torstai 30. kesäkuuta 2011

Mopo karkasi

Nyt karkasi mopo käsistä, niin että apinaakin hävettää. Huomasin Tapion Lankakaupassa puuvillalankojen alen ja menin ihan sekaisin. 30 kerää, en ikinä ole kerralla ostanut niin paljon lankoja, huhuh. Onkohan tämä helle sekoittanut pääni.


Nyt ei sitten auta kuin ruveta kantamaan roinaa kirpparille myyntiin ja leipoa joka päivä raparperipiirakkaa sinne, että saan lankani maksettua. Talven apinalangat on kuitenkin nyt turvattu.


Samalla tilasin muutaman pussin Cool Aidia. Jospa lopultakin saisin vaihdettua väriä aikoja sitten kirpparilta ostamaani lapsen kakan väriseen villalankaan. Sen värisiä sukkia ei kyllä kukaan huoli jalkaansa, joten väri täytyy saada muutettua. Siksi se varmaan oli niin tavattoman halpaakin :)


Nyt menen nurkkaan häpeämään törsäämistäni, mutta salaa olen hyvin , hyvin onnellinen :)


16 kommenttia:

 1. Musta enemmänkin näyttää, että apina on iloinen...hänelle on lisää kavereita tiedossa :)
  Mukavaa jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Höpö höpö! Et nyt mihinkään nurkkaan mene! Langat on käyttötavaraa.... Minä tilasin just samasta paikasta Regian raitasukkalankoja.... Taidan poiketa katsomaan niitä puuvilloja, mutta yritän silti olla maltillinen..

  VastaaPoista
 3. Lankoihin ja muihin tarvikkeisiin laitettu raha ei mene koskaan hukkaan, sitä mieltä olen minä! Paljon ne välillä sitä vievät, mutta tuovat myös paljon iloa :)

  VastaaPoista
 4. Kunnon neulojan mielestä 50€ kenkiin kulutettuna on paljon, mutta 100€ lankakauppaan on sijoitus tulevaisuutta varten =) Tämä on ainakin minun logiikkani pitkälti.

  VastaaPoista
 5. Tuohan on mitä parasta ennalta ehkäisevää mielenterveyshoitoa. Pieni sijoitus siihen, ettei talvella lopu mukava tekeminen kesken.

  Aurinkoisia virkkaushetkiä!

  VastaaPoista
 6. Minun yllytyksestä esimieheni tilasi 200 kerää puuvillaa Tapiolta. Voit vaan arvata oliko huuli pyöreenä, kun sitä laatikkoa ihansteltiin.

  VastaaPoista
 7. Sitä paitsi sait varmaan alennusta postimaksuun, kun kerran tilasit kunnolla:)

  VastaaPoista
 8. Lankaostoksia EI tarvitse hävetä, kun tulee selkeästi käyttöön. Ni.

  VastaaPoista
 9. Ei nuo langat sinun käsissäsi kauan pesää tee, kyllä sinä niin tuottoisa olet.

  VastaaPoista
 10. Eihän ne hukkaan mene, hyvät kaupat olet tehnyt! Ja apinat saa kavereita, ihan parhaat otokset on ,ne missä apinoita on laumoittain, esim puussa:D Mutta eihän sitä tiedä, mihin ne vielä matkustavat. Ajattelepa kun nalleille on jo oma matkatoimistokin ja se eí edes ole pilaa vaan täyttä totta:DD

  VastaaPoista
 11. Ole vain reilusti iloinen ostoksestasi! Ja saat vielä koko talven siitä iloita ja kasvattaa apinalaumaasi. :)

  VastaaPoista
 12. Ole vain onnellinen, ihan reilusti.. :) Joskus pitää saada tehdä tällaisia tempauksia ja ei niitä kannata jälkeenpäin murehtia.. Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 13. Tuo apinaon hauskannäköinen,muka hävettää. Ihan oikein teit ,kun tilasit puuvillalankaa taarjouksesta. Keväällä Ostin Halpa-Hallista puuvillalankaa. niin sain tietää myyjältä, että puuvillan hinta on noussut maailman markkinoilla ja se sitten heijastuu myös lankoihin.

  VastaaPoista
 14. - Ei pahasti karannut moposi ja sitä on liikkeellä. Minäkin heti klikkasin Tapion kaupan, minullako ei tuotta lankaa oikein tahdo olla, heh. Onneksi on niin kuuma, etten oikein jaksa vihkiytyä siihen. Iltasella siten, - - - ehkä.
  - Palaan tähän ja muihin aiheisiin illalla, jos sataa.
  -tainaf-

  VastaaPoista
 15. Tullenneeko siitä häppeemisestä mittään hymy huulilla? :D Kun vielä halvallakin sait ;) Et kuule ole ensimmäinen etkä viimeinenkään jolle näin käy. Ihan näen silmissäni kuinka sinä nautit uusia lankoja virkatessasi.
  Komeat noi vihreät sukat.

  VastaaPoista
 16. Käsityölangat ovat kaikkein tärkeimmät, minäkin säästän sitten muussa, mutta en lankaostoksissa.
  Minä aina lohdutan itseäni ajatuksella, paljonko ostokset olisivat maksaneet normaalihinnalla. Nythän sinulle tuli reilu säästö, kun sait alelankaa.
  Mukavaa heinäkuuta.

  VastaaPoista