keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Nyt minulla on sitä ♥


Välillä pitää vähän hemmotella itseään, että murheet unohtuis.
Susu kertoi facebook sivuillaan saaneensa uutta pipolankaa kauppaansa ja minulle iski heti tarve saada sitä. Samantien klikkasin itseni Anjalin verkkokauppaan ja pistin tilauksen menemään. Oli oikein hätä, että jos ehtivät loppua kesken =) Tämä on niin ihanan pehmeää ja kauniin väristä. Onneksi tupsukin on keinoainetta, sillä meidän tyttö ei vaatetta huoli jossa on aitoa turkista. Toisen pipon teen itselleni, mutta toinen menee pukin pussiin, joten kuvia valmiista sitten vasta joulun jälkeen .

Samantien tilasin huivineulankin nyt kun se oli saatavilla. Semmoista olen jo pitempään halunnut, mutta en ole missään myytävänä huomannut. Ei ollut pahan hintainenkaan =)

Eilen satoi räntää koko päivän, joten tänään vasta vesisateessa polkaisin postiin. Pyysin tutulta posti-tädiltä semmoista ihan pientä pakettia, mutta ääneen purskahdin nauramaan kun hän naureskellen toikin SUUREN laatikon. Susu ja mopsien kanssa neulova Kristiina olivat "vähän" laittaneet ylimääräistä (oikeesti tosi paljon). Nyt ei kyllä minun tarvitse ostaa yhtään lankakerää enää tänä vuonna, vaikka tulisi vastaan kuinka kaunista ja halpaa lankaa. =)
Kiitos molemmille oikein, oikein paljon. Kyllä tästä nyt alkaa jo suru ja masennus helpottamaan =)
.......

Toivottavasti aamulla ei ole kovin kylmää ja sateista, sillä minun pitää lähteä lääkärissä käymään. Ensin bussilla ja sitten piiiiitkästi vielä kävelemistä. Sepä ei ole mukavaa kipeän jalan kanssa, jos samalla tulee vielä räntää niskaan. Joskus tuntuu, että olisipa mukava omistaa auto ja ajokortti =)
Ensi viikoksi onkin onneksi taas luvattu parempaa säätä.

20 kommenttia:

  1. ompas jännän näköinen pipotarvikepaketti. Ja tuo huivineula, ihana.

    Olipa mukava ylläri nuo langat- saat upottaa surusi lankavuoreen ja varmasti saat siitä myös helpotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lankakasa ja suklaa on parasta lääkettä suruun :)

      Poista
  2. neuloo mopsien kanssa24. syyskuuta 2014 klo 19.54

    Olet niin ihana, Sude! Toivottavasti pääset lääkäriin hyvän sään aikana!
    Tekemisen ja ideoinnin iloa syyspäiviisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä ihanuudesta voidaan kyllä olla montaa mieltä, moni ajattelee ihan päin vastoin =) Osaan olla tosi pirullinen tarvittaessa =)

      Poista
  3. Tuollaista lankaa en ole nähnytkään.. jäänpä odottelemaan, millainen pipo siitä valmistuu`♥´

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman tapaista lankaa en ole nähnyt kuin eräässä turkkilaisessa nettikaupassa ja siellä se oli hyvin lapsellisilla väreillä. Oli pakko kirjoittaa tästä että muutkin näkee mimmoista ihanuutta on tullut markkinoille. Kuvia omista pipoistani taidan näyttää vasta joulun jälkeen, lahjaksi kun aion tehdä.

      Poista
  4. Suru helpottaa vähitellen. Kommentoin aikaisempiin postauksiin osanottoni, mutta minne lie kommentti kadonnut. Eetulla oli hyvä ja kokonainen koiran elämä. Onneksi sinulla on siellä kehrääviä lohduttajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää nuo kissatkin kaipaavan Eetua. Kiertävät pitkin kämppää ja ravaavat edes takaisin sisään ja ulos. Eetu oli noiden kaikkien lemmikki.

      Poista
  5. Ompa mielenkiintoista lankaa, siinä on siis tupsukin valmiina .
    Tuollasta en ole ennen nähnytkään.
    Kumpa pääsisit kuivin jaloin tohtoriin , nämä kelit kun ovat nyt mitä ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosi hauskaa lankaa ja Susun kaupasta sitä ainakin on saatavilla. Tupsu sävy sävyyn kuuluu lankaan mukaan.
      Eipä kastuneet varpaat lääkärireissulla. Olin jo bussipysäkillä odottamassa kun puhelin soi. Ilmoittivat että aika on peruttu kun lääkäri kuoli yöllä. Tuntui kyllä tosi karmaisevalta, eihän sen pitänyt niinpäin mennä.

      Poista
  6. Hauskaa jos ylläripaketti oli mieluinen! Ainakin meillä oli hauskaa sitä suunnitellessa. Kun se postimaksukin on sama vaikka paketissa olisi vähän enemmänkin tavaraa...
    Pakko nyt sun lukijoille paljastaa että puodista lähti mallineuleista jäljelle jääneitä jämälankoja, josta ehkä saat jotain osia apinoihin tai kettuihin. Tai voihan niitä käyttää täytteenä jos ei muuhun kelpaa. Kikkan merinoista ja pellavista saat varmaan jotain tosi kivaa itsellesi!
    Huh huh - mä kyllä jossain vaiheesa mietin et muistinko ollenkaan pakata siihen laatikkoon ne oikeasti tilatut langat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hauskaa on ollut minullakin, kiitos teille =)
      En uskaltanut enempää kertoa, kun pelkäsin että sitten kaikki tilaajat odottavat saavansa ylimääräistä =) Minä tykkään jämälangoista, niistä on niin mukava suunnitella jotain. Täytteeksi ne ei pääse missään tapauksessa. Olen niin pihi langoistani, että käytän kaikki 5 cm pitemmät pätkätkin =) Niitä "omia" juttuja pääsen tekemään vasta joulun jälkeen, mutta suunnitelmia on jo kovasti. Oikein odotan että saisin nuo apinat sun muut tehtyä ja pääsen jotain muuta tekemään.

      Poista
  7. Katselin vähän itsekin tuota pipolankaa sillä silmällä, mutta kotona on sen verran lankaa, että pitää tarkkaan miettä, mitä ostelee vanhojen lisäksi. Kummityttö voisi tykätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaan kun jotain näin suloista lankaa osuu silmään, niin pakkohan sitä on saada =D Nuorelle neidolle minäkin suunnittelin tekeväni ja toisen itselleni. Yhdestä kerästä pitäisi tulla aina yksi pipo ja nythän nämä tupsupipot on niin muotia nuorisolla. Siis sopii minullekin, olenhan "nuorimuori" =)

      Poista
  8. Kaikki mikä hiukankin tuntuu hyvältä ja piristää on tilanteessasi sallittua.
    Vain aika parantaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sempä takia olenkin nyt hankkinut uutta lankaa......syönyt runsaasti juustokakkuja......ja kierrellyt pitkään kirppareilla. Johan helpottaa kummasti =)

      Poista
  9. Ihania lankoja! Kyllä pitää hemmotella välillä.

    VastaaPoista
  10. Ja mikäs sen parempaa hemmottelua kuin pieni shoppailu =)

    VastaaPoista
  11. Onpa Susu ihanasti yllättänyt! Ihan tässä tuli itsekin hyvälle tuulelle.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susu on aina niin mukava, samoin ystävänsä Kristiina ♥

      Poista