lauantai 24. toukokuuta 2014

Kyllä mun nyt kelpaa☺


Viikolla kävi eräs sanomalehtitoimittaja ostamassa minulta Keiju-taulun. Itse en siitä tykännyt, joten joutihan tuo lähteä. Oli kyllä niin mukava ihminen ja osasi kehua kannustavasti ☺ Kyllähän minä nyt jatkan sitten maalausharjoituksia ja hän jo tilasi toisenkin taulun minulta.

Päätin sijoittaa taulurahat omaan hyvinvointiini ja tilasin Anttilasta kunnon tuulettimen. Tänään sitä hikipäässä kokosin ja manasin kun ei ollut kokoamisohjeita mukana. Kasa putkia vaan kolisi laatikosta, eikä me kaikki olla insinöörejä.
Sainhan minä sen kasaan, tottakai, osasinhan minä asentaa pyykkikoneenkin seinään ☺ Vain yksi osa jäi ylimääräistä, mutta ei kai se sitten ollut kovin tärkeä ☺
Siinä vaiheessa löytyi ne kokoamisohjeetkin laatikon pohjalta, mutta en viitsinyt enää niihin perehtyä. Kyllä nyt kelpaa istua tietsikalla tai tehdä käsitöitä, kun tuuli hulmuttaa ihanasti hiuksia, hihi.


Eikä ne rahat siihen menneet, vaan perustinpa vielä yrttipuutarhan.  Nyt siinä on jo basilikaa, sitruunamelissaa, ruohosipulia, rosmariinia ja pari euronlaarista  löytynyttä Margareettaa. Kyllä nekin vielä virkistyy hevosenkakalla =) Seinustalla kasvaa vielä pari tomaattia ja raparperi.  Enää puuttuu minttu ja persilja ja sitten on tuoksupuutarhani valmis.
Minulla on "tuoksumuisti". Eri tuoksuista tulee eri muistot mieleen. Rosmariini on suosikkini, kun laitan silmät kiinni ja nenän rosmariinipuskaan, tunnen olevani Turkissa. YSL:n Paris-hajuvedestä iskee heti mahdoton kaipuu Istanbuliin. Se tuoksu yhdistyy minulla sinne ja rakastumiseen ♥
Vaan Jasmiinin tuoksu kuumassa pimeässä yössä, voiko sen ihanampaa olla. Siihen kun vielä lisää Kaskaiden sirityksen......on kuin olisi taivaissa.
Suomessa vastaava melkein yhtä ihana on alkukesän aamuinen koivikon tuoksu maustettuna käen kukunnalla.
 Aijai, olimpas minä nyt runollinen ☺

                                         

Tämä nuoripari se vaan nauttii lemmenhuumasta pusikossa ☺ Niin on maireat hymyt naamalla molemmilla.
Meinasin ruveta poneja suunnittelemaan, mutta Saksassa onkin papat innostuneet ostamaan Pepit loppuun, joten alankin taas tekemään niitä. Tunnen itseni niin tärkeäksi kun on näitä "tilauksia", hihi. Näiden avulla pysyy mieliala parempana ja olo virkeänä.
Mieluiset harrastuksen ovat kyllä niin tärkeitä jokaiselle ja varsinkin työttömille ja eläkeläisille. Eikä niiden tarvitse olla mitään kalliita välinelajeja, ilmaiseksikin voi harrastaa ........ varsinkin näin kesällä.

Ihanaa kesäistä viikonloppua ihan kaikille ♥


28 kommenttia:

  1. Mie onneton sillon muinoin onnistuin semmonen taudin saamaan kun ropelin alla istuin , että nyt kammoksun. .He he. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minullakaan niskat kestä, vaan pitää olla ohut huivi suojana harteilla. Meillä on kämppä kuin sauna ja pakko saada ilma edes vähän liikkumaan.

      Poista
  2. Voi kun noi rakastavaiset on söpöjä!
    Ihanat istutukset. Mulla ei menesty mikään muu ku samettikukka - tänä vuonna nekin kuoli janoon ennenkuin sain ne edes istutettua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kuule taitolaji sekin , että saa samettikukat kuolemaan. Ei siihen kaikki pystykkään =D

      Poista
  3. Ihanaa, että on hyviä muistoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi huonot muistot painuvat unholaan ja hyvät vaan säilyy mielessä.♥

      Poista
  4. Onnea hyvistä taulukaupoista, tuuletin on kyllä näillä kleillä poikaa, ei tätä muuten jaksa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä se on käytössä, mutta niska täytyy näköjään suojata, ettei vallan jumitu vedosta.

      Poista
  5. Upea nuoripari taas. Tuollainen tuuleitin on minunkin hankittava. Olen auringon ystävä, mutta liika on aina liikaa

    VastaaPoista
  6. Kyllä sitä itseään pitää ajatella ja nyt onkin tuollainen aputuuli ollut hyvään tarpeeseen...
    Ihan pariskunta, joo kesällä on mukavaa touhuilla ulkona =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tarvi tänään tuuletinta, kun lämpötila romahti lähemmäs 30 astetta ☺

      Poista
  7. Onneksi olkoon kyllähän tuossa saatkin olla vähän "tärkeä", kun tuollainen flaxi käy. Taulusi on niin nätti kesäinen, ettei ihme että ostaja oli riemuissaan siitä. Tai sitten pidät liian halpaa hintaa! Mutta eikö olekin ihanan kannustavaa kun huomaa, että töistä tykätään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kukas sen kissan hännän nostaa jos ei kissa itse" ☺ Eilen ei onnistunut kommentoimaan sinulle, mutta tänään jo onnisti. Olikohan muilla sama .

      Poista
  8. ♥ onnea kaupoista ja ihanaa, että sait kivan tuulettimen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahat pitää aina "sijoittaa" heti etteivät ala homehtumaan ☺

      Poista
  9. Onnittelut hyvistä kaupoista! Tuuletin tulee näillä keleillä tarpeeseen. Aika söpö pariskunta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tarvii vaan villaista päälle, mutta eiköhän nuo helteet vielä palaa ja sitten on tuuletin taas tarpeen.

      Poista
  10. Juu,kyllä tuulettimesta on paljon apua. Mikä kun minäkin kaipaan turkkiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Turkissa on lomailla, mutta en minä sinne asumaan halua. Ei se arki sielläkään enää sitten niin mukavaa ole kuin lomalla luulisi ☺

      Poista
  11. Onnittelut suosiosta! Taulusi ja hahmosi menevät hyvin kaupaksi koska ne ovat niin valloittavia ja persoonallisia. Minullakin on ollut Paris-kausi :), paljon muistoja liittyy siihen tuoksuun. Sanotaan, että tuoksumuisti on kaikkein määräävin ihmisellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun piti aikanaan ostaa joka Istanbulin reissulle Paris-tuoksu ja siellä koin yhden niistä suurista rakkauksistani. Nyt on suuret rakkaudet ja Istanbuli-reissut enää kaukainen ihana muisto ☺

      Poista
  12. Onnea taiteilijan uralle! Tuuletin on hyvä sijoitus omaan mukavuuteen. On se kumma, että ilmat eivät voi olla tasaisen lämpimiä. Hellepäivien jälkeen täällä lämpötila laski alle kymmenen asteen. Olisi kaikille mukavampi, kun olisi tasaiset kakskytä astetta päivällä ja kymmenen yöllä. Mukavaa ja tuoksuvaa suvea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä vielä taiteilijaksi ole tullut alettua, mutta innokas harrastaja kuitenkin =D
      Nyt näyttääkin olevan mukavat ilmat tulossa. Lämmintä päivällä ja sopivan viileetä öisin, nautiskellaan niistä.♥

      Poista
  13. Voi tulla kohta tilanne, että toisella kädellä maalaat ja toisella hoitelet yrttejä ja ompelet apinoiden housunnappeja, kun suosio kasvaa kasvamistaan : ) Riittääkö sinulla aika?
    Onkos sinulle mielitietty, kun niin romanttisia kirjoittelet ; )
    Onnea taulukaupoista ja sen seurauksena hankituista hyötytarvikkeista : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiirettähän tässä pitää, niin ettei meinaa keretä niitä kolmen tunnin päikkäreitä enää nukkumaan =D
      Onhan minulla OLLUT niitä mielitiettyjä, kahdesti naimisissakin ja paljon useammin kihloissa. Nyt he kaikki ovat jo vanhoja ukkoja, joten enhän minä enää heitä huoli =D Kymmeneen vuoteen ei ole ollut kuin Eetu ja Armas ja siinä mulla on elämänkumppania ihan tarppeksi =D

      Poista
  14. On nuo sun otukset niin mukavia! Ei ihme, että menevät kaupaksikin. Ja tuoksuissa on kyllä muistoja, mut tällaisella hajusteallergisella taitaa olla liiankin hyvä muisti ; )

    VastaaPoista
  15. Onnittelut hienosta kaupasta! Ei muuten mikään ihme, että Keiju-taulu kaupaksi meni, niin hieno se on. Tuli mieleeni, että varmaan se olikin varaosa, joka jäi yli tuulettimen kokoamisessa. ;)

    VastaaPoista