lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kun tintti kohtasi sudenKuinkas sitten kävikään. No hyvinhän siinä kävi :)

Tintti oli matkalla pohjoisesta etelään ja ehdotti tapaamista ihan kasvokkain.  Yleensä en kehtaa tähän majaani ketään kutsua, mutta nyt rohkaisin mieleni ja niinpä Tintti tupsahti tänne kylään.
Hyvinhän meillä juttu luisti, vaikka meillä onkin 20 vuoden ikä-ero. Tintti on luonnossakin niin mukava ja pirtsakka pakkaus, niinkuin blogissaankin jo saa vaikutelman. Oli kiva tavata. Jopa Eetu-koirakin oli vieraskoreana ja käyttäytyi kohtalaisen siivosti, vaikka yleensä riehuu kaikkien vieraitteni kimpussa.
Mukava oli Tintti että poikkesit. Et edes pyörtynyt ovi-aukkoon, vaikka sitä pelkäsin vähän edeltäkäsin =) Nyt uskallan ehkä kutsua muitakin :) Vuosia kun on jutusteltu täällä blogeissa, niin kiva on tavata ihan luonnossakin. Bloggaaminen on ainakin minun elämääni tuonut tosi paljon uusia ystäviä ja uutta sisältöä.


Eihän Tintti tyhjin käsin tullut, itse tekemänsä tiskirätti ja patalappu tuliaisina. Tarpeeseen tuli molemmat ja tiskirättiä on jo käytelty kovasti. Näihin löytyy sitten ohjeetkin Tintin blogista, tiskikukka täältä ja Tyynen patalappu täältä.
Meinaan opetella itsekin näitä tekemään. Nyt kun on malli, on helpompi seurata ohjettakin.
Kiitos Tintti. Tervetuloa toistekkin nyt kun paikan tiedät.

.....
Uuttakin on taas tullut opeteltua. Ei olekkaan ihan yksinkertainen juttu purkaa pyykinpesukone tehdaspaketista ja liittää verkostoon.  Paljon hikeä ja vähän verta ja välillä netistä lisätiedon hakemista. Nyt on kone kumminkin seinässä. Vähän tuo vettä tirskuttaa liitoksista, mutta saapihan sillä pyykit silti pestyä :) Kaipa joku joskus tarkistaa minun liitokseni =)
Mitäpä ei nainen oppisi tarpeen vaatiessa =D

10 kommenttia:

 1. Varmasti kiva tavata blogiystäviä livenä.
  Koneen purkanminen on tosi hankalaa, pitää irroittaa kaikke ne kuljetusruuvit sun muut. Minulla onneksi koneen tuojan purkivat paketin, kone ei olisi muuten mahtunut kylpyhuoneeseen :) Esitin niin avutonta ja tyhmiä kysymyksiä, että pojat myös asensivat koneen, kesti viisi minuuttia. Minulta olisi mennyt huomattavasti kauemmin. Edellisen koneeni asensin itse ja laite ei tainnut olla ihan stabiili :) Toivottavasti joku käy tarkastamassa liitoksesi :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ollut kiva päivä! Meillekin tulee ystäviä kohtapuoleen ja huomenna pitämään kirppispöytää, toivottavasti kauppa käy :)

  VastaaPoista
 3. Mitä myö naiset ei sitten osattas:)
  Tämä blogimaailma on täynnä mukavia ihmisiä, ystäviä:)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta! Tämä on tätä nykyaikaa;)Tutusta netin kautta samanhenkisiin ihmisiin. Itsekkin tapasin nettiystäväni livenä!

  VastaaPoista
 5. Varmaan oli kiva tapaaminen, Tintin blogi on mielenkiintoinen, itsekin olen opetellut sen tiskirätin ja Tyyne-patalapun tekemään, kivoja viemisiä molemmat:)
  Kiva on ollut tutustua ihmisiin näin bloginkin kautta:)

  VastaaPoista
 6. Ihana oli varmasti tavata. Ja ilmeisen hauskaa teillä on ollut. =)

  Upea tuo susi kuva tuossa alussa, nuo silmät iskee sieluun saakka. =)

  VastaaPoista
 7. ♥ tosi kivaa, kun tapasitte! On hauskaa nähdä livenäkin blogiystäviä.

  VastaaPoista
 8. Kaunis rätti ja nätti patalappu. Mukavaa on tuttavia tavata, ja on se kummallista että täällä blogissakin tutustutaan ja juttua riittää :)

  VastaaPoista
 9. Oli mukava käydä ja tavata. Ihan blogisi oloinen olet itsekin.

  Kiitos mukavasta kahvihetkestä. Toivottavasti tavataan pian uudestaan.

  VastaaPoista
 10. Se yksi karannut apina saa hyvän kodin minun luotani. Kiitos siitä!
  totesi Tintin äitimuori

  VastaaPoista