sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tarttuva tautiVirkkaus on tarttuva tauti. Minä kun istun päivät pitkät väkertämässä apinoita, niin johan se tarttuu tyttäreenkin. Joka käynnillä hänkin innostuu virkkailemaan ja valmistaa itselleen jotain pelihahmoja. Ohjeita ei hänelläkään ole vaan pelkästä pelin kuvasta valmistuvat niin kuin tämäkin mikä lie pässin tapainen.  Tukevasti seisoo jaloillaan, sillä jalkojen sisälle on laitettu ohutta rautalankaa. Tämä on oikein hauskan näköinen luonnossa.


Minä aina vaan näitä apinoita, poikakatras tällä kertaa. Sitähän se on tehtävä mitä pyydetään.
Hyvä tekosyy siirtää mattopyykille menoa, mutta kai se on kohta pakko mennä. Vähän pelottaa se mattojen jynssääminen, kun viime kesänä heti ensimmäisen maton jälkeen jouduin menemään niskojen takia lääkäriin. Siinä jäi sitten virkkaamiset ja pyykkäämiset kun helteellä kuljin vain niskatuki kaulassa. Yritämpä tänä vuonna ottaa vähän rauhallisemmin.


Löytyihän se pässin mallikuvakin :)

14 kommenttia:

 1. Hauska tuo tyttösi virkkaama pässi.
  Mattopyykki on aika rankkaa hommaa, mie hoidan sen painepesurilla.

  VastaaPoista
 2. Minä en jaksanut tänä(kään) kesänä ruveta mattoja jynssäämään. Muutaman pienemmän pesin koneessa.Nyt saatiin lainaksi ystävältä painepesuri, joten nyt toivottavasti saan ainakin yhden ison maton pestyä :)

  VastaaPoista
 3. Hauska pässi. Oletkos muuten yhtään laskenut kuinka monta apinaa on tullut tehtyä?
  Minun loput matot varmaankin kävelee itsepalvelupesulaan :D

  VastaaPoista
 4. Vinkeä pässi tosiaan ja otahan rauhallisesti siellä mattosavotassa:)

  VastaaPoista
 5. Kuka lukee George R.R. Martinia? Tulen ja jään laulu, mahtava kirjasarja, nyt vaan pitää odottaa vuosi tai pari uutta kirjaa!

  VastaaPoista
 6. Johan on ihana pässi. Äitiinsä on tyttö tullunna. =) Ja kyllä on malliin näköä hyvin saanu.
  Ja noi apinat nyt vaan on nii ihania. ;D
  Oleha varovaane niitte mattoloisten kanssa!

  VastaaPoista
 7. Hauska pässi ja apinatkin ovat kivoja. :) Ota rauhallisesti mattopyykkien kanssa, niitä kannattaa pestä pieni erä kerrallaan.

  VastaaPoista
 8. Onhan se niin että tyttärestä polvi paranee tai jotain. Hienosti tehty. Ja sitä paitsi kyllähän sitä nyt virkkaus mattopyykin voittaa. AINA!

  VastaaPoista
 9. Upea pässi! Ja apinat ovat aina yhtä ihania! :)

  VastaaPoista
 10. Itekin tartun välillä virkkuukoukkuun ja teen jotakin suvun pienimmille lahjoiksi :) Lukuinnostus taas kasvoi, kun bongasin kirjankin yhdestä kuvasta ;) Lukeminen on yksi rakkaimmista harrastuksistani, mutta jäänyt hieman vähemmällä viime aikoina. Nyt voisi ottaa ryhtiliikkeen sillä saralla ;)

  VastaaPoista
 11. Taitava tytär sinulla, kuten sinäkin. :)

  Ja nuo apinat vaan on niin suloisia. ♥

  VastaaPoista
 12. Pikkuinen apinapoika lähettää terveisiä täältä uudesta kodistaan. Apinan on adoptoinut 2,5-vuotias nuori mies ja siitä pidetään oikein hyvää huolta :) http://oikeaajanurjaa.blogspot.fi/2013/08/marjakimara-sukat.html

  VastaaPoista