perjantai 11. huhtikuuta 2014

Niin onnekas taas ♥


Myönnänhän minä, että olen ollut onnettaren lellilapsi. =D Toivottavasti olen jatkossakin.  Taasen on ollut niin onnekas viikko ja paketteja on tullut laatikkooni, tosi mukavaa. =)

Ensin tuli arvontavoitto Kaesan käsitöistä. Joskus ennenkin olen päässyt neulomaan Pallaslankaa ja se on aivan ihanaa, ei raavi ja kutita niin kuin eräs nimeltä mainitsematon lanka =) Täytynee neuloa tästä lapsenlapsille, he kun ovat niin herkkähipiäisiä, että 7-veikka ei kelpaa.  Sattuu vieläpä olemaan Liisa-neidin lempivärikin. KnitPicks-puikot ovat aivan mahtavat sukkaa tehdessä. Eivät luista liikaa ja tipu, niin kuin muut puikkoni. Iloinen kortti on varmaan Kasun itsensä tekemä ♥

Kiitos Kasulle neulojalle niin mieluisasta paketista.♥


  Seuraavana päivänä tuli toinen paketti. Arvontavoitto Seikun blogista. No nyt on mummolassakin pääsiäistä. Aikaisemmin jo Kosotäti lähetti pupuja ja nyt on keittiöönkin pääsiäispyyhkeitä ja servettejä. Nämä ovat niin iloisen näköisiä pyyhkeitä, varsinkin tuo kanapyyhe, että niitä käytetään kyllä muulloinkin kuin pääsiäisenä. Mukana vielä kaunis sydän ja herkän kaunis kortti.

Kiitos Seikulle, kyllä mun nyt kelpaa hymyillä ♥


Eikä siinä kaikki. Tänään toi posti kirjeen Kristiinalta. Aivan uskomattoman kaunis ja taidokkaasti tehty pitsiliina. Tämä on kyllä kerrassaan ihana. En minä tiedä raaskinko laittaa sitä pöydälle kissojen pyllyn alle. Ajattelin vähän, että koska minulla on neliskanttiset vähän liinaa isommat raamit, niin taidankin laittaa tämän seinälle tauluksi. Tämähän käy oikein hyvin keväiseksi kukkatauluksi. Pöydällä se vaan olisi heti rutussa ja ihan kissankarvoissa.

Voi kiitos ihana Kristiina ♥


Eikä siinä vielä kaikki (niinhän tämä menee kuin mainoksessa) =D
Ihana lapsenlapseni Emmi lähetti mummolle omilla pikku rahoillaan ostamansa lahjan. Tämä teksti on ihan kuin minua varten kirjoitettu =D En minä raaski tätä ulko-oveen laittaa, eteisen seinällä se ainakin pysyy tallessa.

Rakas, rakas Emmi, mummo kiittää ♥♥♥

.......
Meillä on saatu nyt parisen viikkoa nauttia luonnon ihmeestä, jään laulusta.

Aluksi luulin että joku huudattaa radiota jossain kaukana täysillä. Ihmeellistä vonkumista ja jumputusta kuuluu öisin. Ääni on kuin sahalla soitettaisiin musiikkia ja taivaalla lentelisi yhtä-aikaa monta lentokonetta. Minun kotiini se kuuluu vielä kahdelta eri suunnalta ja välillä niin voimakkaana, että kuuluu sisälle asti tuolta noin kilometrin päästä. Koskaan ennen en ole tuommoista kuullut.
Tämä onkin kuulemma erittäin harvinaista, eikä tiedemiehetkään osaa selittää mistä se johtuu. Meillä se jatkui yli kaksi viikkoa joka yö, mutta nyt varmaan loppuu, kun yöpakkaset loppuvat.
Kaikenlaista sitä kokeekin, kun vanhaksi elää =D

16 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä juttuja on sinulle posti tuonut! Kyllä nuo aina laskukuoret voittavat :) Meilläkin vanha väki ihmetteli samoja ääniä, tosin jo pari viikkoa sitten. Ei kuulemma koskaan ole tuollainen konsertti vielä ollutkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto jaksaa yllättää vielä vanhemmallakin iällä. Onneksi en ole kovin taikauskoinen, muutenhan tuosta olisi voinut kehitellä vaikka mitä mielikuvia =D

      Poista
  2. Oletpa ollut onnen ´tyttö. Ihanat postit olet saanut.
    Mukavaa viikonloppua sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva postiviikko on ollut tosiaan ♥
      Mukavaa viikonloppua sinullekin.

      Poista
  3. Voi että oletpa ollukki onnekas. Ihania palkintoja. Nyt sinun pittää vissiin veikata tai lotota, ko sinua noin on arpaonnea :) Hyvvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minulla rahapeleissä koskaan onnista, turha yrittääkkään. Ja sehän on vain rahaa, sitä on kaikilla. Tämmöiset tavarat on paljon kivempia saada =D

      Poista
  4. Kyllä sie oot selvästi onnettaren lellikki, noin paljon kaikkea ihanaa olet saanut.
    Oikein iloista palmusunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä vähän lellikakaraksi olen tällä viikolla itseni tuntenut.:=) Oikein mukavalta on tuntunutkin .

      Poista
  5. No on sulla postiloota ollut koetuksella! Mitens nyt kaikki kerralla tupsahtaa;)
    Siskontytölle tein liinan (iso musta ympyräinen), en tiennyt ettei sillä ole pöytää. Se laittoi liinan kehyksiin seinälle. Niinkin voi tehdä. Vaan ei tämä vihreä nyt niin hieno ole, laita vaan pöydälle. Voi sitä pitää tablettinakin ruokaillessa. Noh, pääasia että tykkää ja sain vähän yllätettyä sua.
    Hyvää pääsiäisenaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On minulla sentään pöytä =D, kaksikin, mutta kun ne ovat aina täynnä makaavia kissoja ja rojua.
      Kyllä tämä ON hieno liina ja voin kuvitella miten hienolta se musta liina näyttää raameissa. Empä ollutkaan sitten ainut joka tämän idean keksi =)

      Poista
  6. Onneksi olkoon, olet onnettaren suosikki :)
    Eilen minäkin kävin ihan rannalla kuuntelemassa jäiden musiikkia, en ole minäkään ennen kuullut. On kuin torvea soittais ja välillä jäät helisee.

    VastaaPoista
  7. No on sulla ollut arpaonnea, kivoja arpajaisvoittoja, tuo Emmiltä saatu tervetulokyltti mainio, pisti hymyilyttämään. Erittäin kaunis neulottu liina, ei kun tauluksi vaan.

    VastaaPoista
  8. Kivoja voittoja olet saanut, onnettaren suosikkina on kiva olla :)
    Joo jäät on laulanut jo pidemmän aikaa täällä kans, nyt se on muuttunut sellaiseksi helinäksi ja ritinäksi, kun on rannat jo avautuneet. Kohtahan ne jäät sulaa kokonaan, sitten kuunnellaan laineiden loisketta :) Rauhallista Palmusunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  9. Upean väristä Pallasta.
    Ja kovastipa sinua on tällä viikolla muistettu <3

    VastaaPoista
  10. Jestas, toi jään laulu kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta taitaa olla pidemmän päälle aika rasittavaa.

    On sulla ollut onnea, mutta hyvä niin. Toivotaan, että onni jatkuu!

    VastaaPoista
  11. Superihana lahja lapsenlapselta! Aika voimallinen jäidenlähtö siellä. Itse olen osunut paikalle aika kesyyn helinään : )

    VastaaPoista