keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulustressiä ?


Ei ole stressiä ei, kun kerta päätin niin =)

Eilen siivosin puoli kämppää ja tänään loput. Siis sulloin kaapit täyteen kaikenlaista ja sitten pönkkää eteen etteivät heti vyöry takaisin lattioille. Ei pääse Armaskaan komeroihin pissaamaan enää :)

Joululeivonnaisetkin tuli hoidettua eilen. Pääsin tutun kyydillä Lidliin ja sieltä muutama torttu ja laatikko pipareita ja hops, meillä on leivottu =)
Viime viikolla on rustasin pari hedelmäkakkua. Tein samantien kaksi, sillä kokemuksesta tiedän, ettei muuten jouluksi jää mitään. Kaapista laitoin taikinaan mitä löytyi ja sekaan vanhan konjakkipullon loppu. Oli se vaan niin hyvää, että toisen olenkin jo popsinut pois :)


Pojan perhe tarvitsee ja toivoo sukkia. Eipä mummo tämän enempää ole ehtinyt syksyn mittaan neulomaan. mutta lisäksi annan lahjakortin kasasta sukkia.
Pienimmät on Fabelista ja toiset 7-veikasta. Valkoisen varteen rustasin valepalmikkoa. Kaipa näillä nyt tallille kehtaa mennä.


Nantin arvonnassa voitin näin suloisen ranneketjun.  Ajattelin että taitaa näyttää paremmalta nuoren naisen ranteessa, kuin tämmöisen vanhan akan ryppyistä nahkaa vasten, joten tiedänkin jo kelle tämä menee joululahjaksi. Minä kyllä tykkään itse tästä kovasti, on juuri se jonka itse valitsin palkintovaihto-ehdoista.
Kiitos Nanti

Viimeisetkin  "Anna Hyvän Kiertää"-paketit on postitettu. Tämä pieni apina-pariskunta meni Virveriikalle.
Nyt uusia apinoita syntyy vasta joulun jälkeen.

 Olen viimeaikoina saanut monta tunnustusta ja haastetta. Eihän tässä hössötyksen keskellä ole ehtinyt niihinkään vastaamaan. Kiitos kaikille niitä lähettäneille , vaikkakin näin myöhästyneesti.

Kumpi on parempi ?
Putipuhdas jouluinen koti ja väsymyksestä ärtyinen äiti
vai
Sotkuinen koti ja iloinen äiti

18 kommenttia:

  1. Luulen, että tuolta väliltä voisi olla aika hyvä...

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta sotkuinen koti ja iloinen äiti!=) Meillä on tänä vuonna rima tosi alhaalla tuon joulun suhteen. Moni ajatuksissa ollut asia on jäänyt tekemättä, kun sain tämän sitkeän taudin itselleni. Huomenissa pitäisi palailla töihin ja seuraava vapaa on vasta sunnuntaina.

    Rauhaisaa joulua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Hih, jos noista pitää valita niin sotkuinen koti ja iloinen äiti ilman muuta! Siivoamaanhan sitä joutuu kuitenkin taas joulun jälkeenkin :)

    Hienoja sukkia, niin tarpeellisia ja lämpimiä lahjoja!
    Ja voi noita sun apinoita, ne ne osaa olla aina yhtä suloisia :)

    Oikein mukavaa, ressitöntä ja rauhallista joulua :)

    VastaaPoista
  4. Ilman muuta parempi olis iloinen äiti ja sotkuinen koti, mutta mikä sitä lieneekään, että haluaa tarjota kylään tuleville lapsille molemmat :) Mutta ei oteta stressiä, ei.

    VastaaPoista
  5. neuloo mopsien kanssa19. joulukuuta 2012 klo 16.35

    Kuka sitä talven pimeillä sotkuja edes näkee, iloisella mielellä ja hyväntuulisena ei edes huomaa mitään. Nauti siis olostasi ja joulustasi juuri sellaisessa kodissa, millainen se on!

    Toivotan sinulle, Sude,vuoden apinamamma, oikein mukavaa ja viihtyisää jouluaikaa! Ja kiitos, kun kerrot päivistäsi blogitse, tuotat ainakin minulle monta hyväntuulen hetkeä!

    VastaaPoista
  6. Iloinen äiti, puhdas koti ja kystä kyllä! Mahdoton vaihtoehto nykypäivänä, ei mahdollista ainakaan kymmenien apinoiden synnyttäjällä. Olen päättänyt nauttia siivoamisesta ja yli puolet on jo tehty, onneksi työt tulivat valmiiksi ja on vapaata. Jonain päivänä käyn kaupassa ostamassa vähän jouluherkkuja, se on siinä. Nyt lähden hakemaan hangessa raikastettuja mattoja sisään, sytytän kynttilät ja nautin. Huomenna sitten siivoan lisää jos jaksan.

    VastaaPoista
  7. Hyvin olet joulun junaillut, ostanut valmista ja pistänyt tavarat kaappiin. Sitten vain kardemummaa pellille uuniin kärähtämään ja toluun kasteltu vanha villasukka sohvan alle niin siivoukset on "hoidossa".
    Mukavaa joulunaikaa sinulle!

    VastaaPoista
  8. sotkuinen koti ja iloinen äiti! ;D
    miekin oon nyt osannu olla ihan stressitön. ollaan kyllä leivottu ja jouluruoka-aineksitki jo ootteelee kaapeissa... koti on koristeltu, mutta se siivous... tänään meidän PITI siivota poikien kanssa, mutta sitten päivällä veikin pulkkamäki ja ulkoilut voiton. :D mutta huomenna pitää kyllä siivota (ainakin sen verran että saadaan kuusi sisään!). ;)
    niin ja olepas hyvä vaan lahajasta. :)

    VastaaPoista
  9. Se tehoaa mulla aina, että kun kutsuu ystäviä kylään, on pakko siivota. Tänään imuroin, pesin lattiat, pyyhin pölyt ja järjestelin paikkoja (osittain vähän samaan tyyliin heittämällä rojua vaatehuoneeseen ja sitten ovi kiireellä kiinni, etteivät kaadu ulos. Yksi vieraista oli nelijalkainen ja sattui olemaan karvanlähtöaika, joten ehkä imuroin sitten vielä huomenaamulla uudestaan :) Oli ihana tavata ystäviä, sekä kaksi- että nelijalkaisia :) Tuli taas naurettua ja se, jos mikä rentouttaa! Joten rentoa joulunalusfiilistä sinullekin, Sude! Ei stressata :)

    VastaaPoista
  10. Mummoni sanoi aina, että tulee se joulu hosumattakin. Sitä periaatetta minä olen aina noudattanut.. Hyvää ja rauhaisaa joulua sinulle!

    VastaaPoista
  11. Oi ja voi, ei mitään joulustressiä, normaali viikkosiivous riittänee eikä mitään turhia hössötyksiä.

    Suloisia sukkia sinulla ja nuo apinat ovat vertaansa vailla.

    Mukavaa joulua sinulle!

    VastaaPoista
  12. Oi että sie oot mainio, mie leivoin piparit Prisman hyllystä, ja laatikot tekee naapuri:)
    Tärkeintä ei ookiiltävä koti ja notkuvat pöydät vaa tunnelma ,yhdessä olo ja rakkaus.
    Hyvää joulua.

    VastaaPoista
  13. Hyvä ruoka ja iloinen mieli,
    se eikö joulussa tärkein liene.
    Kuka sitä mattojen alta roskia kaivaa,
    kun ulkona näkyy tähtöset taivaan!
    Hyvää joulumieltä.

    VastaaPoista
  14. Ehdottomasti sotkuinen koti ja iloinen äiti :)

    VastaaPoista
  15. Joo, ei oteta mitään stressiä joulusta eikä siivoamisistakaan! En ainakaan minä. :) Kuten tuossa edellä joku sanoi mummonsa sanoneen, niin tulee se joulu hosumattakin. Samaa mieltä minäkin, nyt kun sauna on jo pesty. ;) (Se olis pitänyt pestä joka tapauksessa.) Ruoat meillä laitellaan itse ne, mitä laitetaan, mutta ei leivota. Sitten ollaan ja nautitaan vaan yhdessä. :)

    VastaaPoista
  16. Sotkuinen koti, ehdottomasti! Minäkin kamppailen joulustressin kanssa, mutta pitää yrittää ottaa rennosti. Tässä syksyn varrella olet tehnyt tosi ihania töitä + kivoja blogipäivityksiä, harmi etten ole ehtinyt kiireeltäni vastaamaan. Ihanaa joulua sinulle! :)

    VastaaPoista
  17. Lentäjäpoika pääsi pois paketista! Kuva on blogissani. Kiitos vielä kerran ja hyvää joulua sinulle ja läheisillesi!

    VastaaPoista
  18. Kuka sitä sotkua huomaa jos on muuten mukava fiilis? Kiitos ihanasta kortista! Mopsineuloja ei oo vielä nähny mut soitin ja kerroin. Tassu varmaan huomasi siinä mielenkiintoisia tuoksuja... Hyvää Joulua Sinulle ja kaikille nelijälkaisille!

    VastaaPoista