perjantai 28. kesäkuuta 2013

Nyt on harrastettu


Liisa 10v on ollut mummolla muutaman päivän kylässä ja nyt on kyllä harrastetu. Oijoi, näin kuumilla ilmoilla olis kyllä voinut ihan lepäilläkin vain :)
On käyty rannassa jäätelöllä ja bongailtu lintuja kiikareilla. Eetua on lenkitetty metsässä ja kissat on harjattu hienoiksi. Välillä on katsottu elokuvia ja opeteltu sipulipussin virkkausta. No, sipulipussi taitaa kyllä jäädä kesken, kun löytyi uusia ihanampia lankoja joista piti tietenkin aloitta kanssa "jotain", ei vielä tietoa mikä siitä tulee :)
Kirpputori on kierretty ja isälle löytyi kaljatuoppi tuliaiseksi.


Tänään mummo on opettanut öljyväri-maalausta. Ensin käytiin keräämässä hieno metsäkukkakimppu malliksi.  Tätähän me olis jaksettu vaikka kuinka kauan, mutta kun välillä täytyy antaa työn kuivaa.
Välillä Liisa on innostunut jopa siivoomaan ja sehän sopii mummolle :)


Mummohan on ollut tietysti niiiiiin kilttinä, että on saanut taas paketteja. ViMMa kyseli haluaisiko joku tämmöisiä sormustimia ja kyllähän minä halusin. Ne on kauniita koristeina ja minä jopa käytän niitä ommellessa. Sormessa on jo ihan syvä reikä kun olen noita apinan-osia yhteen ommellut. Avaimenperässäkin on niin söpö pieni sormustin. Kiitoksia kovasti näistä ♥


Eikä siinä kaikki, sanotaan mainoksessakin :)
Kirsin arvonnassa voitin ihanan palkinnon.  Tildan ateljeessa kirja , kaunis pöllö-kirjanmerkkin ja suklaata josta joku rohmu on jo syönyt.
Syksymmällä on tarkoitus alkaa ompelemaan iltojen pimetessä. Liisa kirjasta jo katselikin valmiiksi mitä kaikkia tahtoo joululahjaksi :) Eikai siitä nyt voi sitten enää luistaakkaan, vaan ommeltava on. Helppohan se nyt on kun on ohjeet ja kaavat kirjassa valmiina .
Kiitos Kirsillekin oikein oikein paljon.

En sitten aio edelleenkään lotota, vaikka näin hyvin on onni myötä arvonnoissa. Minä tosissaan pelkään, että voittaisin jonkun hirmu summan rahaa ja minä EN HALUA semmoista. Saishan tuota rahaa sen verran olla, että saisi laskut maksettua ja pääsis vähän matkustelemaan. Mutta joku suuri summa yhtäkkiä niin minulta ainakin menisi elämä pilalle. Parempi köyhänä kuin äkkirikkaana, näin on !

Nyt täytyy vielä kertoa, kun sain niin ystävällistä palvelua  että harvoin.
Siinä minun uudessa polkupyörässä oli jotain vikaa etujarruissa ja tänä aamuna eturengas tyhjänä. Vähän aikaa kiroilin ja soitin sitten NetAnttilan asiakaspalveluun. 
Sanoin heti esittelyssä, että minä oon vanha mummo enkä ymmärrä näistä asioista mitään, mutta mun uusi pyörä on rikki. Voi että oli ystävällinen ihminen puhelimessa ja neuvoi  minua ja lupasi hoitaa asian niin, että posti hakee tämän pyörän pois ja tuo uuden tilalle. Käski vielä soitella uudestaan jos on ongelmia vielä. Olin niin hyvällä tuulella puhelun jälkeen. Asiat kyllä hoituu rähjäämättäkin.
Itsekkin entisenä asiakaspalvelijana tiedän kyllä, että jos haukkumalla aloittaa, niin varmasti ei saa parasta palvelua :) Niinhän se metsä vastaa kuin sinne huutaa :)

Nyt aletaan Liisan kanssa tekemään juustomakaronia. Mummo tekee kuulemma maailman parasta ja sitä on saatava joka käynnillä. Onhan se niin "vaikeaa", että onnistuu minultakin =D Keitän vain pussillisen tavallista makaronia valmiiksi ja kaadan sekaan kinkkusuikaleita pussista ja Valion kolmenjuuston-kerman. Takuu varma onnistuminen =)


13 kommenttia:

  1. On siulla ollu mukavan olonen päivä, ja mukavia pakettejakin olet saanut.

    VastaaPoista
  2. Onpas teillä ollut mukavan touhukkaita päiviä. Ja taas on onnetar suosinut.
    Mitäs rahalla kun on sydämen rikkautta. Vaikka olisihan se kiva jos olis sen verran ettei tarvis miettiä: mistähän tohonkin laskuun rahat repis. En silti lottoa, se pakana osaa köyhän kiertää :)
    Kiva nähdä kuinka kauniita maalauksia saatte aikaiseksi.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Niin mukavia hetkiä on teillä ollut. Ihana on myös ollut tämä kesäisen päiväkin. Sellaisia kiitos lisää.

    VastaaPoista
  4. Minähän sitä lottoa myös ehdotin mutta täytyy sanoa etten ittekkään lotonnu kun josku viimeksi 80-luvullla..niin se on rahaa hyvä olla sen verran että pärjäilee, mutta ei ne miljoonat kenellekään onnea tuo. Kyllä ne on ihan muut asiat kuten esim. tuollainen ihana päivä lapsenlapsen kanssa niinkuin sinä olet viettänyt.

    VastaaPoista
  5. Mukava loma teillä molemmilla :) En minäkään tohdi lotota, miljoonien kanssa eläminen ei ole helppoa, kaipaisin varmasti vanhoja hyviä aikoja.

    VastaaPoista
  6. Kiva kun sulla on noin mukava nuori kotona kesälomalla ja jeesaamassa. Mukavaa vaihtelua varmaan. Kivoja paketteja olet saanut. Isäntä meillä sanoo että pitäis lotota, mutta eipä tuota tule, hyvin joskus harvoin kaupasta otan valmiita rivejä lottoa, mutta se on siinä sitten.

    VastaaPoista
  7. Mukava varmasti saada lapsenlapsi lomalle. Minusta ainakin mummolalomat olivat niitä parhaita. Minäkin olen joskus ajatellut että kohtuullinen lottovoitto olisi ihan kiva mutta en haluaisi mitään jättivoittoa elämää sekoittamaan.

    VastaaPoista
  8. Ihanaa yhdessäoloa. Haluaisinpa olla lapsenlapsesi!

    VastaaPoista
  9. Hyvälle mielelle tulin tästä kirjoituksesta. Ihanan puuhakasta on teillä siellä ollut. Ja kyllä tuosta asiakaspalveluasiasta olen ihan samaa mieltä. Toimin itsekin asiakaspalvelutehtävissä, ja ystävällinen asiakas langan päässä on kyllä päivän piristys <3

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kesäohjelmaa!!
    Sormustin on vaan mainio vekotin! Tulihan tehtyä Terhi opetti käyttämään lampunvarjostinta tehdessä, ja olen kyllä käytellyt sen jälkeen muissakin käsiompeleissa.
    *
    Oih, minä oikein mieluusti äkkirikastuisin!! Tällä viikolla tein oikein eurojackpotin ison rahan himossani (26 milj.), vaikken siitä mitään ymmärräkään! Täytyy vissiin viedä Ärrälle tarkastettavaksi - mutta jollekin vieraalle paikkakunnalle, ettei juorut leviä, jos vaikka voittaisin, kjeh! :oD

    VastaaPoista
  11. Juustomakroni kuulostaa siltä, että voisi minultakin onnistua:)

    VastaaPoista
  12. Varmasti teidän molempien muistoihin on yhdessäoloajaltanne talletettu mukavia hetkiä. :) Näin sitä mummottomana ymmärtää, mikä rikkaus moinen suhde on, sitä ei (kuten ei montaa muutakaan asiaa) rahalla saa. Raha ei tee onnelliseksi mutta helpottaa elämää, näinhän se on.

    VastaaPoista
  13. Oi kyllä Liisa saa ihania muistoja kesästä mummon kanssa. Ihan väkisinkin nousee hymy huulille kun lukee teidän touhuista. Minä olen ottanut vesi-ilmapallo sodat poikien kanssa ja leikkiny hippaa ja hyppiny trampoliinilla, siis siitä kaikesta sähläyksestä huolimatta tuolla minilomallamme ja täytyy sanoa, että se vesisota oli aivan huippuhauskaa. ;D Kai se minussakin asuu pieni lapsi vielä. ;P

    VastaaPoista