keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Niinhän siinä sitten kävi ☺


Ajattelin olla fiksu ja tehdä Pikku-Kettusia oikein sarjatyönä, mutta siihen se fiksuus sitten loppuikin. Tietenkään en ensin tarkistanut lankatilannetta ja tottakai kettulanka loppui kesken.  Nyt on sitten kasa keskeneräisiä taas odottelemassa. Harmittaa.
Onneksi nuo nettilankakaupat ovat auki koko ajan, mutta kyllähän se yli viikonlopun vie, ennen kuin posti tuo täydennystä.
Vaan eipä hätiä, onhan minulla muita lankoja yllinkyllin, ei tarvitse kädet tyhjinä istua äitienpäivänäkään. =)

Saas nähdä tuoko poika äitienpäivälahjaksi sitä mitä pyysin, nimittäin kassillisen hevosenlantaa =D Onhan se kieltämättä vähän erikoinen lahja, mutta olisi ihan tarpeen pieneen kukkapenkkiini .=D

Hyvää Äitienpäivää kaikille mummoille, isomummoille ja äideille ♥

33 kommenttia:

  1. Niinhän se usein menee, että juuri viikonlopuksi ei ole materiaalia, lanka loppuu, kone hajoaa tai jotain muuta. Miksei maanantaina, kun kaikki on avoinna. Kivoja kettuloita teit tuossa aiemmin ja Eetu se osaa ottaa elämän mukavasti. Mikä on ottaessa kun on oma persuksen lämmittäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Eetu ei alkanut piereskelemään, niin kuin se usein tekee. Olis ollut Mausulla tukehtumisvaara =D

      Poista
  2. Langan loppuminen ketuttaa varmasti.....hmm...on sullakin lahjatoiveet :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en keksinyt muutakaan hyödyllistä ja poika haluaa antaa aina "jotain hyödyllistä" =D

      Poista
  3. Hevosenlannalla mun mutsin pionit oli suurimpia ja komeimpia mitä oon koskaan nähny. Noh, ehkä tuohon vaikuttaa se, että olin silloin lapsi ja ite keräsin sen lannan tienvarresta . . . Sitt se laitettiin vanhaan tynnyriin ja vettä päälle, vähän sekoitettiin. Sillä vedellä sitt kasteltiin kukkapenkit. Aika kultaa muistot:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun täytyy vaan huolellisesti piilotella lanta mullan alle, ettei naapurit tykkää kakkaa =D Voi kyllä olla, että se lantapussi jää saamatta =D

      Poista
  4. Minulla on käsitöiden tekeminen tökkinyt. Keskeneräisiä töitä lojuu pöydillä useampikin. Langan loppuminen varmasti ärsyttää, varsinkin jos on virkkausfiilis päällä. Jospa tämä onkin merkki siitä, että sinun tulee äitienpäivänä rentoutua ja piilotella niitä hevosen kakkaroita ruusupuskien juureen. Mukavaa loppuviikkoa ja äitienpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se niin haittaa, jos yhdestä langat loppuu, sillä noita keskeneräisiä on vähän joka puolella =D Nämä ovat vaan tilaustyö, joten olisin halunnut äkkiä pois käsistä.

      Poista
  5. Voi voi, kun langat pääsi loppumaan. No ehkä sinun onkin hyvä tehdä välillä jotain muuta kuin kettuja. ;) Hyvää äitienpäivää hevosenlannan kera tai ilman! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapiolta on jo uusia tilattu, täytyy nyt vaan odottaa kärsivällisesti. Tässä välillä voiskin tehdä jotain ihan itselleni. Villapaita on ollut jo kauan suunnitelmissa, ei vain ole ehtinyt aloittamaan =D

      Poista
  6. Minä pyysin lahjaksi tomaatin ja kesäkurpitsan taimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä lahjatoive ♥ Minulla ei ole paikkaa missä tuommoisia kasvattaisi, mutta on minulla pari tomaatintainta ihan kukkaruukussa kasvatettavaksi.

      Poista
  7. Mie pyysin lahjaksi lankaa, viimevuonna sain lantaa ja multaa:)) mukavampia lahjoja nuo kuin timantit ja hajuvedet, missä mie niitä pitäsin.
    Toivottavasti lanka tulee pian ja pääset jatkamaan kettuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan ne timantitkin tietenkin mukavia =D. 60v. lahjaksi toivoin Kalevalan käätyä. Poika sanoi heti, että käytätkö sinä sitä muka jossain. Sainhan minä sen hienon käädyn, mutta ei tosiaankaan ole tullut käytettyä sitä kertaakaan. Maitokauppaan ei koruja tarvitse eikä koiran kanssa lenkille. Kerran sain pojalta lahjaksi vuoden tarpeet vessapaperia ja pyykinpesupulveria ja se oli kyllä aivan mainio lahja, ei mennyt hukkaan =)

      Poista
  8. Olin niiiiiin onnellinen, kun hevonhäntäkauppias soitti! Olimme pääkaupunkiseudulla, hän portillamme - kysyi jätetäänkö jotain pihaan. Oi, kyllä, KYLLÄ, 5 säkkiä, kiitos! Siitä se kevät vasta alkaa!!
    *
    Poimi blogistani haaste mukaan, jos arki suo! Oman fiiliksen mukaan, voi huoletta heivatakin, ei kannata paineistaa arkea. :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä lähistöllä maanviljelija levittää välillä pelloilleen sianlantalietettä ja se on kyllä kevät-tuoksu jota en kaipaa =D Kamalan hajuista =(
      Pojan lapset ovat kovia ratsastamaan ja on heillä oma ponikin, joten ehkäpä saan kukkapenkin lannoitteen sieltä.
      Kiitos muistamisesta, mutta taidan heivata. Vähän aikaa sitten tein tuon haasteen ja siinähän olikin kova työ joka päivä keksiä jotain .

      Poista
  9. Oikein hyvää äitienpäivää!
    Täällä 6 x mummi ja 3 xäiti kiittelee toivotuksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla onkin jo ihan mukavasti jälkikasvua. Minulla ei ole kuin 2 lasta ja 2 lastenlasta. Taitaa siihen jäädäkin, valitettavasti =(

      Poista
  10. Kannattaa aina pyydellä tarpeellisia lahjoja ;) Hyvää äitienpäivää sinulle myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kyllä tuota tarpeetonta rojua on jo muutenkin ihan tarpeeksi =D

      Poista
  11. ♥ ihania kettuja, harmi että lanka loppui...

    VastaaPoista
  12. No onneksi lankaa saat lisää, pikku ketut vaan odottaa hetken!! Mitä lahjaksi toivoo se täytyy toteuttaa :) Ihanaa äitien päivää sullekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se lanka maailmasta lopu, vaikka välillä joutuukin vähän odottelemaan . Saas nähdä saanko lahjapussini =D

      Poista
  13. Tiedän tunteen kun joku loppuu kesken..kyllä potuttaa :D hehe..
    Siulle on tunnustusta miun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään jos lanka loppuu, mutta jos tupakat loppuu keskellä yötä niin sitä ei kestä kukaan =D
      Kiitos tunnustuksesta, niin kauniisti minua kehuit siellä ♥

      Poista
  14. Hei. Pitipä tulla vinkkaamaan havaittuani, että apinoilla näyttää olevan varsin iso serkku sarja Onnen ommel -blogissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa, serkkuja näytti olevan, jokseenkin samaa kokoluokkaakin =) Mahtuuhan tänne maailmaan apinoita vaikka enemmänkin =)

      Poista
  15. Sinun käsistäsi syntyy koko ajan kaunista. Nyt nuo ketut on myös mainioita ja kun saat lankaa lisää,niin pianhan aihiot valmiiksi tulee. Ihanaa Äitienpäivää myöskin Sinulle!

    VastaaPoista
  16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista