maanantai 14. syyskuuta 2015

Eihän lankoja vaan voi olla liikaa...


Tämä lause kyllä sopii minulle niin hyvin, että meinaan kehystää kortin ja laittaa lankahyllykkööni esille. =)
Kortti oli mukana paketissa, jonka voitin Raitalampaan arvonnassa. 


 Kyllä nyt kelpaa neuloskella, siinä on taas lanka poikineen. Olen jo kovasti etsiskellyt ohjeita ja luulempa että näistä ainakin muutama huivi tulee Pukin pussiin.  Punaiset on tietenkin varattu ihan itseäni varten =) Kiitos Raitalampaalle oikein oikein paljon ♥ Luulempa ettei minun nyt tosiaankaan tarvitse lankoja ostella ennen joulua ja jää vielä keväällekin neulottavaa. Tämmöiset lankalähetykset ne on sitä parhautta ♥Olen ihastellut Vekin blogissa, kun siellä Vanhapoika kukkii niin komeasti. No kukkiihan minullakin kohta =)
Yli 10 vuotta olen hoivaillut kaktustani, kantanut vuorotellen sisään ja ulos. Pienintäkään kiitollisuuden merkkiä se ei ole minulle osoittanut kaikesta vaivasta. Nyt siihen on kuitenkin ulkona tullut YKSI nuppu. Varmaan senkin kiusallaan pudottaa kun nostin kasvin sisälle. Ei taida olla minulla viherpeukaloa, mutta onneksi on lankapeukalo =)Vähän pelolla olen seuraillut, kun Maija on niin pulskistunut viime aikoina. Leikattu tyttöhän se on, mutta kuulemma jos ei ole tarpeeksi tarkkaan leikattu, voi vielä tulla pentuja. Kyllähän kissanpennut olisivat niin ihania, mutta kun minä en pysty niistä luopumaan, saatikka muuten hävittämään. Pienessä kaksiosssa riittää kyllä nämä neljä kissaa, (ainakin sukulaisteni mielestä).
Toivottavasti lihominen on vaan merkki hyvästä myyrävuodesta, eikä suvun jatkamisesta.

Ulkona on niin kaunis päivä, että täytyy varmaan siirtyä sinne käsitöiden kanssa.

30 kommenttia:

 1. ♥ei lankoja voi koskaan olla liikaa :) onnea voitosta!

  VastaaPoista
 2. Onnea hienosta lankavoitosta! Minusta kyllä tuntuu, että tällä hetkellä lankoja vain on liikaa. Ehkä tänä vuonna on vain ollut liikaa varomattomattomia hiiren/oravan/linnunpoikasia ja Maija on saanut vatsantäytettä sitä kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meidän katit syö etupäässä myyriä ja suuria vesimyyriä. Linnut ja oravat ovat erittäin harvinaista herkkua (tai sitten syövät ne piilossa, kun tietävät jo että ne on kiellettyjä)

   Poista
 3. Onnea mahtavasta lankavoitosta.
  Toivottavasti ei nyt olisi niitä kisuvauvoja tulossa, vaikka ne ovatkin niin vietävän suloisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukulaiset saa kyllä sätkyn, jos minulle kissoja ilmaantuu lisää =) Toivottavasti ei.

   Poista
 4. Onnea voitostasi. Lankoja ei tosiaan voi olla koskaan liikaa.
  Ihmeitä voi aina sattua niin ihmisille kuin eläimille .. jäädään odottelemaan =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikani on kyllä eri mieltä lankamäärästä, mutta eihän miehet ymmärräkkään mitään tämmöisistä asioista =)

   Poista
 5. Upean lankapaketinpas olet saanut, noistahan syntyy vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmia onkin jo muhimassa paljon, löytyis vain jostain sitä lisä-aikaa =)

   Poista
 6. Ihana voitto, ei lankoja voi olla liikaa, jos ei ehdi kutomaan voi käsiä helliä ihanissa langoissa! ..ja suunnitella...

  Voi kisua, pennut piristäisivät mutta varmaan vatsanahka muuten on pehmeä, tuskin kuitenkaan pentuja tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla onkin erikseen hipely-lankoja, joista en ole raaskinut vielä tehdä mitään =)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos. Täytyy myöntää että minua on taas kunnolla onnistanut.

   Poista
 8. Oikein herkullisen näköinen lankakasa! Onnea! Ai mullakin on ollut kaktus tuolla pihalla ulkoilemassa. Ehkä ois jo aika kantaa se sisälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulla on kaktus ollut nyt vuorokauden sisällä ja nuppu on edelleenkin tallessa. Näinköhän se meinaa tosissaan kukkiakin vielä =)

   Poista
 9. Upea lankakasa! :) Noin minäkin ennen ajattelin, ettei lankaa voi olla liikaa, mutta nyt olen jostakin kumman syystä tullut toisiin aatoksiin enkä esim. osallistu arvontoihin, joissa on lankaa palkintona. ;) Eikö olekin ennen kuulumatonta. Kaupassakin saatan niitä käydä kurkkaamassa ja hiukan hiplaillakin, mutta ei tarvitse ostaa.se vanhuus kai tämän tekee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin YRITÄN nyt olla jouluun asti ostelematta mistään lankoja =) Olishan se kiva jos kotiin mahtuis muutakin kuin kissoja ja lankoja =)

   Poista
 10. Vau mikä voitto taas, onnea. Eipä kestänyt Vanhanpojan huuma kuin kolme päivää, sitten kuukahti kukat. Näyttää siltä että tuo 10 vuotta on rajana että kukkivat, ole sitkeä ja hauku sitä kaktustasi kunnolla, alkaa varmasti availemaan nuppua!

  VastaaPoista
 11. Semmoista se on vanhojen poikien kanssa huuma, hyvin lyhyt ikäistä =)
  Kodin koneisiin tepsii sama keino, kun vähän lyö nyrkillä ja uhkaa kaatopaikalla, niin johan alkavat toimimaan taas =)

  VastaaPoista
 12. Uutta elämää kukkapurkissa ja Maijan mahassa : D
  Lankapeukalo oli taas uusi sana, jonka lanseerasit. Sopiva sanonta kyllä kohdallasi ; ) Älä nyt hyvä ihminen joulusta vielä puhu : ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näyttää nuo muutkin kissat lihoneen, joten syynä onkin varmaan liian hyvä ruoka.
   Kun ei minulla ole jauho- eikä viherpeukaloa, niin olkoon sitten vaikka lankapeukalo, kunhan ei ole ihan keskellä kämmentä =D
   Vai ei saa vielä joulusta puhua. Eräs ihminen kylällä kysyi pari viikkoa sitten, että vieläkö ehtii tilata muutaman ketun jouluksi =) Pakkohan sitä on alkaa tässä jo ajattelemaan, kun en ihan työkseni viitsi ruveta virkkailemaan, vaan haluan hommailla muutakin.

   Poista
 13. Löytyisköhän tuollainen kortti myös kankaista??? Totta joka sana!!! Kaikki käsitöihin liittyvä on tarpeellista. Niitä on mukava seisottaa kaapissa, välillä hyplätä ja kymmenen vuoden päästä voi löytyä joskus käyttöäkin;)

  VastaaPoista
 14. Ja jos ei löydy käyttöä, niin jääpähän lapsille edes jotain perinnöksi =)))))

  VastaaPoista
 15. Kylläpä on ollut tuuri kohdillaan arvonnassa! Hieno juttu, että ei tule materiaalista pulaa.
  Tila voi olla se toinen juttu... Meillä ainakin nää harrastuskamat alkaa täyttää koko huushollin. Toisaalta: Ruokapöytä, sänky ja sohvan nurkka riittävät muulle toiminnalle. Ja pari neliötä lattiapintaa, että voi leikata ompelukaavoja. Ruokapöydästäkin voi tinkiä, koska syödä voi sohvallakin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun asun yksin, mahtuu enemmän lankoja. Jollakinhan se tyhjiö on täytettävä =))

   Poista
 16. Lankaa EI voi olla liikaa. Sulla on lankapeukalon lisäks arvontapeukalo. Komea voitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on vaan kiva kun olkkari alkaa muistuttamaan lankakauppaa. Hyvin kotoisa tunnelma =)

   Poista
 17. Ihana kortti ja palkintokin. Minä harvoin voitan mitään mutta mitenpä sitä voi voittaa , jos ei juri koskaan osallistu arvontoihin. :) Suloinen Maisa. <3 ..jos se oli vain muuten pulskisitunut. Minäkin välillä mietin että pitäskö hankkia toinen kissa..tosi vähän epäilen tykkäiskö Kaneli siitä ollenkaan, jos joku yhtäkkiä tulisi häen reviirilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin ahkera osallistumaan, että olishan se ihme jos ei välillä onnistaiskin :)
   Meillä muut kissat tulevat hyvin toimeen, kun ovat samaa sukua alenevassa polvessa. Sitten kun otin tähän Armaksen, niin alkoi semmoinen syrjiminen ja sähiseminen. Armas oli aivan alistettu muiden kissojen taholta, ajettiin pois sängystä ja ruokakupilta eikä hyväksytty ollenkaan kaveriksi. Armas parka, katosi yöhön vuosi sitten, mutta vieläkin odotan sen paluuta.

   Poista