keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Mini-loma


Nyt oli mummollakin kesäntuntua, kun poika haki meidät Eetun kanssa päiväksi  mökilleen. Pojantyttären ja Eetun jälleen-näkeminen on aina niin riemuisa.


Kaksi poniakin oli Helsingistä tuotu kesälomalle tänne Keski-Suomeen. Siinähän sitä on tytöillä tekemistä, ettei käy aika pitkäksi kuukauden aikana.
Ensin pelättiin, että mitenkähän Eetu ja ponit tulevat toimeen keskenään.
Ponithan tuli heti haistelemaan uutta tulokasta, mutta Eetupa vetäytyikin taaksepäin. Pelkäsi isoja elukoita niin, ettei uskaltanut edes haukkua. Eetu sai juoksennella ihan vapaana ja se pysytteli koko ajan kaukana poneista. Ei niin tyhmä koira ollenkaan, tietää että isompiaan kannattaa kunnioittaa =)


 Paljon on koululaisten kesäloman vietto muuttunut 50:ssä vuodessa. Eihän meillä ollut edes televisiota kotona.
Nyt pitää olla kaikki vempaimet mökilläkin ja tietenkin jokaisella oma läppärikin mukana =). Ei millään pahalla. Kyllä minä olen ihan tyytyväinen, että pojalla menee niin hyvin, että voi lapsilleen kustantaa kaikenlaista kivaa. Paljon menee aikaa noitten ponienkin kanssa, eivätkä ehdi koko aikaa netissä oleilla =) Toivottavasti  tämä minun tytärkin löytää vielä oman tukevan oksansa. Päivän mittaan syötiin herkkuruokia, joita poika ja miniä yhdessä valmistivat. Taitavia kokkeja molemmat.  Iltasella vielä uimaan ja sen päälle oikeaan puu-saunaan. Niin ihanan tyyni lampi, että minäkin jopa uskalsin kastautua. No, kuvassa en tosiaankaa ole minä, heheh =D
Yöksikin kutsuttiin kovasti jäämään, mutta mummo halusi jo omaan lämpimään petiinsä.
Siinäpä se taisi meikäläisen kesäloma sitten ollakin . Tänään ollaan Eetun kanssa niin väsyneitä, ettei muuta kuin maataan :)

8 kommenttia:

 1. Sinullahan on ollut tosi mukava lomapäivä poikasi mökillä,
  valmis ruoka ja kaikki.

  VastaaPoista
 2. Kummasti minilomatkin katkaisevat arkisen aherruksen. Meillä kesä on niin kuin jäitä polttelisi. Juhannuksena oli aurinkoista ja se meni työn merkeissä, kun tähän asti on vain satanut. Sade jatkuu edelleen. Joutsenilla on neljä poikasta jäljellä.

  VastaaPoista
 3. Sinullahan on ollut kiva lomareissu.
  Luulin että sinä se siellä vedessä olet uimaan menossa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana päivän vietit =D
  Hyvin viisas Eetu kun ei isommille räyhää, eikä varmaan pienemmillekään.

  VastaaPoista
 5. Taisi olla hyvinkin rentouttavaa!
  Huomasin saman, kun oltiin mökillä - ilman läppäriä ei ole mitään tekemistä nuorisolla, ennen kyllä keksittiin. No, kun sitä ei ollut mukana, alkoi pian onkiminen ja soutelu kiinnostaa...jes! Joskus on hyvä ottaa etäisyyttä tekniikasta:)

  VastaaPoista
 6. Ihana kesäinen loma sinulla. Ei se pituus vaan laatu, vai miten se nyt menikään.

  VastaaPoista
 7. Kiva miniloma voi olla hyvinkin rentouttava ja sinulla se on lukemani perusteella sitä ollut.
  Viisas poika tuo Eetu, tietää milloin on viisaampaa pysyä taka- alalla.

  VastaaPoista
 8. Mukava lomapäivä teillä!
  On se läppäri mukana mökillä vähän isommillakin, mutta huomasin et kolmen päivän läppäriloma oli tosi rentouttava:-)

  VastaaPoista