torstai 26. joulukuuta 2013

Leppoisaa on


Joulu on mennyt niin leppoisasti ja sisäsiististi kuin toivoinkin. =D
Eetu jaksoi vahtia lahjasäkkiä koko  aattopäivän. Sinne ei ollut kenelläkään kurkkimista. Illalla vasta sai ottaa oman lahjansa sieltä ja sen jälkeen pääsi muutkin säkille.
Joulun kunniaksi Eetukaan ei sitten oksentanut kuin kerran matolle.♥ Vanhan maha kun ei tahdo enää pitää kaikkea sisällään.
Armas vasta kiltisti on ollutkin. Ei yhtään pissaa väärässä paikassa.♥ Voiko sitä enempää toivoakkaan.=D
 

Yhden ainoan korkean kaapin päälle uskaltaa laittaa kynttilöitä palamaan ja kyllä niitä siellä sitten polteltiinkin. Tämä on "kirpparijoulu", sillä kaikki tavarat ovat erittäin edullisia kirpparilöytöjä parin vuoden ajalta. Uusin on tuo korkea pronssinen kyntilänjalka, josta maksoin 2 €. Tykkään siitä kovin.


Tuntuipa hassulta istua Tapaninpäivän aamukahvilla pihalla pelkässä aamutakissa sääret paljaana. Lämmintä 5 astetta ja aurinko pilkahteli välillä taivaalta. Aivan keväinen olo. Kostautuukohan tämä nyt sitten helmikuun hirmupakkasilla. Toivottavasti ei.

Hyvää Joulun jatkoa kaikille ja kiitos kaikista muistamisista ja kommenteista. 

12 kommenttia:

 1. Meilläkin blogikoiran massu on ollut kovilla ja siksi se on nappula/juusto -dieetilla loppuviikon. Hyvää joulunjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Meijän aussi ei voi syödä silakkaa, oksentaa heti ja suolanen joku ruoka ei myöskään sovi. Muuten kyl menee hernekeitosta, kalakeittoon yms. kotiruokaan. Koiran muroja pitää antaa säännöllisesti, että saa tarvittavat vitamiinit, mie annan hälle senior koiranruokaa, ku on jo 10vuotias koiramummo.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua - vaikkakin näin pikkuisen viimetipassa !
  Minäkään en ole kynttilöitä polttanut, kun on ollut kissa jouluvieraana :)

  VastaaPoista
 4. Meillä Lilli kiersi kuusta ja etsi oman pakettinsa, häntä vispasi alimmat koristeet irti innoissaan kun oli.
  Huomenna alkaa arki ja päivä on ihan pikkusen pitempi, kevättä kohti mennään, mutta varmasti tulee vielä ne pakkasetkin, vaikka miusta tällänen talvi on ihan kiva.

  VastaaPoista
 5. Eetu on ollut oikein reipas poika, ahkera vahti:)
  Hyvät joulun jatkot teille ♥

  VastaaPoista
 6. Eetu raukka pitaa varmaan laittaa senioridieetille. Kiva etta suloinen Armas on alkanut kayttaytya niinkuin kunnon kissan pitaakin. Toivottavasti nain jatkossakin.

  VastaaPoista
 7. Mukava lahja vahti sinulla.
  Meidän joulu sujui myös mukavast,i mummin Timantti keitteli koko ajan puuroa pikku apinalle =))

  VastaaPoista
 8. Ihana Eetu ja kauniita esineitä :)

  VastaaPoista
 9. Tapaninpäivänä täällä mustarastas lauloi sydämensä kyllyydestä. Luritteli vielä illallakin. Jotkut muutkin linnut viserteli niin, että toivottavasti eivät ala munapesää tekemään. Kyllä se pakkanen kuitenkin tulee vielä.

  VastaaPoista
 10. Melkein sortsikelit ovat täälläkin. Kylänraitin palaveri ennusti talven tulevan ja kestävän juhannukseen. Katsotaan kuinka ennusteen käy. Hyvää ja onnelista uutta vuotta.

  VastaaPoista
 11. Onnea arvonnan voittajattarelle! :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä kaikilla pitäisi olla tuollainen lahjavahti : )

  VastaaPoista