tiistai 26. heinäkuuta 2011

Täällä taas

Pari viikkoa vierähti, ettei tullut kirjoiteltua mitään. Osittain syy oli näissä kesäkiireissä ja kuumuudessa. Syytä oli myös viimeksi tutulta ihmiseltä saamani ilkeä kommentti. Menihän siinä kirjoittamisen halut vähäksi aikaa. Päätin kuitenkin, että tätä iloa minulta ei viedä ja nyt jatkuu taas bloggailu :)

Käsitöitä on tullut tehtyä sitten sitä ahkerammin. Valmiiksi on tulleet Kyh-sukat num.4 ,13 ja 25. Vielä on muutama Kyh tekemättä, pahalta näyttää, taitaa aika loppua kesken.
Välillä vilautan näitä kirpparilöytöjä. Se paha kirpparilla työskentelyssä on, että joka päivä törmää johonkin vastustamattomaan löytöön.


Ikivanha peltirasia maksoi 1€ ja sen ostoon tuli pakottava tarve. Näitä 10 numeroa liian pieniä farkkuja pyörittelin käsissäni muutaman päivän ennekuin sorruin. Mitäs minä housuista, mutta niissä olevat 24 toinen toistaan ihanampaa pelti- tai kangasnappia kutsuivat minua koko ajan luokseen. Kyllä niistä 2€ kannatti maksaa. Mihin sitten raaskin niitä koskaan käyttää, se on jo toinen asia.
Kyjy-aloituksillakin alkaa olla jo kiire.Tässä muutama:
8. Punainen Revontulihuivi


9. Miesten siniset palmikkoraitasukat
10.Vihreät Prinsessasukat


11. Ruskeat Polvekeraitasukat12. Punaiset Prinsessasukat


13. ISOT miestensukat


14. Apina


15. Apina


16. Apina


17. Peppi Pitkätossu


Kiire tulee Kyjynkin kanssa, mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa.


Huomenna ehkä lisää valmiita töitä.

22 kommenttia:

 1. Voi Sude.
  Älä anna ikävien kommentien vaikuttaa bloggaamiseesi. Minun päivääni kirjoituksesi ainakin piristävät! Ja olen aivan varma etten ole ainoa!!
  Lähetänkin näin virtuaalisesti lämpimän halauksen ja toivon kaikkea hyvää, kaunista ja mukavaa Sinun päivääsi!
  -Meppi-

  VastaaPoista
 2. Sama täältä. Voi että ottaa aivoon kaikki ikävät kommentit. Maailmassa on jo muutenkin niin paljon pahaa, että pitääkö se tuoda tännekin käsitöiden maailmaan. Jaksetaanko olla välittämättä niistä ja jatketaan ilolla kaikkia omia juttuja, eikös!!! Tsemppiä Sinulle

  VastaaPoista
 3. Ikävät kommentit koskevat kun niitä saa, mutta hyvä, että olet päässyt yli asian. Toivottavasti jatkat samaan malliin, kaikka kaipaavat apinoitasi! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä!

  Mukavaa, että blogeilu jatkuu taas. :)

  VastaaPoista
 5. Sama täällä, älä välitä ilkeistä kommnteista. Meitä on monta, jotka kannustavat sinua ja apinatehdas on jo monen mielessä:)Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla sinusta taas:) Ikävät kommentit vievät mielen matalaksi, mutta ilkeille ihmisille ei pidä antaa periksi. Minun päivääni ainakin piristät.

  VastaaPoista
 7. Hei Sude, tsemppiä vaan täältäkin!
  Kirppiksellä työskentelyssä on puolensa ja puolensa :)
  Nimimerkki "kokemusta on".

  VastaaPoista
 8. Älä välitä ikävistä komenteista minä sanon aina, että meitä on moneen junaan ja loput tulevat resinalla perässä. Sinulla on aivan ihana blogi aamulla aina, kun herään niin käyn kurkistamassa ja minulle tulee niin hyvä mieli, kun käyn tällä. Älä ihmessä lopeta bloggailua meitä on niin monta jotka kaivataa sinun juttuja :) Iloista vikkoa sinulle toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 9. Hyvä että päätit jättää kommentit omaan arvoonsa! Monenlaisia ihmisiä mahtuu maailmaan,eikä kaikkia voi mitenkään miellyttää.. Jotkut eivät vain osaa alkeellisiakaan käyttäytymissääntöjä... Minä ainakin haluan nähdä vielä paljon ihania apinoita! :)

  VastaaPoista
 10. Tiedän että ilkeät viestit satuttaa. Hyvä kun jatkat bloggailua kuitenkin. Ahkerana olet taas ollut!

  VastaaPoista
 11. Hyvä juttu, että pääsit kurjien kommenttien yli, en käsitä millaiset ihmiset niitä viitsivät edes kirjoittaa!
  Minulla onkin jo ollut ikävä postauksiasi :)

  VastaaPoista
 12. Ilman muuta jatkat blokkailua, täällä on tosi kivaa käydä vierailulla.

  VastaaPoista
 13. Hyvä että päätit antaa mokomien sammakoiden lennellä ilman vaikutusta! Meillä monilla tulisi hirmuinen ikävä tekstejäsi ja tekeleitäsi, jos häippäsisit täältä blogilandiasta! Joten älä edes unissasi sellaista harkitse!
  Innolla odotan jo seuraavaa pläjäystä.
  Ja postia on laitettu sinne tulemaan tänään:)

  VastaaPoista
 14. Älä lannistu. Meitä tosiaan on monenlaisia. Jatka vain kirjoittelua ja hyvä kun oletkin sen tehnyt. En kyllä ymmärrä miksi käsitöiden parissakin pitää ilkeillä. Itse yritän ainakin aina tarkoittaa hyvää toiselle.

  VastaaPoista
 15. Ihania aloituksia, eihän sinulta enään KyJystä montakaan puutu.
  Jaksamisia sinulle, elukantekijäblogiystäväni!

  VastaaPoista
 16. Olen täysin samaa mieltä edellisten kanssa, eikun nokka kohti uusia tuulia!! Apinoitasi on ihana katsella :)
  Aurinkoisia päiviä Sinulle!!

  VastaaPoista
 17. Kurjaa kuulla, että blogiisi on tullut ilkeitä kommentteja. Älä kuitenkaan anna niiden masentaa itseäsi. Olet ollut tosi ahkera helteistä huolimatta, minä en varmastikaan olisi saanut yhtä paljon aikaiseksi!

  Lähettämäsi "helluntaiheila" sai muuten uuden kodin. Mieheni sisar kävi meillä kylässä perheineen ja heila halusi lähteä 5-vuotiaan tyttären matkaan! Se saa varmasti uudessa kodissaan hyvää hoitoa, sen verran hellästi pikku A. apinapoikaa halaili!

  Tsemppiä ja iloista mieltä! Ja terveisiä kissoille. :)

  VastaaPoista
 18. ... Ja oli teillä koirakin, terveisiä sillekin! :D

  VastaaPoista
 19. Älä välitä negatiivisista kommenteista.
  Jatka samaan malliin.
  Olethan sinäkin jo aloittanut 17 Kyjyä eli hyvässä aikataulussa olet ;)

  VastaaPoista
 20. Kauniita sukkia olet neulonut.Varsinkin värikkäät junasukat ovat aivan ihastuttavat. Ai,sinä taas oot kirpparilla töis.
  Sitten siitä negatiivisesta kommentista ei tarvi välittää. Eiköhän me jokainen bloggaaja joskus olla itse kukin epämukavakin kommentti saatu. Kaikki ihmiset eivät ole kilttejä.Jääkööt omaan arvoonsa. Sinu n työsi ainakin ovat tosi upeita ja olet muutenkin ihana ihminen. Oi,kuinka minunkin on alkanut taas tulla ikävä bloggailua ja heti elokuun eka meinaan taas aloittaa:)

  VastaaPoista
 21. Kiva kun palasit! Kyllä sinä vielä ehdit noita Kyhejä ja Kyjyjä väsäillä :) Minäkin kiinnitin noissa farkuissa heti huomion nappeihin!

  VastaaPoista
 22. Samaa mieltä kuin edelliset kirjoittajat - sun blogi tuo piristystä päivään joka kerta kun bloggaat. Jos joku kehtaa antaa ilkeitä kommentteja niin se on sen ihmisen pienuutta. Kateutta kenties?

  VastaaPoista