torstai 7. helmikuuta 2013

Kyllähän meillä tykätään :)


Mayo haastoi minut kertomaan 8 tykkäämistä. Kyllä meillä tykkäämisiä piisais vaikka enemmänkin:)

1. Minä tykkään kun ei koskaan tarvitse tulla tyhjään kotiin. Osa odottaa sisällä ja osa ikkunalaudalla oven pielessä.


2. Mummo on meidän perheen pomo ja se tykkää komennella meitä kaikkia. Kissat ja Eetun se pitää kurissa ja järjestyksessä. Minutkin se saa tottelemaan vaatimuksiaan tuijottamalla maagisesti herkeämättä. Ei sitä kauan kestä katsella , vaan on pakko totella.


3. Meillä ei tarvitse edes vessassa olla yksin, sillä se on tykätyin nukkumapaikka. Siellä saa nukkua rauhassa toisilta pää vasten kuumaa patteria. Koskaan ei tämä kori ole tyhjänä, niin tykätty paikka se on.


4. Mausu, yksinäinen haaveilija. Mausu tykkää omassa rauhassaan olemisesta. Kaiki naapuritkaan eivät tiedä, että minulla on tämmöinenkin ollut jo 7 vuotta. Mausu ei jää koskaan pihaan muiden kissojen tavoin, vaan pinkaisee suoraan läheiseen metsään, jossa saattaa viipyä useammankin päivän. Sisälläkin se mieluummin oleilee yksin unelmoimassa. Minun ihana Mausuni.


5. Läski-Berniina, tykkää vain syödä ja nukkua. Jo vuoden verran on naapurin mummot odotelleet pentujen syntymistä, niin paljon sen maha pömpöttää. Mitä pentuja, leikattu katti :)
6. Kaikki kissat meillä tykkää käydä lenkillä Eetun kanssa. Niin tuttu näky se jo on, että jos ei yhtään kisua ole mukana, niin aina joku tulee kysymään, että missäs kisut on.


7. Armas tykkää minusta ja vain minusta. Kaikkia muita ihmisiä se menee piiloon. Minä kun sängystä huudan, että Armas tuu nukkumaan, niin heti poika ponkaisee tyynyn viereen makoilemaan. Tämä häkki on Armaksen lempipaikka, turvassa "pahalta maailmalta".


8. Eetu tykkää kaikesta ja kaikista, ( paitsi humalaisista). Kissojen ajanvietettä on pestä Eetu tassuja ja naamaa. Eetu rakastaa kaikkia meidän kissoja, varsinkin Mausua.


Vielä yksi ylimääräinen.
Minä tykkään kovasti tästä arvontavoitosta, jonka sain Eilalta. Minulla kyllä piisaa komeroissa noita romppeita, joita olisi hyvä uusia käyttötavaraksi.
Mukana oli myös aivan ihastuttava kirjanmerkki. Mallailin sitä jo rintakoruksi, sillä eihän tuota raaski piilottaa johonkin kirjanväliin. Kiitos paljon Eilalle Korustamoon.
........
En nyt nimellisesti jatka tätä kellekkään, mutta olisi ihan kiva lukea muittenkin tykkäämisistä. Myönteisistä asioista on aina mukava lukea :)

22 kommenttia:

 1. On sulla ihana porukka siellä kotona:)

  VastaaPoista
 2. Voi hyvät hyssykät! Läski-Bernina on kyllä mainion näköinen! Ihania kaikki!

  VastaaPoista
 3. Voi miten lutusia on nuo karvapallerot...... ;O)

  VastaaPoista
 4. Ihania tykkäämisiä! :) Minä tykkäsin tästä niin paljon, että taidan tehdä itsekin samanlaisen tykkäyslistan, eli nappaan mukaani ilman lupaa tai luvan kanssa. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva oli lukea sun karvaisista.

  Tämä oli niin hauska, että kirjoitan itsekin tykkäämiset, kunhan ehdin.

  VastaaPoista
 6. Mainio juttu, kaikkinen tykkämisineen.
  :))))

  VastaaPoista
 7. Jäin miettimään itsekkin noita tykkäämisiä ja saatanpa itekkin listata. =)
  Teillä tykätään tosissaan ja nuo sun kissat on niin kauniita kaikki. =)

  VastaaPoista
 8. On helppo uskoa, että Teillä tykätään!

  VastaaPoista
 9. Sinulla on ihana perhe. Paljon erilaisia persoonallisuuksia sulassa sovussa :)

  VastaaPoista
 10. Voi, kuinka suloisia karvaisia sinulla on, kyllä kelpaa kotiin tulla kun on noin ihanat vastaanottajat:)Aurinkoista helmikuuta sinulle! T: Näpertelijä neulomosta!

  VastaaPoista
 11. Vallan ihana pesue sulla Sude :)
  Kukapa noista ei tykkäämättä voisi olla.

  VastaaPoista
 12. Olipa symppiksiä tyyppejä! Se oli hyvän mielen tarina.

  VastaaPoista
 13. Tuollainen ihana katras sinulla. Niiden mietteitä on varmasti mielenkiintoista seurata.

  VastaaPoista
 14. Uskon että on ihana tulla kotiin kun on tuollainen mukava lauma odottamassa.


  Ihana Eetu...♥ Jos oisin koiraihminen niin haluaisin samanlaisen koiran kuin Eetu. :)

  VastaaPoista
 15. Eipä tartte olla yksin, kun tuollainen katras löytyy kotoa:) Söpöjä asukkeja.

  VastaaPoista
 16. Ihania persoonallisia perheenjäseniä sinulla!

  VastaaPoista
 17. Näitä perheesi kuvia voisi katsella loputtomiin. Ihmeellistä kuinka erilaisia luonteita kissoistakin löytyy. Sama kirjo kuin ihmisissä. Uskomattominta on se, että kissat lähtee lenkille Eetun kanssa : ) Taidatte olla paikallinen kuuluisuus : )

  VastaaPoista
 18. Jaa et tykkämisistä tahtoisit lukea... No mä tykkään sun blogista!

  VastaaPoista
 19. Ihana karvainen perhe sinulla. Tuon parempaa seuraa ei ihminen voi itselleen toivoa <3 Ihania kaikki :)

  VastaaPoista
 20. Kissan kaipuuni vain kasvaa, kun katselen noita sinun perheesi kuvia. Meillä on aina ollut katti talossa. Viimeinen lähti "paremmille metsästysmaille" kaksi kesää sitten. Suru oli niin kova, ettei tehnyt mieli toista tilalle. Nöpö oli aivan täydellinen. Hiiret piti kurissa ja näytille toi aina kun sellaisen kiinni sai. Vaan nyt olen jo vuoden päivät haikaillut uutta hiirestäjää. Jospa kevät toisi meille uuden pienen metsästäjän...
  -Irene-

  VastaaPoista
 21. Mausu on minun suosikki! Hiljainen ja kiltti mietiskelijä. Ja Eetu kans on aika hauska, höperö koiravaari! terveisiä
  -siskos-

  VastaaPoista
 22. Ihania tykkäyksiä ja ihania karvakavereita:)

  VastaaPoista