keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mummo vähän fuskaa haasteessa ☺


Sain pojantyttäreltä viiden kuvan haasteen blogista Kohti kilpailuja. Koska olen juuri tehnyt hyvin samantapaisen, niin fuskaan vähän ja laitan vain kolme kuvaa samana päivänä.
Kiitos Emmi kun muistit mummoa ♥

Ekana on tietenkin haastajan itsensä kuva. Tästä tytöstä on mummo niin ylpeä. Emmillä on oma poni Maci siellä Helsingin liepeillä. Kaikki vapaa-aika ja lomat menevätkin ponin kanssa kilpailuissa ja harjoituksissa. Kohta kahteen vuoteen ei olla tavattu sen takia, mutta puhelimitse ja näin blogien välityksellä pysytään kyllä kuulumisista perillä. Toivottavasti ensi kesänä olisi Emmillä aikaa poiketa mummolassakin. Mummo ei pääse Emmin luo, kun ei ole koiralle ja kissoille hoitajaa siksi aikaa. Eetua ei voi linja-autoonkaan ottaa =)Tokana "selfie-kuva" . Nyt on mummolla "pipi".=D
Minuahan ei lääkäriin saa kuin pakolla. Viimeksi kävin kolme vuotta sitten kun mahasta syöpä leikattiin ja sen jälkeen pari kertaa jälkitarkastuksessa. Viime kesänä ranteeseen tuli omituinen ihomuutos ja varasin siihen lääkäri-ajankin. Tulin kuitenkin siihen ajatukseen, että kyllä se siitä paranee ja peruin ajan. Vaan eipäs parantunutkaan. Tuossa se vaan on kasvanut ja kun tarpeeksi moni siitä pelotteli, niin nyt on käyty koepaloja antamassa. Pääsiäisen jälkeen tulee vastaus, toivottavasti jotain ihan harmitonta, uskon niin.Kolmas kuva onkin  kysymys.
Tietääkö kukaan mikä tämä voisi olla ? Minä ainakaan en tiedä.

Ostin sen vuosia sitten halvalla kirpparilta. Ilmeisesti jotain uushopeaa ja minusta kaunis esine.
Jotkut ovat väittineet, että se on tuhkauurna, mutta myisikö joku tuhkauurnan kirpparilla, en tiedä. Ainakin se on liian pieni aikuisen ihmisen uurnaksi. Uurna tai ei, minulla se on toiminut pääsiäisenä karkkipurkkina. ☺
Toivottavasti joku keksii tälle paremman selityksen, vähän karmii kun ajattelen että syön karkkia toisen hautapaikasta .

♥♥♥

Tämä samainen pojantytär soitti eräänä iltana: " Mummo, sun banneri blogissa on niin pieni ja tylsä. Mä oon tehny sulle uuden".  Sähköpostissa tuli vielä tarkat ohjeet bannerin vaihtamisesta =)
Mummo tietenkin kiittää ja kumartaa, ja ottaa lahjan vastaan ♥

18 kommenttia:

 1. On sinulla taitava ja ahkera pojantytär:) Karkkipurkista en osaa, mikä alkuperäinen käyttötarkoitus on ollut, mutta hieno se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon tyttö tuntuu olevan. Ei ehdi viinaa ja huumeita kokeileen, kun kaikki aika menee tallilla =D. Onneksi ♥

   Poista
 2. ihana lapsenlapsi sinulle. Toivotaan jotta siun pipistä ei löydy mitään hälyttävää. mukavaa viikon jatketta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskoni soitti juuri äkäisenä: "Kun kissat on kipeenä, niin niistä nousee kauhee häly ja heti viedään lääkäriin, Mutta omasta terveydestäs et ollenkaan pidä huolta". No, pitäähän se olla tärkeysjärjestys näissäkin asioissa. ☺

   Poista
 3. Voisko sen karkkipurkin alaosassa olla kolo kynttilälle. Jospa se on pieni soppakulho, jossa soppa on tarkoitus pitää lämpimänä kynttilän voimin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältä se on sen näköinen, ettei sitä soppaa kyllä kukaan syö enää ☺

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin kun oli sama kahteen kertaan tullut ☺

   Poista
 5. ♥ihana tyttö! ♥hyvää vointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat lapset on aina ihania, mutta lapsenlapset vielä ihanampia. Eikös se näin ole jokaisen kohdalla ☺

   Poista
 6. Mainio pojantyttö siulla,:) miusta tuo esine näyttää pääsiäismunalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäismunan virkaa se saa meillä esittääkin, vaikka kuinka olis tuhka-uurna ☺

   Poista
 7. Mukavan oloinen tyttö tuo Emmi ja oikeasti hieno uusi blogibannerikin. Jospa tuo vaivasi ei oli kumminkaan mitään vakavaa. Hyvä kummminkin, että tutkitaan. Erikoisen kauniin esineen olet löytänyt. Voisiko se liittyä pääsiäiseen kun pääsiäismunan muotoinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sukulaisia rauhoittaakseni kävin koepalan otossa, eipä tuo minua niin vaivaa.
   Täältä pieniltä kyläkirppareilta voi välillä löytää mitä ihmeellisimpiä tavaroita ja ihan pilkkahintaan. Ei tämäkään muistaakseni montaa markkaa maksanut.

   Poista
 8. Kiva uusi banneri onkin! Hyvä Emmi. Voi tuota kättäsi, toivotaan kovasti että oli harmitonta. On se kumma kun meitä ei saa lääkäriin ajoissa, sanoo nimim. samoja kokemuksia!

  VastaaPoista
 9. Sanoin lääkärille , että ota vaikka koko käsi ja katotaan sitten kannattaako enää takasin ommella. Eipä tuo näppässy kuin pienen palan, joten ei siinä vikakaan voi olla kuin pieni ☺.

  VastaaPoista
 10. Tulinpas taasen piipahtamaan ja kommentoin nyt tuota pääsiäismunaa. Meidän mummolla oli samanlainen ja sen sanottiin olevan kananmunakeitin. Koskaan en nähnyt sitä käytössä, mutta mummo arveli, että sinne laitetaan vettä ja tuikku alle. Tuossakin näyttäisi tuikulle pesä olevan. Mummon versiossa oli sisällä vielä koloset kanamunille erillisessä "ritilässä". Mutta kuten sanottu, en koskaan nähnyt keitintä tositoiminnassa, kun se oli aina vain mummon hyllyssä koristeena. Uskon, että karkkipurkkikäyttö tälle löydölle on erinomainen käyttötapa. :)

  VastaaPoista
 11. Helpottava tieto, en siis häpäise kenenkään hautauurnaa karkeilla.=D Voi hyvinkin olla kananmunankeitin, vanhalta tuo ainakin näyttää, niin etten minä raaski ainakaan siihen tulta alle laittaa.

  VastaaPoista