sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Viherpeukalo


Vuosi sitten ostin kirpparilta tosi ison ja hyvän näköisen rahapuun. Kesän se viihtyi oikein hyvin pihalla.  Nyt se ei näköjään enää tykkää minusta. Ei tätä enää saa pelastettua. Tahtoo nuo muutkin kukat olemaan minulla vähän tämmöisiä.

Eikä ole naapurikaan enää pyytänyt minua kukkienkastelijaksi, kun onnistuin parissa viikossa tappamaan hänen hienon kukkivan orkideansa.

On kai minullakin viherpeukalo, se vaan on vähän juuresta mätä  :)

12 kommenttia:

 1. Rahapuusi on tainnut saada liikaa kastelua ja huolenpitoa? Ainakin talvella sen voi melkein unohtaa.Älä nyt tee mitään, vaan anna kattoo. Jospa se vielä virkoaisi.

  VastaaPoista
 2. Oot sinäviherpeukalo, mutta sulla nyt vaan sattuu olemaan vääränlaiet hoidettavat :)

  VastaaPoista
 3. Vielähän tuossa näkyy vähän vihreää... :)

  VastaaPoista
 4. Rahapuu on vaikea saada hengiltä :) siihen ei moni pysty. Liikaa vettä, epäilen minäkin. En taitaisi uskaltaa ottaa vastuulleni kenenkään orkideoita.

  VastaaPoista
 5. Miekin tässä mietin että miten sie sait rahapuun hengiltä:))) sehän kestää melkein mitä vaan ja on ainoa viherkasvi joka miulla kestää hengissä.

  VastaaPoista
 6. ♥ Välillä kukat vaan ei jaksa talvea...ainakaan täällä :)

  VastaaPoista
 7. ups, semmosta sattuu...

  Meillä on töissä pieni rahapuu ja se on minun hoidossa... vielä se on hengissä :-))

  mun äiskä tappoi mun hienoin bonny-viherlilja. liikkaa vettä

  VastaaPoista
 8. Hih,hih mulla on samanlainen viherpeukalo,juuresta mätä:D Kyllä mulla kesällä ulkona kukkii,mutta sisäkukat mä saan nopeasti kuoleman kieliin.

  VastaaPoista
 9. Vihertää vielä - joten toivoa on. Minun kukat ovat kaikki tuollaisia.

  VastaaPoista
 10. Liikaa vettä ja huolenpitoa, luulisin. Nyt vaan kaadat kaiken tuossa päällysastiassa olevan veden pois ja annat kukan vain olla, se joko tointuu tai mätänee kokonaan. Nuo kivet muuten ei anna mullan hengittää. Pidänpä peukkuja toipumiselle.
  Ihanat nuo kissajutut edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
 11. Kyllä se viherpeukalo sinullakin on, mutta vähän ehkä piilossa.

  VastaaPoista
 12. Hei. Rahapuuta ei saisi viedä ulos. Minulla on monta rahapuuta ollut, jotkut romahtavat seuraavana talvena, toiset jaksavat taistella muutaman vuoden:)

  VastaaPoista