torstai 5. huhtikuuta 2012

Aurinkoista Kiirastorstaita


Meillä on pääsiäis-tiputkin vähän erilaisia kuin muilla :)
Ensin ihmettelin, kun lapasia vielä tilattiin, mutta silloin en vielä tiennytkään tästä taka-talvesta. Näitäkin kyllä vähän harmittaa tuon lumen paljous, mutta kaipa se siitä sulaa vielä ennen Juhannusta. Tänään paistaakin jo aurinko, mutta öisin on reilusti pakkasta. Kissanohrakin on jo tuosta reilusti kasvanut ja osittain jo syötykin :)

Viime juttuuni tulikin paljon piiiiiiitkiä kommentteja. Hurjasti kiitoksia kaikille. Oli mukava huomata, että sinne syntyi oikein keskustelua sisustuksista. Selvennän vielä, että minulla ei ollut tarkoitus arvostella kenenkään kotia. Meitä ihmisiä on niin monenlaisia ja sisustustyylejä yhtä monenlaista, onneksi. Pää-asia, että jokainen viihtyy omassa kodissaan.
Toivottavasti keksin vielä joskus uudenkin jutun, joka kirvoittaa teidät kirjoittamaan noin pitkiä kommentteja :) Niitä on mukava lukea.

Enpä vielä toivottele pääsiäisiä, sillä aion palata tänne vielä näinä päivinä. Nyt vuorossa sitä harvinaista "herkkua", eli siivoomista =)

15 kommenttia:

 1. - Hihiiii!!!! Meilläkin oli noita tipuja, mutta enpä saanut pitää niitä pääsiäsen yli, lensivät vihaisena maailmalle.
  - Hauskaa pääsiäistä! Äläkä itseäsi ressaa sillä "herkulla".
  -t-

  VastaaPoista
 2. Parempi vihaiset tiput kuin ei tipuja lainkaan:DD

  VastaaPoista
 3. Onpas äreitä ;D hmm...meidän teineillä on tuollaisia katseita...
  Iloa viikonvaihteeseen!

  VastaaPoista
 4. Iloista pääsiäistä! Noilla tipuilla on luonnetta, tosi hauskat!

  VastaaPoista
 5. Noissa tipuissa on ytyä!
  Mukavia siivoushetkiä, itsekin suunnittelin vielä työmatkalla siivoavani, peseväni keittiön ikkunat ja vaihtavani verhot kun olen kotona - toisin kävi, kun kamelin lailla sain raahauduttua läpi kaupan ja raahattua sapuskaa perheelleni, nuukahdin sängynpäälle ja sieltä sitten äsken liikuin tähän jakkaralle. Siis kaikkien sääntöjen vastaisesti, en aio pyhittää lepopäivää huomenna heti aamusta, vaan laitan hihat heilumaan:D

  VastaaPoista
 6. Kyllä nuo vihaisetkin tiput ovat kauniita! :) Minäpä toivotan Sinulle :Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Vihaisia tipujahan minäkin joku aika sitten neuloin! Siitäpä se idea tulikin,kun täällä olen nähnyt,kiitos sinun. Oikein ihanaa pääsiäisaikaa sinulle.

  VastaaPoista
 8. :) Parempia nuo tiput on, usko pois vaan, ku tavistiput.

  VastaaPoista
 9. Teidän tiput on tavallista
  hienompia :).
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 10. Lueskelin useammankin kirjoituksesi kun en ole vähään aikaan täällä käynyt. Siis: Myöhästyneet onnittelut merkkipäiväsi johdosta! Hienon korun olit saanut.
  Kodit on just semmosia missä kukin asuja viihtyy. Sotkua on täälläkin, mutta ei se haittaa. Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin jonkun tavaran tarkka paikka. Sisustuskoditkin voivat olla sikin sokin mutta se blogikuva otetaan siitä kohdasta mikä on siisti sillä hetkellä. En usko, että kukaan oikeasti elää niin hienosti kuin kuvista luulisi.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 11. Hauskat pääsiäislinnut.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 12. Ihan mielettömän komeat lapaset! WAU! <3 :) Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 13. Sude, noi on hauskat =D

  Mukavia pääsiäispyhiä sinulle!

  VastaaPoista
 14. Kivat pääsiäistiput teillä!
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 15. Ihanat tiput. Mukavaa Pääsiäistä Sinulle

  VastaaPoista