lauantai 9. marraskuuta 2013

"Läppärisukat"


 Läppärini on jo yli viisi vuotta vanha ja nykyään jo tosi hidas aukaisemaan uusia sivuja. Vaan eipä hätää, minulla on koneen vieressä aina sukankudin. Ei tule aika pitkäksi odotellessa, kun neuloo siinä samalla kerroksen tai pari. Kovin monimutkaista mallia tässä ei kannata pitää, joten näitä perussukkia syntyy aina välillä. Kuva vääristää ihmeesti, kyllä nämä ovat melkein aikuisten kokoa.

Meillä on näitä ihania räsymattoja enemmänkin. Jos vaan kirppareilla silmään osuu halpa räsymatto, niin mukaanhan se tarttuu ☺

Huomenna olis sitten isänpäivä. Meillä sitä ei juhlita, sillä omani kuoli jo 40 vuotta sitten ja tyttären isä asuu kaukana Turkissa. Sen sijaan meillä juhlitaan sitä, että tytär sai vihdoinkin valmiiksi portfolionsa ( mikä se sitten onkaan, en tarkkaan tiedä ☺)
Illalla tuli parin kuukauden tauon jälkeen käymään taas luonani ja sehän tuntuu niin mukavalta. Matka kestää 6 tuntia suuntaansa linja-autolla, joten eipä kovin usein jaksa tulla ja johan se opiskelijan rahapussissakin on suuri summa.
Olen niin ylpeä tuosta tyttären ammatinvalinnasta. Hänestä pitäisi tulla näitten tietokonepelien tekijä. Olishan se aivan ihanaa, että pääsisi tekemään unelmatyötään. Itse kun on vuosikymmeniä tehnyt työtä, jota välillä suorastaan inhosi, niin ei toivoisi lapsilleen samaa kohtaloa. Jollakin vaan oli lapsensa elätettävä eikä muutakaan työtä ollut saatavilla.
Nyt piisaa "valivali" =D Nykyään työttömänä saan tehdä juuri sitä mitä haluan, eli käsitöitä ja maalailla tauluja , ihanaa ♥♥♥

32 kommenttia:

 1. Rakastan myös räsymattoja ♥
  Pitääkin lähteä justiin kirppikselle :)
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikki ei tykkää räsymatoista ja siksi niitä välillä saa kirppareilta tosi halvalla =)

   Poista
 2. Kivat sukat, maastoutuvat hyvin tuohon räsymattoon. :) Onnea myös tyttärelle, vähän vaikuttaa siltä, että peliteollisuudessa riittää tulevaisuudessa töitä ja menestystä, onhan meillä Suomessakin useampi menestyvä pelivalmistaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kaikki tietokoneisiin liittyvä olla tulevaisuuden alaa. Tuskimpa meiltä kumminkaan on uutta Angry Birdsin tekijää tulossa =D

   Poista
 3. Erinomainen keino hyödyntää hidas nettiyhteys :) Kauniit ja halvat räsymatot lähtevät kirpparilta minunkin matkaani. Tyttäresi on valinnut hyvän alan, työtä löytyy varmasti ja plussana vielä työn mieluisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään on onnen potku jos yleensä saa töitä ja jos se vielä on toiveammatti, niin voiko enempää toivoakkaan :)

   Poista
 4. Ihant värit siun läppärisukissa.
  Mie piän peukkuja jotta tyttösi saisi alansa töitä.
  Mie aina toivon että omani olisi onnellinen, olisi sitten vaikka roskakuski, kunhan on onnellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäkin vaan toivon, että lapseni pärjäisivät mieleltään ja ruumiiltaan terveinä ja olisivat tyytyväisiä elämäänsä, olipa ammattina mikä tahansa. Poikani on töissä ravintolatuotteita maahan tuovassa yrityksessä, mutta itse sanoo olevansa "vessapaperikauppias" ja äitihän on ylpeä siitäkin =D

   Poista
 5. Upeat sukat ja kauniit värit.

  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en itse tykkää noista Lintulangoista, joten ne joutaa sukiksi oikein hyvin =)
   Mukavaa viikonloppua sinullekin ☺

   Poista
 6. Räsymatot on ihania. minulla on kangaspuut, mutten ehddi kutoa niillä, odotan eläkepäiviä, silloin saavat kuteet kyytiä! Hino matto sinulla ja kivat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en osaa mattoa kutoa, mutta onneksi toiset osaa =)

   Poista
 7. Heh, läppärisukat :) Mukava, kun olet löytänyt positiivisen puolen läppärin hitaasta aukeamisesta. Kauniit värit sekä sukissa että matossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär väittää, että minulla on ADHD, kun en osaa olla näpräämättä koko ajan jotain. Voipa ollakin , hihi =D

   Poista
 8. Tyttäresi on valinnut ammatin, josta ei työt lopu. Kuinka hän keksikin sen? Varmasti ihanaa tehdä luovaa työtä ja saada siitä elanto! Näppärät sukat. Itsekin olen päässyt rutiiniasteelle sukkien teossa, varmaan kohta melkein kymmenen paria tämän vuoden aikana = telkkarisukkia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär on perusnörtti, liimautunut koneeseen jo monia vuosia sitten =) Ensin luki kulttuuriantropologiaa (hieno sana), mutta sitten veri veti vaan takaisin koneen ääreen. Nyt hänestä tulee audiovisuaalinen media-assistentti, hieno sana sekin, jota vanha äiti ei oikein ymmärrä =D Hihi...nykyäänhän ei ole mitään tavallisia ammatteja ollenkaan, siivoojatkin ovat Toimitilahuoltajia. Miksei eläkeläisillekin voitais keksiä joku uusi hieno nimitys, vaikka TVTT = työvuotensatäyteentehneet =D

   Poista
 9. Kivat sukat. Hyvin käytät aikasi hyödyksi...
  On se mukavaa kun lapset pärjäävät =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukille löytyy aina käyttäjiä, ei mene tekeminen hukkaan =)

   Poista
 10. Hieno tytär!
  Samaa neulontatapaa harjoitetaan ajoittaan täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhana ei jouda laiskottelemaan, kaikki aika on käytettävä hyödyksi, hihi =D

   Poista
 11. Minulla on tapana tehdä muutama selän kiertoliike tai niskan venytys koneen latautuessa. Voi sitten paremmalla omallatunnolla rököttää koneen ääressä.
  Mukavaahan se on, kun lapset löytävät oman alansa. Nykyisin onneksi opiskelijoille on tietoa muustakin, kuin vanhempien ammatista ja työstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ser oliskin viisaampaa vähän venytellä välillä, lakkais huimaamasta ja niskat jumittumasta ♥

   Poista
 12. Hauska tarina sukkien taustalla :) Onko mitään tietoa millä aikavälillä nuo tekeytyivät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on niin mahdoton määrä töitä koko ajan keskeneräisenä, että eipä muista milloin mikäkin on aloitettu =) Välillä tulee valmista muutamassa päivässä, välillä vie useita kuukausia =)

   Poista
 13. ♥sinä olet niin lämminhenkinen ja huumorintajuinen ja optimistinen persoona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä luulis, kun en pahalla tuulella ollessani kirjoittele tänne =D

   Poista
 14. Onnea vain tyttärelle! Pidän peukkuja, että löytää myös mieleisensä työpaikan tai vaikka aloittaa oman yrityksen.

  VastaaPoista
 15. Heh, hitaan nettiyhteyden ja vanhan tietokoneen yhteistä säveltä odotellessa keittää melkein vaikka perunat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä hitaat koneet opettaa kyllä kärsivällisyyttä =D

   Poista