torstai 16. elokuuta 2012

Peppejä ja kirpputorikierrosta


Nyt on niin ärmäkkäät lääkkeet, että niskakin alkaa toivottavasti paranemaan. Jos ei nämä auta, niin sitten ei auta enää kuin kaulan katkaisu :)
 Virkkaaminen ,viina ja autolla-ajo on nyt kiellettyä. No enhän minä normaalistikaan ota viinaa enkä aja autoa, mutta virkkaamista pitää vähän salaa harrastaa. En minä osaa sormet ristissäkään istuskella :) Pikkuhiljaa sain tämän Peppi-rivistön valmiiksi. Vähän kerrallaan valmistuu apinaa ja lapastakin :)


Eilen pääsin Jyväskylään 8 tunnin kirpparikierrokselle. Harvoin kun pääsee, niin silloin voi "vähän" innostuakin.
 Nyt minulla kumminkin on pari puhdasta mattoakin, kun en itse pääse tänä kesänä mattopyykille. Oranssista kassista pilkahtaa eurolla ostettu ehjä raanu, jonka ajattelin tuolinpäälliseksi. Muuten on aika paljon lankoja ja muuta tilpehööriä.  Löytö oli myös kasa vanhoja jouluisia  "Cp lövyjä" 50 senttiä/kpl (taisi olla venäläinen myyjä, kun myi lövyjä).
Olipa mukava olla välillä "shoppailemassa" =)

Armas ei ole vieläkään uskaltanut palata kotia. Muutaman kerran on pihalla kyllä jo pyörähtänyt. Kuulin että vanhusten-talolla sitä syöttävät, joten voi olla hankaluuksia saadakkaan kiinni tänne. En vaan kehtaa mennä mummoja kieltämään, kun ovat kuulemma niin iloisia siitä. Kunhan ei nyt villiintyisi kokonaan, minä sitä kyllä kaipailen kotia tulevaksi.

17 kommenttia:

 1. Hieno Peppi-rivistö! Harmi, ettei Armas vielä uskaltaudu kotiin.

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköinen rivistö Peppejä.. valloittavan näköisiä ovat:-)

  VastaaPoista
 3. Sen verran Armasta kannattaisi kuitenkin "kotiuttaa" jonkun luokse, että saisitte sen killin leikattua.
  Kissat on toki kivoja, kunhan niitä puolivillejä ei ole ihan ongelmaksi saakka...

  Niin ja mahtava kasa löytöjä. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä että sait kunnon tropit!!
  Peppikaarti on kyllä niin hykerryttävän hyväntuulinen =D =D

  VastaaPoista
 5. Onpa upea Peppi-rivistö! Ota nyt kuitenkin varovasti,että vaivasi paranee kunnolla! Vaikka kokemuksesta tiedän,että vaikeaa on.Nimim.itsekin salaa virkannut :)

  VastaaPoista
 6. Siinäpä soma joukko Peppejä.
  laittaa ihan laulattamaan "tässäpä Peppi Pitkätosu..."

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihania Peppejä, mitä maksaa yksi Peppi ja onko tulossa Tossavaisia myös?

  VastaaPoista
 8. Ihana Peppi-rivistö ja niin somia.

  VastaaPoista
 9. Aika paljon olet "salaa" virkkaillut. Komea Peppiporukka!
  Mukavaa kuulla, että Armas on kunnossa ja siitä pidetään huolta. Jos se vaikka kesyyntyis niin et joku sais sen kiinni...

  VastaaPoista
 10. Ai,että vähän vaan salaa virkkasit!! Mitenkähän paljon tulis jos oikein luvan kanssa virkkailisit:) Komea rivistö on peppejä.Kyllä uskon,että vielä se Armas kotiinkin tulee. Alkaa tulla syyskylmät,niin ehkä sen kotiinmenokin tule mieleen.

  VastaaPoista
 11. Pistähän Armaalle herkkuruokaa omaan pihaan tarjolle, niin ei houkuta kovasti se vanhainkodin ruoka. Vaikeuttaa kuitenkin kiinni saamista.
  Ja kyllä täytyy sanoa, että melkosen Peppi köörin olet aikaan saanut. Mä en kyllä osaa virkata, enää, lapsena virkkasin aika paljonkin, mutta nykyään en enää ymmärrä ohjeita. Vieläkin ikävöin sitä yhtä perhosmallia, joka oli mun suosikki silloin. En vain tiedä missä se on, oli äidin ohjeista joku. =)

  VastaaPoista
 12. Haa, salavirkkaaja! Komea peppirivi. Hienoja löytöjä kirppiksiltä piristää aina. Voi sitä Armasta kun ei tule kotiin, voisiko sen mahdollisesti loukuttaa? Paikalliselta eläinsuojeluyhdistykseltä tms. saisi varmaan loukun lainaan. Tai onnistuisiko joku rivakka mummo nappaamaan kisun kiinni.

  VastaaPoista
 13. Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun :D Ihania PeppiLottaSikuriinaRullakatriinoja :) Otas nyt rauhassa ja annat sen virkkuukoukun nyt vaan olla kunnes niskajumi alkaa helpottaan, ei se lääkäri sitä turhaan ole määrännyt. Kylmää kannattaa niskassa pitää useita kertoja päivässä, se turruttaa ja laskee turvotusta. Ja relaksanttejen lisäksi ehdottomasti säännöllisesti niitä tulehduskipiksiä, vaikka ei aina sattuiskaan. Toivottavasti Armas saapuu pian retkiltään sinua piristämään :)

  VastaaPoista
 14. Ihania Peppejä pitkä rivi :)

  VastaaPoista
 15. Kyllä on niin Suden oloisia Peppejä rivissä. Ihania ovat. Voi surkeus tuota niskaasi, minun oli kutominen lopetettava kun heti niska oli jumissa. Ota nyt iisisti.

  VastaaPoista
 16. Ai tällaista on salavirkkaus, hienot on Pepit. Mahtavan saaliin olet kirpparilta onkinut, joskus sattuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Pidän peukkuja Armaksen kotiin saamiseksi.

  VastaaPoista
 17. On tosi mahtava Peppirivistö. Kyllä se välillä käy niskanpäälle. Hyvää maanantaita.

  VastaaPoista