torstai 14. kesäkuuta 2012

Sisustus-taulu


Eilen naapurustossa asuva taiteellinen ystäväni kutsui minut "terassi-kahville" Samalla tuli tietenkin ihailtua hänen kaunis kotinsa . Harmi kun ei tullut otettua kuvaa hänen ihanasta terassistaan, se oli kuin pienois-paratiisi kukkineen ja lähteineen.

Olohuone hänellä on sisustettu musta-valkoiseksi ja hän on itse tehnyt kuvassa olevan taulun. Idea on yksinkertaisuudessaan minusta niin hyvä, että nappasin sen mukaan tänne.
 Taustan kuvio on maalattu valkoisella sohvalla olevien tyynyjen kuvioita mukaillen. Sitten siihen on kiinnitetty metsästä löytynyt valkoiseksi maalattu oksankarahka. Tyylikäs ja kaunis tämmöisenään. Sitähän voi myös halutessaan somistaa vuodenaikaan sopivasti  kristalliriipuksilla , muutamalla valkoisella höyhenellä tai millä vaan.

Oli kyllä kaunis tyylikkäässä kodissa. Ei kuitenkaa sopisi tänne minun sekasotkuun, joten tyydyn ihailemaan vain näin kuvassa.

3 kommenttia:

 1. Hieno idea! Minäkin sain eilen kutsun kotiin, jossa vain huokailin ihastuksesta. Jokaisella on omanlainen koti. Minun lukalini vakiovieraat ovat untuvan kevyitä ja villaisia! Plus liian paljon kaikkea kirppiksiltä roudattua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun nappasit kuvan meillekin ihasteltavaksi.

  Aika kiva tuo juurakkoranka.

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Tämä idea on pakko napata korvantaakse ja toteuttaa joskus! Toosi hieno :)

  VastaaPoista