lauantai 2. helmikuuta 2013

Oi mikä helpotus


Minä olen täällä melkein itkua vääntänyt. Tästä rakkaasta vanhasta ystävästä, läppäristä, meni taas nettiyhteys pois.  Vastahan se pari kuukautta sitten korjattiin. Eipä olisi ollut nyt varaa maksaa taas 200 euroa korjauksesta.
Soitinkin puolitutulle kylän miehelle, jonka tiesin taitavaksi näissä asioissa. Eilen haki koneen ja illalla tuli jo viesti, että netti toimii taas. Eikä suostunut edes ottamaan mitään maksua. Lupasi vielä että saan soittaa toistekkin. :)♥
Kyllä nyt on niin helpottunut olo. Se siitä on hyötyä, kun asuu pienellä kylällä, että tietää kuka osaa mitäkin ja naapuri-apu pelaa :)

Ihanaa, taas pääsen lukemaan blogeja ja puuhailemaan omia juttujani ♥

11 kommenttia:

 1. Olet tosi onnekas, teknologian takkuilu on niin turhauttavaa, että on ihanaa kun voi pyytää apua joltakin, jolle koneen salojen setviminen on helppoa. Hymyilyttää tuo Unto, joka kutoo keskittyneesti aina vaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun ongelma hoitui noin huokealla! Ja sait vielä lupauksen jatkostakin. :) Oletko muuten kysynyt, osaiskohan Unto korjata tietsikan ongelmia.

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu, että sait koneen kuntoon. Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin meinasin ehdottaa tuota Untoa noihin korjauspuuhiin, mutta Matleena kerkesi ensin. On se vaan kiva että sulla toimii taas nettikin :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se ahdistaa, kun netti ei toimi. Toivottavasti ei enää temppuile...

  VastaaPoista
 6. Untolle terkkuja, komia mies :)

  Ja aivan upeaa tuollainen naapuriapu, hyvä homma, että kone pelittää taas!

  VastaaPoista
 7. Hyvä että apu lähellä ja noin huokea! Ilman nettiä on varmaan kuin ilman villasukkia olo:) Nyt vaan taas päivittämään!

  VastaaPoista
 8. Oi, hyvä kun sait apua! On tää sen verran tärkeetä puuhaa, että mitäs tekis ilman tätä - ja teitä!

  VastaaPoista
 9. Hieno homma, että nettiapu on lähellä.

  VastaaPoista
 10. Niin, eikähän se riitä, että tietää, kuka osaa mitäkin, vaan että myös rohkenee kysyä apua. Monesti ajatellaan, että "no en minä kehtaa vaivata", vaikka toinenhan vain ilostuisi saadessaan auttaa. :) Kiva että olet taas yhteyksissä!

  VastaaPoista