelemään. Terveyskeskukseen on turha lähteä, siellä määrätään kuitenkin vain lepoa ja tulehduskipulääkettä kuuri. Sen verran osaan tohtoroida itsekkin. =) Vetelen hevospalsamia kinttuun, särkylääkettä suuhun ja yritän lepuuttaa jalkaa, eiköhän se siitä jouluksi tokene. Tänään on pakko yrittää selvitä ruokakauppaan, kissanruoka on vähissä. Toivottavasti ei ole kovin luikasta, ettei venähdä toinenkin jalka. 

27 kommenttia:

  1. Siivoaminen on vaarallista tyota. Sita pitaa valttaa mahdollisimman paljon. Ja siella Suomessahan on nyt niin hamaraa, ettei pienet polyt nay missaan.
    Toista taalla kun aurinko paistaa ja nayttaa saalimattomasti kaikki murut ja polyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän voin kuvitella että kaikkialla leijuvat kissankarvat ovat lunta. Tulee paljon jouluisempi olo =))))

      Poista
  2. Näin se vaan on, että kotihommat on vaarallisia :) parantelehan jalkasi ja kenties nuo saamasi ihanat sukat autta siinä hommassa.
    Miultakin jäis tuollaset pitsisukat tekemättä, mutta nuo hauskat yksisilmäiset vois onnistua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 7-veikasta nämä lastensukat valmistuukin äkkiä vaikka telkkaria katsoessa. Joulun jälkeen vois kyllä opetella tekemään vähän hienompiakin.

      Poista
  3. Kylläpä onkin kauniit sukat. Eikä nuo sinunkaan kutomasi mitään tavissukkia ole. Tasin juuri saada syyn jättää joulusiivoukset väliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siivomista voi verrata rankkaan urheiluun. Molemmissa tulee pahoja urheiluvammoja. =)

      Poista
  4. Hienot lahjasukat eikä noissa omatekemissäkään ole mitään vikaa :) Toivottavasti polvi paranee nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tuo kinttu tuosta parane, kun määräsin itselleni oikein hevoskuurin =)Kuvittelen olevani vähintään yhtä viisas, kuin terpparin lääkärit ;))))

      Poista
  5. Tosi hienot sukat oletkin saanut! Värikin niin kaunis, että...
    Minä olen noita sinihousuisia hahmoja ihmetellyt FB:ssa ja yritti se eräs mummo minua valistaakin niiden suhteen, kun olin opettamassa tuplalapasten tekoa. Hän meinasi nääs tehdä tuplalapasiin tuollaisen kuvion. Enpä hoksannut pyytää, että lähettäisi minulle niistä kuvan. :D
    Missähän minua on pidetty, kun oli niin monta postausta ilmestynyt tänne viime käynnin jälkeen. Kaikkia en jaksanut lukea, mutta kuvat kyllä katselin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja kintulle paranemisia! Toivottavasti teillä ei ole yhtä liukas kuin meillä tänään.

      Poista
    2. Joulun alla on niin paljon tekemistä, ettei ehdi millään kaikkia blogeja seurata. Kinttukin alkaa olla taas kunnossa. Kun se hevosbalsami auttaa kerran hevosille, niin olishan se kumma jos ei yhdelle mummelille. On se vaan ihme tököttiä =) Meillä on onneksi vielä vesikelit ja pääsee hyvin pyörällä kulkemaan.

      Poista
  6. Kauniit sukat olet voittanut. Itse voisin kyllä myös tuollaiset tekemäsi Minion sukat ottaa :)
    Olehan nyt varovasti siellä sen kinttus kanssa. Turvotusta jos näkyy polvessa niin mars lääkäriin.
    Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän en lääkäriin mene , jos ei verta näy =)))))
      Meillä onkin niin kylmät lattiat, että villasukkia kyllä kuluu. Kiva laittaa jouluna noin nätitkin ja toisen tekemät.

      Poista
  7. Suloiset sukat ja rakastan noiden väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on niin kauniit ja taidokkaat sukat. Itse pidän enkä raaski tyttärelle antaa.

      Poista
  8. Upeat pitsisukat ja nuo Minion sukat on hauskat :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvassa ei edes näy kaikki hienoudet mitä noissa sukissa on, ne on upeat.

      Poista
  9. Ihanaiset sukat sait ja mainiot sukat olet olet itse tehnyt<3
    Paranemisia polven kanssa. Mun loma ja siivoushommat jumittui kuumeeseen... no, lepo tekikin hyvää:) Ja meillä sataa siis mustaa "lunta", kun koira on musta ja varisee kuin vanha joulukuusi loppiaisena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä on muistissa miten Eetustakin lähti loppu aikoina karvaa. Joka päivä piti imuroida lattiat. Kissankarva on untuvaisempaa ja leijailee joka paikassa kuin puuterilumi. Välillä tuntuu että suukin on täynnä kissankarvoja.

      Poista
  10. Toivottavasti jalka paranee ja ole varovainen, täällä ei ole liukkaat kadut vielä, mutta miten siellä?


    Nuo sukat nuo Minion ne olisi niin mageet tai on, rakastaisin. <3 Varmaan joltain markkinoilta voin löytää vielä omat. <3

    Ihanaa päivää Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minionit oli tämän joulun juttu, vuoden päästä kukaan ei enää muistakkaan mitä ne oli. Sukat kestää varmaan pitempään kuin hahmon suosio =) Minä ottaisin mieluummin vaikka joulupukki- tai lumiukkosukat, ne on muodissa vielä seuraavanakin jouluna =)

      Poista
  11. Kiva, että sukat on mieluisat ja sopivat. Jätin kevään/kesän kilpailusukista muutaman parin itselleni ja sieltä aion minäkin valita upouudet sukat jalkaan vedettäväksi joulusaunan jälkeen.

    Kärjestä nuo on todellakin aloitettu. Kannattaa kärkialoitus opetella, kiva tehdä välillä sukkia toisinpäin. Itse tykkään varsinkin pitkävartiset sukat aloittaa kärjestä, niin on helpompi tehdä varresta sopiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ovat mieluisat ja jouluna vasta pääsevät käyttöön. Eipä tarvi nyt parsituissa tassutella joulun aikaan =)
      Vielä minä sen kärkialoituksen selätän, kunhan keväällä on enemmän aikaa neuloa =) Helpompi käyttää jämälankoja pois kun ei tarvitse pelätä langan kesken loppumista.

      Poista
  12. Kauniit sukat. Liukasta oli. Ole siis varovainen. Paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vielä satanut vettä, mutta nythän se alkaa kai kylmenemään ja tiet jäätymään. Hirvittää jo edeltäkäsin. Hevospalsami on tehonnut taas loistavasti ja kinttu on melkein jo parantunut =)

      Poista
  13. Tosiaan kauniit sukat olet saanut. ihania nuo lasten sukat. Mua vähän nauratti tuo sinun jalan hoito. Niinkuin minä,ei millään lääkäriin,vähän hevosvoidetta ja särkylääketä:) Toivottavasti pian parantuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta olis kamalaa, jos lääkäri sanois että olen tullut turhaan aikaa viemään sairaammalta. Siksi en mene, ennenkuin verta valuu solkenaan =) Näkyyhän nuo paranevan vaiva kuin vaiva ajan kanssa. No joskus harvoin on lääkäri puukkoa tarjonnut =)

      Poista