torstai 5. heinäkuuta 2012

Voi mikä päivä !


Olenhan minä moneen otteeseen ollut kirpparilla töissä, mutta en koskaan myymässä omia tavaroitani. Tämä olikin niin mukavaa, että menen kyllä toistekin.

Tietenkin tein sen virheen, että menin liian myöhään ja kaikki varjopaikat oli jo varattu.  Minä sitten istua nakotin suorassa auringonpaahteessa vaikka varjossakin oli +25. Vähänkös oli kuuma.

Polkupyörällä en saanut vietyä retkipöydän lisäksi kuin kaksi isoa kassia lankoja ja kirjoja. Kolme tuntia jaksoin auringossa pällistellä ja sitten oli jo lähdettävä kotiin varjoon. Takaisin viemisenä oli kumminkin enää vajaa kassillinen tavaraa, joten olin kyllä oikein tyytyväinen saavutukseen. Varsinkin kirjoja meni hyvin, vaikka pidin hintahaarukkana 5-10€. Niin ja sainhan minä muutaman uuden apinatilauksenkin kun oli nämä kaksi mallikappaletta mukana.

Minä aina onnistun olemaan kuvissa näin "nättinä". Onkohan vika kamerassa vai mallissa =)

Eipä kotona sitten pääsytkään lepäämään.
Meidän rivitalon ulkoseiniä oli alettu maalaamaan ja eihän isännöitsijä ollut katsonut tarpeelliseksi ilmoittaa siitä mitään ennakkoon :(
 Minullakin pieni terassi on vuosien mittaan täyttynyt kaikesta roinasta. Sitten vielä tämän vuoden yrtti- ja kukkapurkit, amppelit ja seinillä kiipeilevät köynnöskukat.  Menihän siinä melkein puolille öitä, kun raijasin kaikki kamppeet kauemmaksi pihalle ja nyt pitäis mahtua maalarin työskentelemään. Kyllä oli selkäkin sitten yöllä niin kipeänä, ettei meinannut nukkumisesta tulla mitään :( Vaan tulipahan siivottua terassikin kunnolla pitkästä aikaa =)


Hermoja on kumminkin lepuuteltu virkkuukoukun kanssa ja nämä kolme on tullut valmiiksi.Ei näitä tehdessä jaksa kauaa olla pahalla päällä =)

13 kommenttia:

 1. Ihania nuo pepit ja tossavaiset <3

  VastaaPoista
 2. Voi pepit ovat ihania!! Ja loistavasti jaksettu istua auringossa. Toivottavasti et palanut. :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa kesäpuuhaa tuo kirppistely :) Ja kyllä sitä kerran jaksaa auringossa istua,parempi se kuin vesisade :) Pepit ja apinat on taas niin edukseen,suloiset...

  VastaaPoista
 4. Nuo Pepit pistää väkisinkin hymyilemään... niin kyllä apinatkin. Ei se kannata mallia tai kameraa syyttää, käytä samaa syytä jota ystäväni... eli hän kerää mallikansiotaan. ;D

  VastaaPoista
 5. Katsoin ensin tuosta pikkukuvasta, että ootko meidän äidin kuvan jostain saanut ja laittanut blogiisi, mutta ei se ihan äiti ollutkaan vaikka samalta vähän näytätkin. :O)

  VastaaPoista
 6. Nätiltä näytät, älä huoli. Kirppikselle pitäisi minunkin lähteä, on tuota kangastavaraa kertynyt jokseenkin paljon :)))
  Kirppiksellä parasta on se asiakkaiden kanssa rupettelu, eikös vaan.
  Terveisin Irene
  (Kommentoin näin "anonyyminä" kun vuodatus on jumissa!!!)

  VastaaPoista
 7. Kivoja ovat edelleen nuo sinun Peppisi ja apinasi!

  VastaaPoista
 8. Meillä asuu nyt sinisukkainen Peppi!

  VastaaPoista
 9. Ihania nuo Pepit.Varmasti moni lapsi ja aikuinenkin ihastuu noihin.
  Kuule vika on aina kamerassa:) ainakin kun minua kuvataan.

  VastaaPoista
 10. Hih, sinullakin näyttää olevan suu aina auki, niin minullakin ainakin valokuvissa. Tai sitten viivana kuin olisin vihassa! ;DD Mutta hyvältä sinä näytät suu aukikin! :)

  Mutta asiaan: hyvä myynti sinulla oli, mutta hyviä osotojakin olit tehnyt (viittaan aiempaan postaukseen). Ja niin kivan korunkin olit voittanut. :)

  Kaunista suvea sinnekin!

  VastaaPoista
 11. Olen ollut monastikkin kirppareilla tavarojani myymässä ja se on ihan kivaa. Eikä sinun kuvassa mitään vikaa ole. Mua harmittaa,kun vuodatus on kaatunut,missä minunkin blogi oli ja alkaa toimia vasta viikolla 30. Tulipahan taas kesälomaa omasta blogista tää kuukausi.

  VastaaPoista
 12. Kiva, että sait vähän hikoilusta palkkaa : ) Nuori nainenhan se siellä näyttää istuvan, mutta ymmärrän harmisi, kun jouduit pakkosiivoamaan maalaamisen vuoksi. Asuin joskus kerrostalossa ja aamulla oli sitten ikkunan takana telineellä miehiä sisälle tuijottelemassa. Kiva herätys : ) Ei voi noitten käsitöiden tekijä kauan olla murheellinen : )

  VastaaPoista
 13. Et sentään kärähtänyt siellä auringonpaisteessa:) Kirpparilla myynti on kivaa; varsinkin ulkona.

  Koska vuodatus temppuilee jälleen tein varjoblogin osoitteeseen:

  http://marjutj.blogspot.fi/

  VastaaPoista