keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Olet uskomaton


Vähään aikaan en ole arvonnoista voittanutkaan, mutta nyt tuli Koolta blogista Kaikkea kodista tämä ihastuttava tyynynpäällinen. On niin imarteleva teksti, että taidan laittaa tyttären sängyn päälle. Sinne se sopii paremmin ,sillä minä tuskin enää olen niin ihana, hihihi.
Kiitoksia Koolle.


Uusin pariskunta, tästä suhteesta ei taida tulla kuin sanomista =D En näköjään osaa enää lopettaa näitten tekemistä =)
Nyt kun minulla on runsaasti sukkalankaa, niin olen aloittanut monta paria jo villasukkiakin. En ehdi kuin vähän matkaa kutoa ja taas tulee uusi idea yhdistellä värejä. Eihän siinä auta kuin laittaa uutta alulle, ettei ajatus pääse unohtumaan. Kyllä sukkien kutominen vaan on mukavaa. En niin välitä tehdä hienoja malleja, vaan mukavampaa on tehdä jämälankasukkia erilaisia värejä yhdistellen.

Armas sitten päätti ruveta ulkokissaksi. Sunnuntai-yönä päästin toista kissaa sisälle, niin eikö se kelvoton lujahtanut pihalle. Niin nätisti kun se on sisällä pysynyt. Pari kertaa vain naukas, heilautti pyllyään ja sinne katosi katti yön pimeyteen. Eetun kanssa ollaan etsitty ja huudeltu Armasta, vaan ei ole edes kylän ukot tulleet paikalle.
Vaan ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Nyt meillä ei haise kissanpissa, eikä kukaan karju ikkunassa pitkin yötä. Minnekähän kauas se lähti, sillä kukaan ei tunnu nähneen sitä. Saas nähdä tuleeko enää takaisin, sillä epäilen, että se oli alkujaankin villikissan pentu, löytökissa kun on.

Kello on 22.30, ulkona 22 astetta lämmintä ja tihkuttaa VETTÄ, voi miten IHANA ilma. Meillä kaikki räppänät auki, sillä nyt ei tarvitse varoa kenenkään karkaamista.

21 kommenttia:

 1. Onnea mainiosta voitosta.
  No Armas taas lähti reissulleen, onneksi on kesä jä lämmintä, eiköhän sieltä kotiin tulla kun kelit kylmenee:))
  Vai on apina ja kettu alkaneet riiaamaan:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nämä pimeät kesä-yöt kun laittaa lemmen leiskumaan.........muistaakseni =D

   Poista
 2. Kyllä routa Armaksen kotiin ajaa. Ihana pariskunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän epäilen Armaksen paluuta. Viimeksi jouduttiin parin kuukauden karkumatkan jälkeen supiloukulla pyydystämään.

   Poista
 3. Me mietitään monetko puikot sillä Sudella mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kuule monet puikot ja iso kasa koukkuja, mutta siltikään ei tarpeeksi =D Enemmän pitäis puikkoja olla että pääsis aloittamaan vielä muutamat sukat =)

   Poista
 4. Odotin jo kovasti sinulta postausta ja ajattelin,että yhä vainko se Eetu on uimassa:D Kivan palkinnon sait. Ja sopii se sinulle! Ihana pariskunta,kettu ja apina. Minkähänlaisia jälkeläisiä heille tulisi:) Heillä on kaiketi vähän niinkuin kultturiero:) Kyllä se Armas vielä kotiin tulee,uskon niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet kuin siskoni, joka huolestuu aina jos en ole viikkoon postannut.=D Sen takia yritänkin ainakin kerran viikossa kirjoitella jotain. Nyt helteillä vaan ei ole oikein jaksanut tehdä yhtikäs mitään.

   Poista
 5. Ihana tyynyliina, ihana pariskunta ja voi sitä Armasta! Ehkä se kaipasi seikkailua kesähelteellä ja palaa kyllä, kun nälkä tulee. Meidän Mörkö käy vain syömässä, istahtaa hetken sylissä ja painattaa sitten taas johonkin varjoon ulos nukkumaan. Tänä aamuna se nukkui saunan nurkalla sanomalehtikasan päällä ja heräsi naukumaan minulle kovaan ääneen, kun menin hellyydenkaipuisena sitä rapsuttelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin muut kissat tulee ja menee niinkuin lystää ja välillä ovat kuukausi tolkulla reissussa. Armas vaan on ollut ihan sisäkissana ja viime karkureissullaankin villiintyi niin ettei kiinni saatu kuin loukuttamalla. Nauttikoon nyt sitten kunnolla kesästä luonnossa, mutta toivottavasti vielä palaa kotiin.

   Poista
 6. Voi sitä Armasta! Me jouduimme Busse-koiran lopettamaan....alkoi olla jo niin huonossa kunnossa :( Onneksi kolme elukkaa vielä ilostuttaa päiviämme. Täällä ukkosti eilen kovasti ja satoi rankasti ja tänäänkin on luvattu samanlaista, nyt jo alkaa pilvistyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin jo blogistasi Bussen kohtalosta. Kai siihen on vaan totuttava, että kuolema on osa elämää. Eetukin oli jo välillä niin huonona, että meinasin viedä piikille, mutta ihmeesti se vaan on taas piristynyt. Hirvittää jo ajatuskin tulevasta, sillä Eetukin on jo 14v, eikä elinikää varmasti ole enää pitkään.

   Poista
 7. Onnittelut voitosta =))
  Ihana pariskunta jälleen kerran ja sukkien tekoa ei voita mikään =))
  Mukavaa elokuun alkua !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkapuikkohurmos on vallan iskenyt minuun, mutta täytyy välillä heilutella koukkuakin, ettei ihan pääse vieraantumaan siitä =D

   Poista
 8. Armas on nyt villi ja vapaa. Syksyn kylmillä kuuluu surkea MOU oven takana, jos ei hän auton alle säntää, toistamiseen... Mites Mausu? Onko muuttanut kesäasunnolle? -siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mausu ei kestänyt helteitä metsässä, vaan on pysytellyt nyt kotona. Eetua jo ihan kyllästyttää kun Mausu kiehnää sen kyljessä koko ajan =D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Teempähän näitä uutta ideaa odotellessa =D

   Poista
 10. Romantiikkaa ilmassa... Sitä tällaiest helteiset elokuun yöt teettää:-) Mainio pariskunta!
  Voi sitä Armasta! Toivotaan, että se palaa takaisin kotiin. Onhan viimekertaisesta karkureissusta varmaan muistissa et kotona on kuitekin mukavampaa.
  Kyl toi tyynyliinan lause olis sullekin ihan osuva <3

  VastaaPoista