sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulupukki kävi jo


Täällä on ihan vimmalla vaan virkkailtu apinoita. Ei tässä jouda nyt bloggailemaan, eikä siivoilemaan.  Kohta on kuitenkin postitettuna kaikki jouluksi luvatut tilaukset.
Ehei, en ole unohtanut "Anna Hyvän Kiertää"-tempaustakaan. Ensi viikolla olis tarkoitus saada postitettua jotain niissäkin merkeissä.


Aina välillä kysytään, että montakos apinaa olen jo tehnyt.  No nyt niitä on 238 valmiina, pelkästään eri kokoiset apinat laskettuna.  Enkä ole vieläkään kyllästynyt, lisää tulee koko ajan.  Tuossa määrässä vaan on jo vaikea keksiä uusia väriyhdistelmiä, joten nytkin tuli kaksi poikaa jokseenkin saman värisiä.
Kohta alkaa olla noita apinoita jo joka niemessä ja notkelmassa =)


Viime viikolla oli minulla se lahjapäivä. Joulupukki taisi olla asialla :) Samana päivänä sain kaksi pakettia postista.
Lila lähetti pussillisen apina- ja Peppilankoja. Kiitos Lila. Minä lupasin niille rakastavan kodin ja joulun jälkeen ne joutuvat hyötykäyttöön. 


Toinen paketti tuli ihanalta suuri sydämiseltä ystävältä, joka ei halua nimeänsä julki. Hän kun luki , että Armas pissasi laukkuni, niin keksi lähettää minulle uuden laukun . No, siitä ei ole kuvaa, mutta se on oikein hyvän kokoinen, johon mahtuu kaiken muun lisäksi vielä käsityötekele.
Se mikä eniten lämmitti sydäntä (ja pyllyä) on nämä pitkälahkeiset villahousut. Kuten kissankarvoista näkee, niin heti otettiin käyttöön. Eipä palellut sääriä yöllä kun Eetun kanssa käytiin iltapisu-lenkillä :)
Aika hyvin hän muisti, että vuosi sitten toivoin 60-vuotis-lahjaksi kumisaappaita ja villahousuja. Kumisaappaat sain silloin ja nyt tuli ne villapökätkin. Mitäpä tässä ihminen enää muuta tarvitsekkaan :)  Tai no joo, 70-vuotis lahjaksi toivon sitten tekohampaat :). Saas nähdä muistaako kukaan. =D


Jotkut meillä ei sitten tee mitään hommia. Löhöilevät vaan ja pussailevat .
Aika epäreilua.

10 kommenttia:

 1. En kyllä ihmettele että tykkäät tehdä noita vekkuli-apinoita. Ne on niin ihania, aina hymyilyttää kun katsoo niitä. Hyvänmielenapina!

  VastaaPoista
 2. Ihmeellistä, että lahjoja tulee pyytämättä ja yllättäen kuten eräs faxi : ) Onnittelut housuista. Ne onkin tarpeen koiran kanssa. Itsekin vetäisin pikkuvillahousut, kun käytin Ottoa. Pienet ne eivät siis olleet, mutta lyhytlahkeiset : )

  Löhöily ja pussailu vähentää sinun verenpainettasi ja tuo ihanaa kodin ilmapiiriä, jotta voit yltää apinan teossa huimiin saavutuksiin. Nuo Eetun silmät katsovat suoraan sydämeen : )

  VastaaPoista
 3. Wau, olet siis jo 238-kertyainen apinaemo! Eipä taida siihen yltää kukaan apinaksi syntynyt. ;)

  Minullakin on tuollaiset villahousut (kuvan perusteella) ja lämmittävät tosi ihanasti. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla kun muillakaan ei ole aikaa ns. bloggailla, sama vika täällä, on noita äkäs-lintulapasten tekoa, no miellä taas toi nuorimmainen koira kantelee koko ajan milloin mitäkin.... eikä noita isännän vaatteita tahdo saada pesuunkaan... parittomia sukkia alkaa olla aika paljon.

  VastaaPoista
 5. Löhöily ja pussailu on kivaa, tunge itsesi joukkoon edes pieneksi hetkeksi!

  VastaaPoista
 6. "Apinat maailman kartalle" olet sie aika määrän noita ihania vekkuleita virkannut.

  Ihanat villahousut sait tosi upean lahjan.

  VastaaPoista
 7. kyllä olet näppärä! Ihanat apinat!

  VastaaPoista
 8. Hurja määrä apinoita! Komeet on villapöksyt ja tarpeelliset. Pussailu on kans tarpeellista, joten Eetu suorittaa tosi tärkeää tehtävää.

  VastaaPoista
 9. Apinat vaan on ihania!
  Mäkin haluun joululahjaksi villapökät, saattaa kyllä olla että ne pitää itte neuloa.
  Kivoja ja tarpeellisia lahjoja olet saanut!

  VastaaPoista
 10. - Voi kauhea!!! 238 apinaa!!!
  Syto-myssyiksi muutettuna se on 750 myssya ainakin.
  <3, -t-

  VastaaPoista